F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 91

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Ficyk
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 17 maja 2005, 22:56

bienias spoko spoko, to pierwszy tak dobry sezon MvB, bedzie dobrym rezerwowym :lol: a ballack bedzie crackiem totalem

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 23:08

Heh, teraz Barcelona będzie miała 3 nominalnym rozgrywających : Deco, Ronaldinho i vB :) Plus Ludovic na prawym skrzydle i będzie ładna pomoc :)Tylko czy vB będzie lepszy w destrukcji niżli Xavi ? O jego potencjale ofensywnym wszyscy dobrze wiedzą, ale nie można mieć aż 3 dyrygentów naraz :) Dodajmy, że na ławce jeszcze jest Iniesta i robi się ciekawie :) Edmilson i Marquez w sumie też zagrają na DM :)...W następnym sezonie kontuzje chyba nie osłabią Barcelony :)...Tylko mam pytanie...Czy z Henrym są prowadzone rozmowy, czy się tylko tak w plotkach go wymienia ? Słyszałem, że Maxi odejdzie, Saviola niepewny, a Larsson ma już swój wiek...Kogo Barcelona ma jeszcze na celowniku ?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 maja 2005, 23:15

Ja jestem ciekaw przyszłego sezonu w PD. Barca się wzmacnia, a Real na pewno nie odpuści. Van Bommel to dobry zakup Barcelony, ale ciekawi mnie czy się sprawdzi. Barca ma teraz naprawdę mocny skład. Ciekawi mnie jeszcze czy kogoś będą kupować bo jak narazie nikogo im nie potrzeba...no chyba, że na ławke ;)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 23:31

A no tak...Jeszcze zapomniałem o Thiago Moccie oraz Gabrim :)...czy naprawdę Barcelona myśli jeszcze o Ballacku ? :) I kiedy Larsson wraca po rehabilitacji ?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 maja 2005, 23:32

potrzeba, potrzeba.
musimy wyrzucic mr. offside vel giuly, strzelil troche bramek, ale tyle ile akcji zostalo zaprzepaszczonych przez niego to łohohoh. poza tym nie nadaje sie na prawe skrzydlo i w ogole nie jest wszechstronny, a to bardzo wazne zwlaszcza w hiszpanii. poza tym jakis obronca, mlody stwarzajacy konkurencje na srodku obrony dla marqueza, czy puyola, poza tym przyda sie 3 klasowych na srodek, jakis mlody na lewa obrone, bo mlodych nie mamy, niech sie ogrywaja. ogolnie znacznych wzmocnien nie trzeba, raczej kosmetyka, ale przyda sie na pewno.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 23:37

zawdi pisze: poza tym jakis obronca, mlody stwarzajacy konkurencje na srodku obrony dla marqueza, czy puyola, poza tym przyda sie 3 klasowych na srodek, jakis mlody na lewa obrone, bo mlodych nie mamy, niech sie ogrywaja. ogolnie znacznych wzmocnien nie trzeba, raczej kosmetyka, ale przyda sie na pewno.
Wiem, że Oleguer grał słabo, ale imo wszystko został rzucony w tym sezonie na głęboką wodę, tak więc on jak i Edmilson będą dobrymi zmiennikami dla Puyola i Rafaela

Natmiast Giuly chyba się przyda, bo nominalnie potrafi zagrać na skrzydle, w środku jak i w ataku...ale chyba liga hiszpańska nie dla niego...Iniesta ? :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 maja 2005, 7:24

Iniesta jest jeszcze mlody i zbyt dobrze nie radzi sobie. Chociaż parę goli w tym sezonie zdobył. Narazie Giuly jest trochę lepszy, ale jak Anders postara się na treningach, a Giuly będzie sobie jaja robił no to oczywiscie Iniesta do pierwszego wgtedy a Giuly ława, jednak coś czuję, że Francuz jest lubiany prze Rijkaarda i ten go nie da na ławe...chociaż może...No niewiem zobaczymy jak to wszystko się ułoży. Może sie kogos lepszego zakupi na prawą flankę i wtedy Giuly z Iniestą będą walczyć ławę.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 maja 2005, 8:51

