Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 paź 2012, 13:36
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 paź 2012, 13:46
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 25 paź 2012, 13:46
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 paź 2012, 14:02
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 25 paź 2012, 14:23
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 paź 2012, 14:23
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 paź 2012, 14:51
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 paź 2012, 15:07
Jak sobie kupi jakiś ciuch i się w nim pokaże to zawsze trzeba pamiętać, żeby nie mówić "ładny sweter/torebka/waciki" tylko "ładnie wyglądasz w tym swetrze/z tą torebką/z tymi wacikami". Różnica, ale znaczna. Baby są głupie jednakmaestro pisze:jak już zadzwonisz, to nie pytaj np czy pójdzie z Tobą do kina, tylko oznajmij jej: zabieram Cie jutro do kina (film oczywiście wybierasz sam). Niby gra słów ale znacząca, postawić tak jakby przed faktem dokonanym
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 paź 2012, 15:11
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 paź 2012, 15:18
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 paź 2012, 15:24
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 paź 2012, 15:36
Nieee, gdyby to bylo moje to by mnie wysledzila i kazala bulic. Albo gorzej - chcialaby ze mna zyc czy cus, a urodziwa (moja ranna ucieszka nie byla przypadkowa) i najmadrzejsza (wziela na chate 18-letniego, lysego goscia pod powaznym wplywem, ktorego dopiero co poznala w pierwszej lepszej mordowni) to ona nie byla.bagg pisze:doktore moze masz juz swojego malego cracka
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 paź 2012, 16:06
Boromir pisze:To forum schodzi na psy
Przecież cytując klasyka, to jest "oczywista oczywistość" od zarania ludzkości. Mężczyzna musi być męski, a kobieta kobieca - wielkie mi novum.cru pisze:1. Miec JAJA jako facet, zachowywac sie jak facet, nie byc jej sluzaca/podnozkiem/ kolezanka z penisem, tylko pokazywac cechy samca.
2. Nie stawiac kobiety na piedestale, nie bac sie jej zjebac jak zasluzy, nie zgadzac sie na wszystko - to tez czlowiek, jak my.
3. Ladne kobiety UWIELBIAJA, jak facet jest wyzwaniem - stanowic to wyzwanie, byc INNYM niz 9/10 facetow jacy z nimi gadaja i liza im tylki.
4. Wywalic ze swojego zycia wiekszosc aspektow wzietych ze spolecznego 'wypada tak robic'.
cru pisze:Obecnie jestem w stanie podejsc do 10 dziewczyn na ulicy i dostac z tego 8 numerow, przy b. fajnych reakcjach.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2012, 16:16
Obecnie jestem w stanie podejsc do 10 dziewczyn na ulicy i dostac z tego 8 numerow, przy b. fajnych reakcjach.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2012, 16:28
Biorąc pod uwagę fakt, że gdy już się zafascynuje sobą kobietę, to nawet dwuznaczne żarty, komplementy stają się Twoją broniącru pisze:Po pierwsze - nie ma NIC zlego w zdrowym seksualnym zainteresowaniu dana kobieta
Nigdy nie miałem żelu na włosach, kolczykami u facetów gardzę. Widzę, że kolega ma problemy z akceptacją faktu, że nie każdy wygląda jak neandertalczyk i nie każdy lubi styl chłopaka z blokowisk, czyli dresiarza, który w jeansach chodzi od święta, a mocny jest zazwyczaj z kolegami na osiedlufranz pisze:zagada przez młodzieńca z żelem na włosach, w rurkach (jakie wrzucał tu bartbuks/Chlopaczek) i diamencikiem w uszku, to pewnie miał być ten "wyróżniając się style mężczyzny z klasą" - jak dla mnie, słowem "pizda" jak się patrzy
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio