Manchester United (zbiorczy) - Strona 52

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 17:23

fieldy pisze:jeszcze niedawno chciałeś w ManU Hildebranda, a Gomeza wysyłałeś do Arsenalu, a teraz co :?:
odmieniło ci się :? od razu chcesz Gomeza w swoim ukochanym klubie :?: chyba nie dlatego, że niektórzy forumwicze tak go wychwalają :?:

Czy Ty jesteś tak bardzo zakopleksiony??? Sam masz do innych pretensje, że na temacie "pojedynki klubów" piszą "mu" i się cieszą, że mają posta. Więc nie pisz tutaj jak nie na temat!!!!!!!!!!!!! :evil: To były przykłady jakie śa możliwe do transferu. I ja ich nie wymyśliłem tylko Sir Alex Ferguson. Gdybym to był ja to taka by była lista: Cassillas, Gerrard, Torres. Aczkolwiek ta też jest możliwa!!!!

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 17:26

mówi się o tym, że Figo może pojawić się na Old Trafford.
A gdyby tak to Beckham wrócił na stare śmieci :?:
Ma dosyć życia w Madrycie (w sumie w Anglii też go prześladowali paparazzi, ale w Hiszpanii troszkę już przesadzają :twisted: )
Może więc Glazer sypnie kasą i sprowadzi Becksa do Manchesteru.
Zawsze to dodakowa kasa dla klubu (sprzedaż nowych koszulek ManU z nazwiskiem Davida) :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 maja 2005, 17:28

radekutd pisze:
fieldy pisze:jeszcze niedawno chciałeś w ManU Hildebranda, a Gomeza wysyłałeś do Arsenalu, a teraz co :?:
odmieniło ci się :? od razu chcesz Gomeza w swoim ukochanym klubie :?: chyba nie dlatego, że niektórzy forumwicze tak go wychwalają :?:

Czy Ty jesteś tak bardzo zakopleksiony??? Sam masz do innych pretensje, że na temacie "pojedynki klubów" piszą "mu" i się cieszą, że mają posta. Więc nie pisz tutaj jak nie na temat!!!!!!!!!!!!! :evil: To były przykłady jakie śa możliwe do transferu. I ja ich nie wymyśliłem tylko Sir Alex Ferguson. Gdybym to był ja to taka by była lista: Cassillas, Gerrard, Torres. Aczkolwiek ta też jest możliwa!!!!

POZDRO!!!!!
Co Ty się tak uczepiłeś tematu "Pojedynki klubów"?? czy Ci trzeba tłumaczyć 50 razy, że tam posty nie są naliczane? czy nadal tego nie rozumiesz? możesz tam napisać 300 postów, a Twój licznik nie powiękdzy się nawet o pół posta!

Co do tematu to na stronie głównej jest artykuł, że Manchester chce kupić Givena z Newcastle za 6 mln funtów :lol: chyba upadli na głowe :? znając życie jest to nieprawda, a o kupnie Buffona anglicy mogą tylko pomarzyć :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 17:29

Oglądaliśmy i widzieliśmy ;)
Myślę, że byłby on wzmocnieniem United, bo prezentuje się o wiele lepiej niż Carroll i Howard razem wzięci ;)
A co do talentu Howarda... Pierwszy sezon miał naprawdę dobry, więc teraz nie na miejscu są teksty w stylu 'Macie teraz swojego Howarda - wielki talent', bo brzmi to bardzo ironicznie :?
Pograł ładnie jeden sezon, teraz gra coraz słabiej, dlatego ważne jest zakupienie nowego bramkarza...

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 17:32

Z tych bramkarzy: Cassillas, Frey, Hildebrand, Kameni, Gomez, Robinson, Given to każdy byle by nie Given :wink: A teraz na serio Given nie jest taki zły, ale jak dla mnie lepiej już Paula Robinsona.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 17:35

radekutd pisze:

POZDRO!!!!!
chłopcze to pozdro!!! troszkę nie pasuje do reszty twojej wypowiedzi no ale cóż :o
Tak jestem bardzo "zakopleksiony" :oops:
a ty tym razem chcesz Cassillasa :? co się stało z Timo Hildebrandem :?:
Czyżby ci podpadł jakąś wypowiedzią :?:

POZDRO!!!!!! :shock:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 17:37

radekutd pisze:Czy Ty jesteś tak bardzo zakopleksiony???
Jaki tekst :shock: Zawsze jak czytam Twoje posty od razu mi się humor poprawia :lol: :lol:
Poza tym Twój post nie wskazuje wcale na to, że to Fergie zażyczył sobie Gomesa, czy Owena. Trochę dokładniej formułuj zdania ;)

Wydaje mi się, że Owen do ManU nie przejdzie, tak samo jak Gerrard, czy Casillas - takie dziwne spekulacje ;) Patrzmy realnie.
Nrazie najważniejszy jest nowy bramkarz i ktoś, kto da wsparcie Heinze i Ferdinandowi w obronie. Najmniej skupiłabym się na nowych napastnikach, bo to jest najmniej konieczne ;) Może Ruud wreszcie odrodzi się po sezonie wypełnionym kontuzjami. Mamy jeszcze Rooneya, który nie zawodzi [chociaż mogłoby być lepiej]. Saha to najsłabsze ogniwo naszej linii ataku - kontuzja goni kontuzję, nie ma sensu go trzymać :?

