Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 868

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lip 2012, 12:38

Na gorąco! Koszulka domowa nie przypadłą mi do gustu lekko powiedziawszy. Tył w ogóle mnie nie przekonuje, a w dodatku ta czarna wlepa Jeepa totalnie burzy estetykle wizualną z przodu. Nie podoba mi sie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6605

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 lip 2012, 13:04

Szału nie ma, ale brzydkie też nie są. Bez gwiazdek, czyli jak w stroju wyjazdowym. Co ciekawe, dla kibiców przygotowano wersję z gwiazdkami. Tradycyjnie Nike nie potrafi wkomponować logo sponsora w paski, chociaż Betclick wyglądał dużo gorzej. Tył koszulki fajny, przypomina mi stroje, w których graliśmy w LM w grupie z Bordeaux i Bayernem.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lip 2012, 13:08

Ochłonąłem! Z nie podoba mi sie przejde do może być. Tył, który mnie nie przekonywał wygląda całkiem nieźle, ale ten przód ciągle budzi u mnie niesmak. Mam wrażnie, że biała wlepa prezentowałby sie lepiej. Tesknie za czasmi Sony.

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 11 lip 2012, 13:11

Wszystko byłoby spoko gdyby nie ta nalepka, której czarny kolor ma inną głębię niż czarne paski koszulki, podobnie jest z nazwiskami piłkarzy, ale brak żółtej czcionki uważam za plus, duży plus, Kappa często miała koszulki z czcionką albo białą albo czarną. No cóż, nie chcieli wywoływać burzy z 3 gwiazdkami, Milaniści będą najbardziej z koszulek zadowoleni.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 13:14

Koszulki są spoko. Tylko szkoda, że logo w odrobinę innym odcieniu czarnego i się odcina, ale takie sprawy są nie do przeskoczenia, bo logo sponsora jest jakie jest i nikt go dla JUVE nie zmieni. I tak ładniej pasuje niż kilka innych. Dobrze, że nie popierniczyli z paskami itp. Ogólnie to nie wiem czego się czepiasz Ozdobny. Moim zdaniem niczego nie spaskudzili. Mamy spoko stroje. Czarne są baaardzo ładne. Domowe też prezentują się dobrze

PS: Na prezentacji Asamoah miał numer 22, czyli numer z jakim w zeszłym sezonie biegał Vidal. Arturo natomiast miał 23. Ciekawe...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2012, 13:15

Milaniści będą najbardziej z koszulek zadowoleni.
Niby dlaczego :?: Dla mnie to wy możecie nawet kutasa mieć zamiast herbu, szczerze mało mnie to obchodzi.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 13:16

gilardino11 pisze:
Milaniści będą najbardziej z koszulek zadowoleni.
Niby dlaczego :?: Dla mnie to wy możecie nawet kutasa mieć zamiast herbu, szczerze mało mnie to obchodzi.
Prostak jesteś.

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 11 lip 2012, 13:17

Tego samego co Ty Loczek, innego odcienia, chyba dałoby się go lepiej dobrać, ale i tak ja kupię

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2012, 13:18

Prostak jesteś.
Bo prezentacja waszych koszulek a Wy już o Milanistach. Zajmijcie się swoim ogródkiem...

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 11 lip 2012, 13:20

Hehe nie pamięta wół jak cielęciem był

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 13:23

gilardino11 pisze:
Prostak jesteś.
Bo prezentacja waszych koszulek a Wy już o Milanistach. Zajmijcie się swoim ogródkiem...
O tak twój klub został tak zelżony, że trzeba było interweniować. Następnym razem wysil się odrobinę lotniejsze teksty bo zastąpienie herbu fiutem nie jest szczytem kurtuazji

Falbor ja pisałem do Ozdobnego, który jęczy, że mu się nie podoba. Zresztą szybko dodałem, żeby nie było wątpliwości, że chodzi o niego.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 lip 2012, 13:28

Koszulka jest bardzo ladna, chociaz zgadzam sie, ze Logo pasuje jak kwiatek do kozucha...

