Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: czarny samael » 27 wrz 2012, 23:37

Duch--->

Ale to nie jest kwestia tego czy ja go wezmę na poważnie, czy nie. To jest kwestia tego, jak zostanie odebrany w mediach. I nie powiesz mi, że tym co Palikot zrobił nie zarobił punktów u tych którzy mają tego dosyć. Czy u mnie zarobił? Sam nie wiem, bo za mocno tu widać grę polityczną.

Kamil232--->

Oj zapewne, za atak na mnie bana się spodziewać nie musisz, choć powinieneś. Ale kij mnie to.

Nie wiem na jakim Ty świecie żyjesz, jeśli uważasz, że ta sprawa i jej przeprowadzenie kopnie PO w d*pę. Prawda jest taka, że jutro/w poniedziałek to Tusk będzie bohaterem mediów swoim wystąpieniem. Co, może nie?

I nie, w porównaniu do kwestii gdańskiej, czy kryzysu to nie ma żadnego znaczenia i nikogo poza prawą stroną to nie będzie interesować.

Pomijając oczywiście fakt, że ja mówiłem że to medialna porażka PiS i za bardzo do własnego zdania w samej sprawie się nie odnosiłem, bo jak pisałem - są ważniejsze rzeczy.

A dać PO możliwość debaty sejmowej, nad tematem za który i tak beknie nie wygodny Platformie Seremet, to mądra rzecz? Kpisz sobie ze mnie? Naprawdę liczyłeś, że Tusk przegra taką debatę? Że nie padnie zarzut, ze PiS gra trumnami?

Co, myślałeś, że Tusk wyjdzie i powie "Tak, to wina tych i tych ludzi, zmienimy ustawy tak by wszystkich których PiS podejrzewa usunąć z polityki i urzędów, a głos dzisiaj oddaję w pełni opozycji ze szczególnym uwzględnieniem Jarosława Kaczyńskiego"?? :roftl3:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”