polecam poćwiczyć w treningu ale jak grasz jedną drużynką i tam masz zawodnika od wolnych, to ucz się strzelać właśnie tym jednym zawodnikiem... dlaczego?? każdym się strzela inaczej!! ja np. gram Juve... jak wolny wykonuje Del Piero i trafie idealnie w pół paska, to praktycznie jest bramka... natomiast jak strzelam Nedvedem, to pół paska już wali w mur... oczywiśćie też zależy od odległości ale to musisz sam po prostu wyczuć. ale przede wszystkim ucz się strzelać jednym zawodnikiem- tym, którym grasz i wykonujesz wolne.metol pisze:Jeżeli umiesz strzelać z wolnych tak jak mówisz to jesteś skubaniec... Ja na palcach u jednej ręki policze swoje rzuty wolne w PES-ie które dały mi bezpośrednio bramkęMuszę się nauczyć strzelać lepiej...ale jak?? Raz jak strzelam i jest idealnie 1/2 paska siły to ładuje w mur, a raz jak jest dokładnie tyle samo siły (oczywiście tym samym zawodnikiem kopiąc) kopie nad bramką... Ręce opadają (i nie tylko ręce
)
z czasem będziesz pakował wolne łatwo i przyjemnie
mi jakiś miesiąc temu padła karta graficzna..... dostałem zastępczą ale ta jest za cienka na PESa więc musze czekać, aż mi z gwarancji przyślą nową