Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 27 maja 2005, 23:29
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 27 maja 2005, 23:32
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 maja 2005, 23:40
Za nabicie w temacie "pulipty".wozny pisze:dosatlem ostrzezeie a nie wiem nawet za co
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 27 maja 2005, 23:42
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 maja 2005, 0:43
Jak będziesz tak dalej pisał to skończysz z banem. Piszesz nie na temat i jak sławny mathiasek - po jednym zdaniu!wozny pisze:chyba dostalismy w tym samymhttp://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=72019#72019
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 17:37
Wyrasta nam nowy niezwykle utalentowany nabijacz. 13 lat. Może znają się z Mathiaskiem?Oto co Zed w różych tematach pisze: Vieri:D Wracając do tematu co wy chcecioe genialny gracz jak na nasza lige a wy sie jeszcze czepiacie
ja się ciesze to najbardziej prze ze mnie lubiana druzyna 2 ligowa a moze niedlugo 1...
Krzynówek nie ma równego sobie!!!
Schweinsteiger ma chlopak talent
Masz racje nie powinni go sprzedawac chyba, ze maja zamiar stracic swoje miejsce w tabeli.
Jak dla mnie się podobało, Real przerypał, Barca wygrala, wszystko na nie takiim stasznym poziomie. OK
Dudek w kilku naprawde nie mial szans, ale uznany zostal przez karne i przez moment gdy strzelal (chyba) Schewczenko. 2 razy po kolei obronil. GENIALNE!
Nie no błagam Van NISTELROOY, to mój ulubiony gracz Manchesteru United, a co do drużyny jest dla mnie na 2 miejscu w Angielskiej lidze
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 17:52
Rywal mathiaska!!!Corinthians pisze:Oto zbiór wypowiedzi Zeda:Wyrasta nam nowy niezwykle utalentowany nabijacz. 13 lat. Może znają się z Mathiaskiem?Oto co Zed w różych tematach pisze: Vieri:D Wracając do tematu co wy chcecioe genialny gracz jak na nasza lige a wy sie jeszcze czepiacie
ja się ciesze to najbardziej prze ze mnie lubiana druzyna 2 ligowa a moze niedlugo 1...
Krzynówek nie ma równego sobie!!!
Schweinsteiger ma chlopak talent
Masz racje nie powinni go sprzedawac chyba, ze maja zamiar stracic swoje miejsce w tabeli.
Jak dla mnie się podobało, Real przerypał, Barca wygrala, wszystko na nie takiim stasznym poziomie. OK
Dudek w kilku naprawde nie mial szans, ale uznany zostal przez karne i przez moment gdy strzelal (chyba) Schewczenko. 2 razy po kolei obronil. GENIALNE!
Nie no błagam Van NISTELROOY, to mój ulubiony gracz Manchesteru United, a co do drużyny jest dla mnie na 2 miejscu w Angielskiej lidze
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 maja 2005, 17:57
Ty duzo lepszy nie jestes. Zreszta po co powtarzasz po "Corinthians"? Szkoda ze bane sa tylko "tymczasowe"Mikusinski pisze:
Rywal mathiaska!!!![]()
![]()
Gość dzisiaj napisał 41 postów, nowy nabijacz się nam kształtuje
![]()
Może ma za idola właśnie Mathiasa??
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 17:58
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 18:07
Popatrz na siebie. Ja nie nabijam, piszę normalnie posty, a nie jak Nowaczek, teraz Zed. No szkoda że bany są tymczasowe, bo lakiera nie byłoby trochę więcej niż 21 dni na forum!!!!Lakier pisze:Ty duzo lepszy nie jestes. Zreszta po co powtarzasz po "Corinthians"? Szkoda ze bane sa tylko "tymczasowe"Mikusinski pisze:
Rywal mathiaska!!!![]()
![]()
![]()
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 maja 2005, 18:10
Ja z tych siedmiu, trzy dostalem za nic, a może czteryBUNCH pisze:Witaj w klubie, ja też nie wiem za co dostałem.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 18:10
Mi się wydaje, że Mikusiński nie jest nabijaczem. Ja go przynajmniej do nich nie zaliczam. Przecież on nie pisze jednolinijkowych postów, ale pisze krótko zwieźle i na temat. Tu nie chodzi, żeby pisać artykułu, które się półgodziny czyta, ale normalne posty.Mikusinski pisze:Popatrz na siebie. Ja nie nabijam, piszę normalnie posty, a nie jak Nowaczek, teraz Zed. No szkoda że bany są tymczasowe, bo lakiera nie byłoby trochę więcej niż 21 dni na forum!!!!Lakier pisze:Ty duzo lepszy nie jestes. Zreszta po co powtarzasz po "Corinthians"? Szkoda ze bane sa tylko "tymczasowe"Mikusinski pisze:
Rywal mathiaska!!!![]()
![]()
![]()
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 maja 2005, 18:19
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 18:23
zdążyliśmy zauważyćMikusinski,Rywal mathiaska pisze: Ja nabijam
to też wiemyMikusinski,Rywal mathiaska pisze:, piszę nienormalne posty
wszyscy w trójke jesteście siebie warciMikusinski,Rywal mathiaska pisze: tak jak Nowaczek czy teraz Zed
no szkoda, jakby było inaczej to ciebie by tu nie byłoMikusinski,Rywal mathiaska pisze: . No szkoda że bany są tymczasowe
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 maja 2005, 18:52
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio