Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lip 2012, 12:38
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 lip 2012, 13:04
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lip 2012, 13:08
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 11 lip 2012, 13:11
Falbor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 13:14
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2012, 13:15
Niby dlaczegoMilaniści będą najbardziej z koszulek zadowoleni.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 13:16
Prostak jesteś.gilardino11 pisze:Niby dlaczegoMilaniści będą najbardziej z koszulek zadowoleni.Dla mnie to wy możecie nawet kutasa mieć zamiast herbu, szczerze mało mnie to obchodzi.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 11 lip 2012, 13:17
Falbor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2012, 13:18
Bo prezentacja waszych koszulek a Wy już o Milanistach. Zajmijcie się swoim ogródkiem...Prostak jesteś.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 11 lip 2012, 13:20
Falbor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 13:23
O tak twój klub został tak zelżony, że trzeba było interweniować. Następnym razem wysil się odrobinę lotniejsze teksty bo zastąpienie herbu fiutem nie jest szczytem kurtuazjigilardino11 pisze:Bo prezentacja waszych koszulek a Wy już o Milanistach. Zajmijcie się swoim ogródkiem...Prostak jesteś.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 lip 2012, 13:28
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lip 2012, 13:30
A czepiam się, bo ktoś bierze za to niemałe pieniądze i mógł przynajmniej wpasować to czarną wlepe w granice czarnych pasów tak aby nie wychodziła ona poza nie. Ten zabieg spowodowałby lepsze wrażnie wizualne. Taki mały estetyczny smaczek, a zmieniłby tak wiele. No, ale można tą koszulke uznać za dobrą, a czy bedzie miała dla mnie jakieś szczególne znaczenie to ocenie to po sezonie, tak jak było to z ostanim domowym strojem, gdzie od brzydoty zaczął pięknieć z każdym meczem, aż do scudetto i stał się dla mnie wyjątkowy.(L)oczkerson pisze:Koszulki są spoko. Tylko szkoda, że logo w odrobinę innym odcieniu czarnego i się odcina, ale takie sprawy są nie do przeskoczenia, bo logo sponsora jest jakie jest i nikt go dla JUVE nie zmieni. I tak ładniej pasuje niż kilka innych. Dobrze, że nie popierniczyli z paskami itp. Ogólnie to nie wiem czego się czepiasz Ozdobny. Moim zdaniem niczego nie spaskudzili. Mamy spoko stroje. Czarne są baaardzo ładne. Domowe też prezentują się dobrze
PS: Na prezentacji Asamoah miał numer 22, czyli numer z jakim w zeszłym sezonie biegał Vidal. Arturo natomiast miał 23. Ciekawe...
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 lip 2012, 13:33
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 lip 2012, 13:38
Ja tam na Jovetica zaczne narzekac jak juz go sprowadzaGall pisze:Liczylem osobiscie na jakies bardziej medialne i uznane nazwisko niz Jovetic w Juventusie, ktos kto moglby pociagnac druzyne do sukcesow, np taki Van Persie czy nawet Dzeko o wiele bardziej przekonywujaco brzmia w kontekscie gry w europejskich pucharach, nic nie ujmujac Joveticowi, ktory zdecydowanie lepiej prezentuje sie w kontekscie przyslosci.
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio