Nie i nie musisz każdym postem w trakcie meczu mówić innym, jak to na kiepskiej jakości mecz oglądają. Już dotarło do nas, że masz bardzo mocne łącze, ale nie Ty jeden.wilmore chyba sobie jaja robisz z tym, że nicerino tam po prostu był, w 150kbps ogladasz?
Powiedzieć, że karny był naciągany, to nic nie powiedzieć, ale jak pisałem - może się wybronić z tego. Nie można jednak gwizdać każdego takiego kontaktu, bo się zrobią wyniki po 10 do 15 w meczach. Nie zamierzam jednak się oburzać, bo naszego karnego też być nie powinno. No ale cóż - nazwisko Tagliavento tłumaczy wszystko.
Napisać, że tam był low kick, mógł tylko kibic Juventusu. Nocerino chyba nawet nie wiedział, że tam jest Diamanti i próbował wybić piłkę. Głupio zrobił, ale karny to duża przesada, jak pisałem - nie każdy kontakt w polu karnym można gwizdać.
Moim zdaniem wszystkie były zasłużone.Po jedenastce dla Milanu sedzia sie troche podpalil reakcja trybun i szczodrze zaczal rozdawac kartki zawodnikom Milanu.
Swoją drogą Acerbiego cenię, ale nigdy bym nie powiedział, że imponuje mi jego dynamika.