Zlatan Ibrahimovic - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 18:32

Tomusmc pisze:Nie Mikusiński chodziło mi o Hiszpańską bo w La Liga Ronaldo strzelił 20 bramek, a Ibra 16. W Serie A gra się ciężej bo włoskie drużyny słyną z solidnej obrony. Do Realu nie przejdzie na 99,9% bodla Juve po tym sezonie będzie ważnym ogniwem. Pozdro
Wiem sorki. We Włoszech, drużyny bardzo myślą o obronie, włoskie kluby maja świetne obrony, trudne do przejścia. Ibra-Błagam zostań w Juve!!!

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 19:40

Tomusmc pisze:
madrid_fan pisze:
infernus pisze: Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelał :/

HAHAHA śmieszy mnie już trochę twoje gadanie o różnych tematach... Raz mówisz, że jesteś lepszy od Rasiaka, a pewnie jak grasz w jakimś klubie to grzejesz lawę bo coś o tobie nigdzie nie słyszałem. Teraz się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli potrafisz się posługiwać takim użądzeniem jak przeglądarka internetowa to sprawdź lepiej dziecko ile strzelił w tym sezonie bramek Ronaldo, a ile Ibrahomovic...

Tak z innej beczki to nie sądzę żeby ta plotka o 70mln za Ibrahomovica była prawdą.
Patrz na to z innej strony. Ibrahimović strzelił 16 bramek w swoim pierwszym sezonie w Serie A, a to jest całkiem inna liga niż Hiszpańska. Twierdzisz, że Adriano jest gorszy od Ronaldo bo strzelił tyle bramek co Ibra? trochę dziwnie wnioskujesz. Spójrz chociażby na technikę zawodników...dla R9 lata świetności minęły

p.s. dla tych co twierdzą, że Ibra jest drewno to polecam zobaczyć filmik Ronaldinho vs. Ibrahimović i zobaczycie, że niewiele mu brakuje do brazylijczyka. Pozdro

w takim razie popatrz na to ile ronaldo bramek strzelił w swoim 1 sezonie w lidze hiszpańskiej :> liga włoska rozegrała tyle samo meczów co liga hiszpańska a poztatym jeśli twierdzisz że w hiszpani łatwiej jest strzelać bramki to zobacz na to co się stało z Di Vaio w Valencii... z tego co wiem to strzelił w poprzednim sezonie w lidze włoskiej ok. 15 bramek <mogę się pomylić bo nie jestem pewien> a w lidze hiszpańskiej coś mu nie idzie :) ja nie jestem zwolennikiem takiego porównywania 2 lig ale jeśli słyszę że ktoś mówi o moim ulubionym klubie "Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelał :/" no to mi trochę nerwy wysiadają... ale rozumiem że na tym forum nie ma ograniczenia wiekowego i każdy 9-latek może pisać co chce :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 maja 2005, 19:47

No zgadzam się z Tobą na temat wieku :lol: 8).

Co do ligi włoskiej i hiszpanskiej to rewelacyjny pomysł porównywać ją na przykładzie di Vaio. Oczywiście gdybyś rozszerzył kontekst i spróbował zbudować normalna wypowiedz, musiałbyś wspomnieć o zapaści hiszpańskiego zespołu i poczynaniach trenera Ranierego. Poza tym to, że ktoś błyszczy w jednej lidze nie znaczy, że będzie tak samo w innej. A sam Marco swoje lata ma i nie młodnieje, o ile się nie mylę. Więc mógł zdobyć nawet 50 goli w Italii, to żaden wyznacznik.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 19:55

piwus pisze:No zgadzam się z Tobą na temat wieku :lol: 8).

Co do ligi włoskiej i hiszpanskiej to rewelacyjny pomysł porównywać ją na przykładzie di Vaio. Oczywiście gdybyś rozszerzył kontekst i spróbował zbudować normalna wypowiedz, musiałbyś wspomnieć o zapaści hiszpańskiego zespołu i poczynaniach trenera Ranierego. Poza tym to, że ktoś błyszczy w jednej lidze nie znaczy, że będzie tak samo w innej. A sam Marco swoje lata ma i nie młodnieje, o ile się nie mylę. Więc mógł zdobyć nawet 50 goli w Italii, to żaden wyznacznik.

