Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Polscy kibice

Post autor: Bienias » 23 paź 2012, 15:42

Kocham twoje dorabianie teorii. Jest mistrzowskie. Pracujesz moze w mediach?
Jest oficjalny bojkot, kibice nie biorą udziału w meczach na Ł3, nie ma dopingu flag i opraw, słowem są spełnione warunki, które uprzednio nakreśliłeś j
Jak tak lubimy lapac za slowka to uzylem zwrotu "trybun" niekoniecznie odnosnie tylko L3. Baa pamietam jak pisalem o dluzszym procesie niz 1 czy tam 2 mecze...
Jakie są więc według Ciebie warunki owego "wycofania się, którego następstwem będą trybuny pełne normalnych kibiców"? Bo rozumiem, ze bojkot meczy na Ł3 to za mało? Czy SKLW ma się rozwiązać, grupy kibicowskie przestać istnieć, kibice mają spalić szaliki i koszulki, mają przestać się przyznawać do ukochanej Legii, zakończyć przyjaźnie, wymazać wspomnienia, zerwać zgody?
Nie ingerowac w trybuny to wystarczy. Namawianie ludzi do zwrotow karnetow itp nie jest bojkotem.
W ramach rzetelności powinieneś zacytować całą wypowiedz. 4-5 tys było by gdyby nie żałosna panika w klubie i rozdawnictwo biletów, czy tam inne super promocje w stylu laska od Miklasa do biletu gratis, lub jesteś studentem z Łomianek zapraszamy na mecz, za bilet zapłacisz 25 %. Stawiam ze na meczu będzie 9-10 tys, kupa zaproszeń i ludzi z oferty "lat minute", no i w tym jedna trybuna samych dzieciaków - z czego jak już pisałem bardzo się cieszę :)
Niech bedzie. Wzialem za pewnik te 4-5 tysi skoro potrafisz wychwalac bojkot meczow z SP oraz BD i uznawac je za sukces strajkujacych. Dla kazdego te mecze nie mialy znaczenia.
Nie wiem jak duzo zaproszen rozdaje ITI na mecze ale bojkot to bojkot. Majac zaproszenie tez mozna nie przyjsc. 9-10 tysi na meczach Legii przy bojkocie to dobry wynik. Osobiscie wierze i mam nadzieje ze ITI sie wycofa ale nie wzgledu na kibicow a na sam klub. Ich polityka szkodzi przede wszystkim klubowi a potem kibicom. ( zeby nie bylo tak uwazam ze szkodzi kibicom)

Oj biedni ci kibice ktorzy dostali za nic. pewnie jechali do chorej babci pomoc jej zrobic kupke albo siusiu. A tu niedobre zomowskie wladze czekaly na nich zeby ich pobic. Pewnie w tym czasie nie mieli lepszych spraw na glowie niz grzecznych kibicow sprowokowac i pobic, a na koniec zdemolowali dworzec bo im sie nudzilo. Pewnie kibice byli spokojni i wczesniej jak to widac na filmiku grzecznie poprosili policjantow zeby oddali kolege ktory nie pil alkoholu.... Moge tak dalej ale Franz to niestety nie moj styl.
odwracajac.
Pilem piwo w pociagu samolocie nawet na CN. Tu pewnie szok( bo Bienias byl na meczu) i jakos Policja mnie nie bila nie prowokowala itp. Tylko jakos dziwnym trafem ci dobrzy kibole maja zawsze problem. Pewnie za jakis czas przeczytam ze to Policja wcisnela hamulec reczny, potem wyciagnela kibicow z pociagu a na koniec tluka dla zabawy kibicow Widzewa?

Wróć do „Polska”