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 17:39

Niektórzy mają kulturę. Tak marzę, żeby Timo przeszedł do Manu, a Gomez do Arsenalu. I co dobrze Ci teraz!!!????? Przoszę moderatora o reakcje, bo nie ręcze co napisze na forum jak tak dalej pójdzie......

POZDRO!!!!! FOR ALL!!!! WITHOUT FIELDY!!! :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 maja 2005, 17:49

Macie sie o co klocic :P Ja mysle ze tak jak w przypadku Chelsea Londyn (obiecywano Casillasa, Buffona itd ) Manu albo zostawi tego Howarda na bramce albo kupi kogos malo znanego jak to mialo miejsce w przypadku The Blues (zakup Cecha ktory nie byl wtedy jeszcze tak sawny, o ile wogole byl slawny :P )

Manchester chcial chyba Toldo jeszcze do niedawna wiec moze Toldo za darmo bo mu sie bodaje teraz jakos kontrakt konczy :cry:

POZDRO

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 17:49

radekutd pisze:Niektórzy mają kulturę. Tak marzę, żeby Timo przeszedł do Manu, a Gomez do Arsenalu. I co dobrze Ci teraz!!!????? Przoszę moderatora o reakcje, bo nie ręcze co napisze na forum jak tak dalej pójdzie......

POZDRO!!!!! FOR ALL!!!! WITHOUT FIELDY!!! :evil:
Zgadza się to co mówisz - niektórzy rzeczywiście mają kulturę :wink:
A ty naucz się wreszcie że bramkarz PSV nazywa się GOMES a nie GOMEZ (specjalnie wcześniej pisałem przez "z" na końcu bo wiedziałem, że ulegasz innym tak jak z tymi bramkarzami (czytajcie wyrzej :wink: ))
I rzeczywiście teraz jest mi dobrze - uśmiałem się jak jeszcze nigdy :lol:
I nie musisz prosić modów o reakcję, napisz co chciałeś mi powiedzieć na forum to od razu zareagują :wink:
A i dzięki wielkie, że mnie nie pozdrowiłeś tym razem - jestem ci dozgonnie wdzięczny :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 17:50

Radekutd ja Cię proszę nie pogrążaj się jeszcze bardziej, bo wystawiasz się na ośmieszenie :lol:
Mnie szczerze też zastanawia te ciągłe zmienianie decyzji, ale to już pozostawię bez komentarza :)

A co do Givena... Nieeee... Nie pasuje mi ten pan ;) Już wolę van der Sara, gdyby tylko prezentował taką formę jak kilka lat temu :P

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 17:53

Sądze że Toldo raczej nie sciągną. Manchester kupuje młodych zawodnik, a Toldo jest już po 30. Ciekawe, czy Frey, by się sprawdził.

P.S. Fieldy weź se załóż temat kto zostanie cieniasem/kanonierem
Futbolowa jakbyś nie zauważyła to była ironiczna wypowiedź odnośnie Timo w MU i Gomesa w Arsenalu.

POZDRO!!!!! nie dla Fi..de.o

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 18:01

No niestety nie zauważyłam :? Straszne prawda?
Fieldy załóż temat kto zostanie cieniasem, załóż :D Tylko nie rozumiem do czego będzie się to odnosić :lol:

Toldo w ManU? Za stary jest już, zdecydowanie...
Potrzebny jest ktoś młody i utalentowany, ale z jako-takim doświadczeniem ;)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 18:04

futbolowa pisze:No niestety nie zauważyłam :? Straszne prawda?
Fieldy załóż temat kto zostanie cieniasem, załóż :D Tylko nie rozumiem do czego będzie się to odnosić :lol:

Bo ja sobie zakładam temat, żeby podyskutowc o transferach w United, a ten h.j wyskakuje ze swoimi kompleksami..........

POZDRO!!!!!(fieldy nie do ciebie)

1WP za zakropkowane przekleństwo z błędem ortograficznym :roll: //Tomusmc

i jeszcze jedno za obrażanie kolegi...//Pawel

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 maja 2005, 18:05

futbolowa pisze:No niestety nie zauważyłam :? Straszne prawda?

No to mi sie od razu na mysl zucil Igor Akinfeev :D:D:D Co o nim myslicie bo ja jak uslyszlaem ze ona ma mniej niz 20 lat to z krzeszla spadlem bo po piewsze gra jakby mial 25 coznajmniej i wyglada na 25 :D

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Anglia”