No to jak według ciebie sprawdzić która liga jest lepsza? Jak dla mnie jest to nie możliwe. Strzelenie 16-tu bramek w lidze włoskiej w pierwszym sezonie w klubie który zdobył mistrzostwo nie jest dla mnie żadnym nadzwyczainym wyczynem. Jestem za to pod wrażeniem wyczynu Gilardino oraz Montelli którzy w zespołach które grały w tym sezonie przeciętnie (żeby nie powiedzieć słabo) strzelili ponad 20 bramek. Roma i Parma też przeżywały w tym sezonie "zapaść" a jednak ci piłkarze zdobywali bramki. Więc jest to możliwe ;)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 maja 2005, 20:18

Ekstra, widze, że już sobie dałeś spokój z porównywaniem tych lig, to juz postęp. Jeśli dla ciebie to nie wyczyn strzelić 16 bramek przechodząc z Holandii, do grających defensywnie Włoch, to nie wiem o czym tu rozmawiać. To jest dość spory przeskok, zastanawiam się ile Adriano strzelił w 1 sezonie? Poza tym mistrzami są miedzy innymi dzięki golom Zlatana :roll:.
Montella, Gilardino? No dla mnie to ewidentnie zmiana tematu, bo oni nie zmieniali ligi jak di Vaio. Równie dobrze mogłeś napisać o Ireneuszu Jeleniu.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 24 maja 2005, 20:30

Widze że moja opinia tutaj namieszała no to kilka sprostowań
-> wypowiedziałem sie na temat Zlatana , a nie Juve , dlatego zbędne było obrażanie naszej druzyny od galaretek.. z całym szacunkiem odniosłem sie do juve mowiąc że zlatan nie załuguje na gre w takim klubie(wielkim) -
-> temat brzmi Zlatan Ibrachimovic dlatego nie ma sie co tu kłócić jeśli chodzi o ligi , bo jedna i druga są mocne i dosyć wyrównane
-> moim zdaniem to , napastnik Juve nie ma szans by dorónać ronaldinho , oglądałem ten film o którym wspomnieliście , no i widze kolosalną róznicę miedzy tymi zawodnikami
-> jeśli chodzi o ronaldo ma już swoje lata , lecz on jeszcze pokaże jak powinno sie grać w piłke (jesli schudnie) i jest to dla mnie napewno jeden z najlepszych piłkarzy w historii , zdobył wszystko co można bylo
-> jesli chodzi o te 70baniek za zlatana to nie uwierze - jesli nie zobacze
-> ach i ten komentaz na temat naszych napastnikow , ze zazdroscimy juve zlatana to chyba byl zbedny ... owen jest fenomenalny , ronaldo takze , raul stracil forme - pozatym nigdy go nie lubilem ale byl i moze bedzie jeszcze gral na wysokim poziomie , jest jednak ten na ktorego licze ze kiedys na niego postawia , portillo - chce go wkoncu zobaczyc od 1 minuty.. moze zadna rewelacja , ale wiem ze duzo potrafi
-> jesli chodzi o ten wiek tez zauwazylem ze jest tu bardzo duzo mlodzianow , ale oni takze czasem potrafia zaskoczyc postami
-> temat przeznaczony zlatanowi to wypowiadajcie sie na jego temat :)

ReDruM !
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ReDruM ! » 24 maja 2005, 21:56

ja nie chce nic sugerowac ale to miala byc rozmowa o zlatanie o tu sie o czym innym stworzyła ! ale looooz mozna i tak :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 22:41

Ja także nie chcę obrażać Realu, a tym bardziej Ronaldo. Wiem, że Infernus źle napisał, ale ja zareagowałem na wypowiedź madrid_fana.

