Patrzcie co znalazłem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 wrz 2012, 22:03
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 03 paź 2012, 14:52
Zawsze miałam słabość do zagubionych chłopców. Do niepokornych osobowości. Może dlatego, zanim nawet obejrzałam film “Jesteś Bogiem”, wciąż miałam idealistyczną wizję, że gdybym mocno przytuliła Magika, dzisiaj pisalibyśmy piosenki, niczym Liber i Grzeszczak
Bo film o zespole koncertującym niecałe 3 lata, o znanych stosunkowo wąskiej grupie osób muzykach, poruszył polską widownię.
Na filmie płaczę jak bóbr.
Pewnie do dziś byliby znani tylko wąskiej grupie fanów zespołu, gdyby nie młody scenarzysta Maciej Pisuk, który w 2008 roku wydał książkę „Paktofonika – Przewodnik Krytyki Politycznej”.
Nie tylko dla nas - artystów, ale dla wszystkich wrażliwych ludzi, nawet tych, którzy nigdy nie słyszeli o hip hopie. Dla innych- Ha I Pe Ha O Pe na zawsze!
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 paź 2012, 20:33
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 09 paź 2012, 22:07
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 paź 2012, 18:15
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 paź 2012, 19:29
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vanilla Ice » 11 paź 2012, 19:32
U Palucha to bity>>>rap, ale i tak w miarę dobrze się tego słucha. KaeN podobnie dobra płyta lecz nie przesadzałbym mówiąc że to najlepszy album roku.Arwin pisze:Jak wrażenia po płytach Palucha i Kaena? Jak dla mnie dwie najlepsze płyty w tym roku, później Bisz a później Rychu. Ale to co Paluch odjebał na nowej płycie, to miód dla uszu.
Vanilla Ice
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 11 paź 2012, 19:38
+1Vanilla Ice pisze:U Palucha to bity>>>rap
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2012, 15:42
po paru przesluchaniach faktycznie byly lepsze plyty jak Tede, Vnm czy Chada. Moja wczesniejsza opinia byla na wyrost. W kazdym razie Debiut najlepszy.KaeN podobnie dobra płyta lecz nie przesadzałbym mówiąc że to najlepszy album roku.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Annika » 15 paź 2012, 12:04
Annika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 paź 2012, 12:22
Annika pisze:Trudno cały temat przeczytać, wiec sorry jeśli była o tym mowa, ale czy ktoś tu słucha amerykańskiego rapu?
Bo ja się jaram i chętnie znalazłabym bratnią duszę, która uwielbia piłkę nożną i dobre czarne rapsy
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 15 paź 2012, 15:27
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 paź 2012, 15:44
Idź gimbusie lepiej do piaskownicy.Moofasa pisze:pokaz zdjecie, pomyslimy.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 15 paź 2012, 15:46
dobre czarne rapsy
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 15 paź 2012, 15:56
nie bedzie mnie dziadostwo pouczaloMarco_Van_Basten pisze:Idź gimbusie lepiej do piaskownicy.
Moofasa
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio