Re: Playstation 3 - temat ogolny

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Playstation 3 - temat ogolny

Post autor: ddemon » 17 wrz 2012, 21:54

Na move owszem nie ma zbytnio dużo fajnych gier - ale jest jedna która naprawdę warto mieć mianowicie Sport Champions w grudniu wychodzi druga część z innymi konkurencjami i jest to obowiązkowa pozycja jeśli ma się move :whistle:
Gra w ping ponga jest rewelacyjna a już granie na najtrudniejszym poziomie wymaga nie lada umiejętności i nawet wylania potu :lol:
Mam jeszcze Start the Party ale jakoś muszę do tej gry więcej wypić bo tylko raz ją włączyłem choć ponoć na imprezy jest ponoć całkiem dobra :)

Dodam tylko że teraz większość gier już będzie z kontrolerami move - m.in FIFA 13 nie będzie to jakiś wielki szał i tak jeśli będzie grało przez neta to będzie preferowany kontroler gdyż z MOVE nie nadąży się z reakcją(przynajmniej widać to po trailerze) ale to się samo oceni....

Planuje kupić London 2012 Olympic Games(możliwa gra przez move) ale wciąż mnie trochę cena odstrasza...Czekam aż jak z tanieje,IO skończyły się już w sumie dawno ale cena 189 zł jest nadal :/ Coś mi się zdaje że zakupię ją razem z FIFĄ 13 i będzie po krzyku :P Ogólnie w ciągu najbliższych 3-4 tygodni jeszcze obowiązkowo F1 2012(ale po ściągnięciu wersji na PC) oraz NBA 2k13 jakby nie patrzeć ponad 8-9 stów nie moje :lol:

W lipcu przymierzałem się do zakupu serii Uncharted i polecam Infamous

Wróć do „Hyde Park”