Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: John Travolta » 19 lis 2012, 18:13

Jest już kadra jutrzejszy mecz z Galatasaray:
Johnstone, Lindegaard, Rafael, Buttner, Jones, Thorpe, Vermijl, Wootton, Carrick, Petrucci, Cole, Cleverley, Fletcher, Anderson, Powell, Young, Tunnicliffe, Hernandez, King, Welbeck, Macheda.

Trochę dziwne, że Rafael pojechał, chłopaka i tak mocno ostatnio obciążamy. Szczególnie ciekaw jestem występu Powella, bo to chyba jedyny z kadru U21 który ma szanse się przebić do podstawowego składu. Tunnicliffe być może ma potencjał na solidnego rezerwowego rzemieślnika, Thorpe i Wooton musieliby najpierw iść na wypożyczenie, ale jak dla mnie Wootton to będzie gracz w stylu Shawcross'a, zje go u nas konkurencja. Thorpe'a nie widziałem na tyle bo cokolwiek o nim powiedzieć. King pewnie zagra na skrzydle, chłopak ma niby wszystko, siła, szybkość, technika, ale akcje wykończa gorzej niż Danny, chyba kończy mu się kontrakt, więc pewnie odejdzie bo dużych szans na grę w pierwszym składzie to on u nas nie ma.

Ja bym chętnie zobaczył coś w stylu:
Johnstone-Jones-Thorpe-Wooton-Buttner-Fletcher-Anderson-Powell-King-Welbeck-Hernadez, a z ławki Tunni i Cole.

Wróć do „Anglia”