a czy ja sie wypieram polskich klubow??? w polsce kibicuje Odrze, i uwierz mi nie jest to przyjemne, kiedy w budzie pytaja sie mnie "Jak grala Oderka??" skoro wiedza ze przegrala. tak samo z moim miejscowym klubem. chodze do gimnazjum do innej wsi niz ta w ktorej mieszkam i chodze tam w szaliku MOJEJ druzyny lokalnej. w pierwszym tygodniu jak tam chodzilem to dostalem w pysior za tonowok pisze:zauwaz ze moje posty wnoszą cos do tego tematu, nie ograniczam sie do trzech zdan zeby nabijac posty tylko chce przedstawic swoje racje .... moim zdaniem taki temat wnosi wiecej do tego forum niz te typu "najlepszy bramkarz" .... Piwus ma racje to dyshonor kobicowac zagranicznym klubom majac pod nosem takie znane Polskie firmy .... mimo ze kibicuje Lechowi i Crakovii a co za tym idzie nie przepadam za WisłąKuchar pisze:głupi, naprawde głupi temat![]()
jestem polakiem i co? nie moge byc kibicem barcy, czy realu??? to jest zwyl\kle nabijanie postow w bzdurnych tematachto bardziej szanuje kibiców Białej Gwiazdy niz ludzi ktorzy wyrzekają sie swoich miejscowych klubów z błahych powodów i idą za sukcesem zagranicznych zespołow.
PS. ciesze sie ze wkoncu ktos mnie poparł w tym temaciedzieki Piwus