Re: EURO 2012: WIELKI FINAL - Wlochy vs Hiszpania

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Re: EURO 2012: WIELKI FINAL - Wlochy vs Hiszpania

Post autor: Slim91 » 29 cze 2012, 13:52

HELDER pisze:niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
Tu się z tobą zgodzę, ale to było do przewidzenia. Portugalia osobiście Mnie nie zachwyciła. Wczoraj Niemcy w drugiej połowie więcej atakowali, lecz to Włochy miały lepsze sytuacje podbramkowe.
Luminos pisze:Dla mnie wystawienie napastnika w reprezentacji Hiszpanii na finał jest musem. Tylko zastanawiam się, kto mógłby grać na szpicy. Llorente ma warunki podobne do Gomeza, a ten wczoraj sobie w ogóle nie poradził, Negredo to zupełnie poziom "niefinałowy", a Torres to niewiadoma. Jak dla mnie to Soldado by pasował :P
Owszem, że wystawią... Fabregasa.
Emerald pisze:Prandelli musi wreszcie posadzic na lawke tego idiote Montolivo! Jak mozna trzymac w pierwszym skladzie gracza, ktory wykonuje karnego slabsza noga (przez co malo nie wywala swojego zespolu z Euro), dlugie pilki podaje slabsza noga no i na dodatek jesli ma idealna pilke do strzalu mocniejsza noga to przeklada ja na slabsza i traci szukajac miejsca do strzalu??!!
Cholera mnie bierze jak to ogladam!!
:lol:

Od początku byłem za Włochami i Hiszpanią na tym turnieju. I obie zagrają w finale. Piękny finał. Oczywiście będę za Włochami, ale jak Hiszpania nie będę rozpaczał. Mimo iż jakoś nie wierzyłem, że zajdą tak daleko.

Podoba mi się ta piłka. Włosi od razu w 3 podbiegają do tego gościa co ma piłkę i żyć mu nie dają. Przypomnijmy, że w turnieju grają za darmo.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”