Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 maja 2005, 22:07
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 22:10
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 maja 2005, 17:10
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: binek » 19 maja 2005, 14:39
binek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 maja 2005, 15:10
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 maja 2005, 15:14
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 maja 2005, 15:53
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 maja 2005, 17:06
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 maja 2005, 17:12
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 maja 2005, 17:23
Dobra, dobra nie chrzań mi juz jak wszystkie serwisy Pro Evolution Soccer 4 i fani tej gry, bo to jest podane do powszechej wiadomości "Tak ma byc, trudnośc, to jest piłka!" , "Masz podbiec i strzelasz, a nie celowniczki jak w Fifie" i innne pierdoły i mi nie mów, jak trzeba strzelac bo i tak gówno z tego! Gol pada może raz na 50 strzałów, beznadizeja...Pasztet pisze:wolne strzelac trza umiecnp. jak jest blisko bramki to kierujesz w odpowiednie miejsce wciskasz R2, strzałke w dół napełniasz prawie do połowy i taka mięciutka piłeczka wpada do bramki.... a gdy piłka jest troche dalej to ustawiasz tak żeby piłka przeszła obok muru (oczywiscie w strone bramki) bierzesz R1 i strzałke w góre tez kolo polowy napełniasz i bomba leci bramkarz nawet nie drgnie
zresztą to wszystko jest pokazane jak sie bierze na trening
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 maja 2005, 17:26
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 maja 2005, 17:34
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 19 maja 2005, 17:59
nie wiem co Wy chcecie od rzutów wolnych... Pasztet ma racje. dla mnie ten system jest rewelacyjny!! PES3, PES4, i jeszcze nawet PES na PSXaBUNCH pisze:Dobra, dobra nie chrzań mi juz jak wszystkie serwisy Pro Evolution Soccer 4 i fani tej gry, bo to jest podane do powszechej wiadomości "Tak ma byc, trudnośc, to jest piłka!" , "Masz podbiec i strzelasz, a nie celowniczki jak w Fifie" i innne pierdoły i mi nie mów, jak trzeba strzelac bo i tak gówno z tego! Gol pada może raz na 50 strzałów, beznadizeja...Pasztet pisze:wolne strzelac trza umiecnp. jak jest blisko bramki to kierujesz w odpowiednie miejsce wciskasz R2, strzałke w dół napełniasz prawie do połowy i taka mięciutka piłeczka wpada do bramki.... a gdy piłka jest troche dalej to ustawiasz tak żeby piłka przeszła obok muru (oczywiscie w strone bramki) bierzesz R1 i strzałke w góre tez kolo polowy napełniasz i bomba leci bramkarz nawet nie drgnie
zresztą to wszystko jest pokazane jak sie bierze na trening
Wkruz amnie takie gadanie.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 maja 2005, 18:11
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio