Tego ktorego nie bylo. Doskonale wiesz ze lubie sobie pogadac o ludzkich imaginacjach.piwus pisze:Którego zamachu?
Moze to Ty odkryles ze majac takie poglady jakie masz mozesz byc normalny. Ja od dawna o tym wiedzialem.piwus pisze:Nic dziwnego, że zrezygnowaliście, skoro okazało się, że normalni ludzie mogą mieć inne poglądy i nie da się ich wykpić siłą większości.
piwus pisze:Szok, niedowierzanie, bezradność, rezygnacja. Nawet nie istnieje instrukcja jak się zachować, kiedy to ich jest więcej. ICH! Przecież takie zgromadzenia powinny być nielegalne.
Czy jest was wiecej to nie wiem. Po prostu przynudzacie. Gdybyscie oprocz wklejania cudzych tekstow i bezkrytycznego przyklaskiwania im (w sumie chcialbym miec autorytety z ktorymi zgadzam sie bez zadnego ale) dawali tutaj cos od siebie (ironiczne teksty o straszeniu Kaczynskim sie nie licza) to juz by bylo cos.
Byc moze Ty masz jakiegos wodza. Ja nie mam. To nie walka plemienna. Zadna bitwa i wybacz ale sie nie przylacze. Pewnie inni mysla podobnie. Bo uwierz mi to nie jest tak ze osoby ktore nie maja prawicowych pogladow nie wiedza jak wam dowalic jak was czy prawicowych politykow obsmiac. Mam nadzieje ze tak o mnie nie myslisz bo chyba bym sie obrazil.piwus pisze:Poza tym jak być walecznym, kiedy jeden wódz ośmiesza się wywodami na temat różnic między gejami a pedalami, drugi chwali się zwalczeniem ACTA, które chciał sam wprowadzić, a gazety, które czytacie zamieniły się w tabloidy na temat Kaczyńskiego. Pojawia się taki delikatny niesmak nawet wśród najtwardszych. Tak więc lekki zastój w interesie i trzeba czekać na kampanię, ukrytą opcję niemiecką riki tiki boję się Pisu, chowaj dowód, kibole. Wtedy wyjście z cienia, jak to zrobił Wilmore walcząc o głosy (efekt tradycyjnie odwrotny do zamierzonego). Ja dalej wierzę, że idealny kwartet; ty, Realfan, MGiggs i Wilmore, powstanie i wygracie tę bitwę, zamiast co jakiś czas skarżyć się, że was zakrzyczeli. Anna Grodzka przyjęłaby to jak mężczyzna. Don't give up.
Ze niby PiS jest teraz fajniejszy od PO wiec zwolennicy tej partii chowaja sie do mysiej dziury i czekaja? Tylko czekaja na co? Na to az PiS dojdzie do wladzy? To mozemy sie nie doczekac przy takim winning streak jaki ma Jaroslawa.