Ja nie lubię E2, jak przegrali z The Blues, to zaczął wszystkich z Chelsea wyzywać, jak zdobywli mistrzostwo, to wielki król zaczął wyzywać tym razem Real. Zobaczymy jak będzie w następnym sezonie, Barca od Realu może w d*** dostawać co trochę, więc niech się E2 lepiej uciszy. 25 brameczek zdobył dzięki fanatystycznym podaniom Ronaldinho, miał tylko przy niektórych bramkach wepchnąć piłkę do pustej bramki. Ronaldinho w tym sezonie był lepszy od E2, niedość, że strzelił dużo bramek to jeszcze ile asystował.

Życzę Ci E2 kontuzji, najlepiej połamania nóg i nie powrócenia do dawnej formy 8) 8) :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2005, 8:55

Gdyby Giuly wykorzystywał chociaż 40% swoich setek to Barca miałaby mistrza dużo wcześniej no ale nic. Teraz nie ma co narzekać tak bardzo :wink: A Iniesta to też lubi poobijać słupki i poprzeczki :? Jak się chłopak przełamie to będzie dobrze.

hmmm najpierw Bienias teraz Ficyk ..... BO rox 8) :wink:

Mikusinski :arrow: [*]

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 maja 2005, 8:57

Niggaz pisze:Gdyby Giuly wykorzystywał chociaż 40% swoich setek to Barca miałaby mistrza dużo wcześniej no ale nic. Teraz nie ma co narzekać tak bardzo :wink: A Iniesta to też lubi poobijać słupki i poprzeczki :? Jak się chłopak przełamie to będzie dobrze.

hmmm najpierw Bienias teraz Ficyk ..... BO rox 8) :wink:

Mikusinski :arrow: [*]
Sorki, zdeka się zdenerwowałem na E2.

Niggaz :arrow: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Grzegorz 1981
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grzegorz 1981 » 18 maja 2005, 9:05

Przy mourinho Eto'o to gentelmen jakich mało.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 maja 2005, 9:48

Grzegorz 1981 pisze:Przy mourinho Eto'o to gentelmen jakich mało.
Echehehehe...O Jezu, jak się uśmiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E2 jest to nie wychowana malpa z Afryki, niech sobie przypomni grę w Mallorce, wtedy nie był taki szcęśliwy, jego klub ratował się przed strefą spadkową.

Źle. Lepiej nie wyzywaj nikogo od małp, bo jeszcze ktoś pomysli ze jesteś rasistą :?.
// P

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 11:06

Mikusinski pisze:25 brameczek zdobył dzięki fanatystycznym podaniom Ronaldinho, miał tylko przy niektórych bramkach wepchnąć piłkę do pustej bramki. [/b]
tyle tylko ze ronni ial w tym sezonie bodaj 11 asyst i to nie wszystki przy golach czarnego.
a co do jego zachowania, to przez jego wypowiedzi nikt kariwry nie konczy, lepiej popatrz na guru wszystkich trenerow i jego odzywki

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 maja 2005, 13:06

Mikusinski pisze:
Grzegorz 1981 pisze:Przy mourinho Eto'o to gentelmen jakich mało.
Echehehehe...O Jezu, jak się uśmiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E2 jest to nie wychowana malpa z Afryki, niech sobie przypomni grę w Mallorce, wtedy nie był taki szcęśliwy, jego klub ratował się przed strefą spadkową.
No pewnie że Eto'o to gentelman przy Mourinho. Jose nie umie się zachować. Nie potrafi także przegrywać. A, że E2 sie tak zachował to jest inna sprawa. Tłumaczył już to Tymon.

Wyzywasz E2 i życzysz mu kontuzji a Twój "ukochany" klub chce go sprowadzić za 24 bańki + Crespo i Gallas. Very funny!
Wiem że jesteś "wierny swej drużynie to dlaczego życzysz im kontuzjowanego gracza?!
Pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 16:35

No i Mark Van Bommel na 100% jest wasz...pozyskaliście najlepszego obecnie pilkarza pomarańczowych...dziś wyczytalem w necie ze podpisal 3 letni kontrakt...ciekawa linia pomocy...szkoda że to sami środkowi :lol:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”