Tzn. o ile jasne jest, ze Logo jest jakie jest to nie rozumiem, czemu nie dopasowali do niego paskow? (tzn. przeciez odcien paskow mozna bylo spokojnie zmienic...).
Do tego jest ono zbyt szerokie i wychodzi na biale paski (albo znow... mogli dopasowac szerokosc paskow w ten sposob, zeby sie zgrywalo).
Generalnie jak patrze na to logo to wyglada troche tak jakby ktos je w paincie wkleil na zdjecie :)

Ale jak na Nike jest dobrze :)

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lip 2012, 13:30

(L)oczkerson pisze:Koszulki są spoko. Tylko szkoda, że logo w odrobinę innym odcieniu czarnego i się odcina, ale takie sprawy są nie do przeskoczenia, bo logo sponsora jest jakie jest i nikt go dla JUVE nie zmieni. I tak ładniej pasuje niż kilka innych. Dobrze, że nie popierniczyli z paskami itp. Ogólnie to nie wiem czego się czepiasz Ozdobny. Moim zdaniem niczego nie spaskudzili. Mamy spoko stroje. Czarne są baaardzo ładne. Domowe też prezentują się dobrze

PS: Na prezentacji Asamoah miał numer 22, czyli numer z jakim w zeszłym sezonie biegał Vidal. Arturo natomiast miał 23. Ciekawe...
A czepiam się, bo ktoś bierze za to niemałe pieniądze i mógł przynajmniej wpasować to czarną wlepe w granice czarnych pasów tak aby nie wychodziła ona poza nie. Ten zabieg spowodowałby lepsze wrażnie wizualne. Taki mały estetyczny smaczek, a zmieniłby tak wiele. No, ale można tą koszulke uznać za dobrą, a czy bedzie miała dla mnie jakieś szczególne znaczenie to ocenie to po sezonie, tak jak było to z ostanim domowym strojem, gdzie od brzydoty zaczął pięknieć z każdym meczem, aż do scudetto i stał się dla mnie wyjątkowy.

Co do Vidala, to podkreślał on, że po przybyciu do Juve chciał grać z 23, ale był on niestety już zajęty wiec wybrał 22 i zaznaczył, że w momencie kiedy nadaży się okazja to będzie się starał przejąć swój ulubiony numer. Widać ta możliwość włąśnie nastąpiła.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 lip 2012, 13:33

Liczylem osobiscie na jakies bardziej medialne i uznane nazwisko niz Jovetic w Juventusie, ktos kto moglby pociagnac druzyne do sukcesow, np taki Van Persie czy nawet Dzeko o wiele bardziej przekonywujaco brzmia w kontekscie gry w europejskich pucharach, nic nie ujmujac Joveticowi, ktory zdecydowanie lepiej prezentuje sie w kontekscie przyslosci.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 lip 2012, 13:38

Gall pisze:Liczylem osobiscie na jakies bardziej medialne i uznane nazwisko niz Jovetic w Juventusie, ktos kto moglby pociagnac druzyne do sukcesow, np taki Van Persie czy nawet Dzeko o wiele bardziej przekonywujaco brzmia w kontekscie gry w europejskich pucharach, nic nie ujmujac Joveticowi, ktory zdecydowanie lepiej prezentuje sie w kontekscie przyslosci.
Ja tam na Jovetica zaczne narzekac jak juz go sprowadza :)

To znaczy narzekac, ze na ta chwile lepszy bylby RVP, bo generalnie to bede z transferu bardzo zadowolony :D

No i ciekaw jestem czy Juve sprowadzi kogokolwiek spoza Wloch... narazie wyglada to tak, jakby Marotta calkiem dobrze sobie radzil w domu, ale poza granicami juz nie ma takiego szalu :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”