Re: Skoki Narciarskie

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Skoki Narciarskie

Post autor: ddemon » 24 lis 2012, 0:04

Ten sezon szykuje się arcyciekawie :D Nie ma że stawka wyrównana to jeszcze dochodzą te kombinezony...Nie śledziłem LGP także nie wiem jak tam zawodnicy wypadali - z Polaków najlepiej błyszczał Kot(najwięcej jego nazwisko pojawiało się w mediach)...Mamy młodą kadrę także oby chłopaki walczyli o czołową 20, a Stoch o czołowe 1-5 a będę zadowolony :D
Nie wiem czemu, ale jakoś mam przeczucie, że w tym sezonie oprócz walki Austriaków(Schlieri,Morgi i Kofler) dołączy do nich dziadek Ammnan( jak to obecnie brzmi :roll: ) i...Freitag...Coś czuje, że to on będzie ciągnął niemieckie skoki do przodu, choć jak tak patrzę właśnie na klasyfikację LGP to się nie zanosi, bo jak ktoś pisał Freund jest faworytem w/g bukmacherów do końcowego zwycięstwa w PŚ :P Ale jakoś nie sądzę, aby mógł tego dokonać, ale kto wie jak pisałem wcześniej przeczucie :D W tamtym sezonie też nie wierzyłem w Bardala a mu się udało :P
Groźni będą też Norwegowie z Hildem i...młody Fannamelem :D Na zwycięzcę PŚ w poprzednim sezonie Bardala znów jakoś nie liczę :P No i do walki o czołową 10 pewnie dołączą Kranjec,Koudelka :roll:

Wróć do „Inne sporty”