Kto w bramce Liverpoolu? - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 maja 2005, 13:19

Okno transferowe otwiera się wraz z dniem 1 lipca... ;) Chociaż trzeba przyznać, iż 40% transferów jest uzgodnionych już w czercu czy nawet w maju... :P

zed
Skład C
Skład C

I don't know

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 29 maja 2005, 21:37

Ja tam nie wiem, ale mam nadzieję, że nie cech :twisted:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: I don't know

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 29 maja 2005, 21:48

zed pisze:Ja tam nie wiem, ale mam nadzieję, że nie cech :twisted:
pociesze cie, napewno Cech nie bedzie grac w Liverpoolu;
moim zdaniem do Liverpoolu przejdzie Reyna, a Dudi pojdzie gdzies indziej, gdyz w finale zachwycil mozna by (r)zec jedynie w karnych bo w meczu dobre interwencje przeplatal z gafami

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 9:28

qczak pisze:
moim zdaniem do Liverpoolu przejdzie Reyna, a Dudi pojdzie gdzies indziej, gdyz w finale zachwycil mozna by (r)zec jedynie w karnych bo w meczu dobre interwencje przeplatal z gafami
O Cechu możecie zapomnieć!!! :twisted: :twisted: Co najwyżej Cudicini, narazie grzeje ławę, bardzo dobry bramkarz, cena nie bedzie duża :D :D

zed
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 9:31

Może być, chyba całkiem nieźle się sprawuje...

Derth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 30 maja 2005, 10:06

qczak pisze:
Nie mogę się z tą teorią zgodzić qczak, w której to Dudek grał w kratkę, bo tak wynika z twego postu. Trzeba pamiętać, że 90% bramek pada po błędach, które popełniają obrońcy w polu. Nie widziałem, jak padały bramki dla Milanu, ale nie wydaje mi się, że Dudek coś zepsuł, bo innaczej nie zostałby uznany za bohatera wieczoru. Wracając do tematu, to jeśli miałby przyjść Reina, to nieodbierajmy szans Dudkowi, bo wszystko może się zdarzyć. Miał bronić Kirkland, to w najważniejszych momentach go brakowało. Warto również przypomnieć sezon, w którym Dudek pomimo ewidentnej kontuzji, musiał grać. Więc nie sądze, że tak łatwo Benitez z niego zrezygnuje

Pozdrawiam.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 30 maja 2005, 16:49

Mikusinski pisze: O Cechu możecie zapomnieć!!! :twisted: :twisted: Co najwyżej Cudicini, narazie grzeje ławę, bardzo dobry bramkarz, cena nie bedzie duża :D :D
Cudicini ma podobno przejsc do Evertonu i zastapic 39-letniego Nigela Martyna.

zed
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 16:50

Dudek w kilku naprawde nie mial szans, ale uznany zostal przez karne i przez moment gdy strzelal (chyba) Schewczenko. 2 razy po kolei obronil. GENIALNE!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 16:51

Mona_ pisze:
Mikusinski pisze: O Cechu możecie zapomnieć!!! :twisted: :twisted: Co najwyżej Cudicini, narazie grzeje ławę, bardzo dobry bramkarz, cena nie bedzie duża :D :D
Cudicini ma podobno przejsc do Evertonu i zastapic 39-letniego Nigela Martyna.
Everton powinien zakupić kogoś młodszego wymiana 39-latka na 31-latka to chyba nie jest dobre posunięcie...

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 13:25

No sytuacja teraz jest juz chyba jasna. Kupili Reyne który bedzie pierwszym bramkarzem. Jego zmiennikiem Carson. Kirkland w West Brom na wypożyczenie. A Dudi mam nadzieje że sobie znajdze godny klub jak na jego umijętności. Chcialbym, żeby został i grał na wyspach. :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 14:14

Jak to powiedział Dudek: "Przy normalnej rywalizacji mógłbym poraz kolejny wygrać walke wśród bramkarzy"

Jak widać Benitez faworyzuje Reine. Dni Dudka są chyba policzone :? Szkoda, ale wolę, zeby odszedł niż, żeby siedział na ławce.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 13 lip 2005, 17:06

Nierozumiem troche Beniteza, Jurek zdobywa dla LFC puchar a on chce go na ławie posadzić.
Chętnie bym widział Dudka w Evertonie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 lip 2005, 22:41

t_JB pisze:Nierozumiem troche Beniteza, Jurek zdobywa dla LFC puchar a on chce go na ławie posadzić.
Chętnie bym widział Dudka w Evertonie.
Zdobywa bo broni fenomenalnie karne. Wiedz ze w trakcie regilaminowego czasu gry Dudek byl bliski pofrazenia Liverpoolu !!!! Gdyby nie interwencja Traore ... :wink:

Gdyby nie pamietna parada (a raczej przyjecie pilki na cialo :lol:) po strzale ?? Shevchenki to juz wogole bym uznal ze to byl jego slaby mecz, a tak trozszke sie obronil ta akcją .... Andrij trafil prsto w niego a wszyscy zrobili z niego gwiazde :P

POZDRO

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 17 lip 2005, 18:16

Zgodze sie z toba RoRo , że to przec cały przebieg gry Dudek nie bronil dobrze, ale jednak wszystko mu powinno zostac zapomniane po tym co zrobił w rzutach karnych. Przed mecze jak i po meczu bylem przekonany o tym , że Jurek nawet po fantastycznym meczu nie bedzie w nastepnym sezonie 1 bramkarzem Liverpool , gdyż mimo Zdobycia Ligi Mistrzów w kilku meczach zawiódł. Jednak mam nadziej , że Jerzy Dudek udowodni o tym , iż jest bardzo dobry bramkarzem i wywalczy sobie 1 miejsce w bramce Liverpoolu . :)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lip 2005, 18:26

Po meczu Dudek powinien ogłosic odejscie tym bardziej ze transfer Reiny był juz prawie pewny.Tak został na lodzie.Nie wiadomo czy trener na ławce nie bedzie widział nadzieji Anglii i piłkarskiej młodzieżowki Scota Carsona.
POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”