Jeśli chodzi o Zlatana to jestem pewien, że w przyszłym sezonie zagra na równie wysokim poziomie. Już się przyzwyczaił do Serie A, a przyszedł przecież z Eredivisie...Ibra zdecydowanie pasuje do Juve i bardzo się cieszę, że zawitał właśnie do Nas. 70 mln to za mało jak dla mnie bo jak narazie nie oddał bym go za wszelką cenę ( ;) ). Pozdro dla kibiców, którzy się wypowiadają na Jego temat :)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 24 maja 2005, 22:58

Transfer Zlatana do Juve według mnie był najlepszym transferem w mijającym sezonie. Ibrahimovic swietnie sie zaaklimatyzowal i byl zdecydownie najlepszym pilkarzem Juve w tym sezonie. Miejmy nadzieje ze takich sezonow bedzie jak najwiecej i Juve nie sprzeda go nikomu za zadne pieniadze. Sprzedaz Ibry byloby najwiekszym bledem Bianconerich, Juve stracilby wtedy bardzo duzo na tym. Zlatan bardzo sie przyczynil do Scudetto i kto wie czy bez niego w skladzie ta sztuka rowniez sie udala :) Ibra jest dla mnie najlepszym obecnie pilkarzem Juve :D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 24 maja 2005, 23:12

Juve trzymaj sie nie sprzedawaj go chodżby za 150 mln euro . On jeszcze najlepsze sezony ma przedsobą :)

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 26 maja 2005, 16:52

Zlatan to jest panienka!!!

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 26 maja 2005, 17:29

Zlatan jest moim naj lepszym piłkarzem świata!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 maja 2005, 20:41

Jak sie wypowiadacie to uzasadnijcie posty, bo ninawidze postow w stylu "Zlatan jest moim naj naj naj". To jest chyba bez sensu.

Zlatan nie jest dla mnie jakims szczegolnym pilkarzem. Moj stosunek do niego jest neutralny. Nalezy go pochwalic za bardzo szybkie zaaklimatyzowanie sie w lidze wloskiej, ktora znacznie rozni sie od holenderskiej. W tym sezonie byl on popora Juve i chwala mu za to. Jest szybki i bardzo dobrze wyszkolony technicznie. jest on dobrym pilkarzem ale czegos mi w nim brakuje...

Zlatan18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zlatan18 » 26 cze 2005, 20:34

Uważam ,ze jesli Zlatan poprawi wykonczenie akcji to bedzie najlepszym napastnikiem!! Technika u Ibrahimovica stoi na najwyzszym poziomie!!

Forza Zlatan

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 26 cze 2005, 20:46

Bobohawk pisze:Transfer Zlatana do Juve według mnie był najlepszym transferem w mijającym sezonie. Ibrahimovic swietnie sie zaaklimatyzowal i byl zdecydownie najlepszym pilkarzem Juve w tym sezonie. Miejmy nadzieje ze takich sezonow bedzie jak najwiecej i Juve nie sprzeda go nikomu za zadne pieniadze. Sprzedaz Ibry byloby najwiekszym bledem Bianconerich, Juve stracilby wtedy bardzo duzo na tym. Zlatan bardzo sie przyczynil do Scudetto i kto wie czy bez niego w skladzie ta sztuka rowniez sie udala :) Ibra jest dla mnie najlepszym obecnie pilkarzem Juve :D
nie zgodze sie z Toba. Najlepszym zawodnikiem Juve w tym sezonie moim zdaniem byl Mauro Camoranesi. 2 miejsce dalbym Cannavaro, a 3 Zamrotcie i Zlatanowi. Szwed duzo stracil w moich oczach podczas meczu z Interem, kiedy glupio uderzyl Cordobe i narazil sie na absencje w najwazniejszym meczu sezony czyli z Milanem. Prawdziwi profesjonalisci tak nie postepuja. Mimo wszystko chce aby gral w Juve dalej, bo jest to wielki talent i mam nadzieje, ze Fabio mu utemperuje charakterek :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”