Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 01 wrz 2012, 21:47

wilmore chyba sobie jaja robisz z tym, że nicerino tam po prostu był, w 150kbps ogladasz?
Nie i nie musisz każdym postem w trakcie meczu mówić innym, jak to na kiepskiej jakości mecz oglądają. Już dotarło do nas, że masz bardzo mocne łącze, ale nie Ty jeden.
Powiedzieć, że karny był naciągany, to nic nie powiedzieć, ale jak pisałem - może się wybronić z tego. Nie można jednak gwizdać każdego takiego kontaktu, bo się zrobią wyniki po 10 do 15 w meczach. Nie zamierzam jednak się oburzać, bo naszego karnego też być nie powinno. No ale cóż - nazwisko Tagliavento tłumaczy wszystko.
Napisać, że tam był low kick, mógł tylko kibic Juventusu. Nocerino chyba nawet nie wiedział, że tam jest Diamanti i próbował wybić piłkę. Głupio zrobił, ale karny to duża przesada, jak pisałem - nie każdy kontakt w polu karnym można gwizdać.
Po jedenastce dla Milanu sedzia sie troche podpalil reakcja trybun i szczodrze zaczal rozdawac kartki zawodnikom Milanu.
Moim zdaniem wszystkie były zasłużone.

Swoją drogą Acerbiego cenię, ale nigdy bym nie powiedział, że imponuje mi jego dynamika. :wink:

Wróć do „Włochy”