Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 809

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2012, 17:23

fieldy pisze: :lol: jak ty żeś na to wpadł ?
Drogą dedukcji :wink: A tak poważnie to chyba się trochę czepiasz fieldy.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 gru 2012, 17:57

Ryba imponuje logiką nie ma co.

Zszedł MC oraz Tom zakończyła się gra i środka nie było, niestety dziadki się już nie nadają do gry.Oczywiscie oddajemy pole rywalą którzy sobie hasają bezkarnie.Cieszą 3 punkty powrót Vidy i gra wszystkich poza wyjątkami.LAV z tamtego roku miałby z 5 asyst dzisiaj, co facet robi na skrzydle to jakiś dramat......jest totalnie bez formy.

Znakomicie dzisiaj Small Jones i Tom.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2012, 18:01

MGiggs pisze:Ryba imponuje logiką nie ma co.
Twoje rzekome karne mimo wszystko bardziej imponują.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 gru 2012, 18:04

Wymień te rzekome karne?

Żeby wpaść na pomysł że bez Robin MU miałoby mniej punktów trzeba byc cholernie łebskim facetem.Podobnie jak z Rio cieszącym się przed fanami City.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2012, 18:07

A co tu wymieniać?Wystarczy wrócić stronę wcześniej.Foy Was okradł z karnego przecież.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 gru 2012, 18:14

Ja tam nie widzę mowy o kradzieży i nie widze mowy o karnych tylko karnym.Spokojnie przypomnę swego czasu jak City Arsenal dostanie karnego po ręce.

Jestem ciekaw czemu była taka cisza jak sędzie w 2 kolejkach zabrał nam 2 gole :lol: ,a po meczu z Chelsea na forum się serwer przepalał.

Ja myśle że bez Dzeko City by miało mniej punktów. Jest łebskim facetem jak ryba.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2012, 18:20

Ja myśle że bez Dzeko City by miało mniej punktów. Jest łebskim facetem jak ryba.
Ja jakoś Tobie nie wypominam iż piszesz o rzeczach oczywistych.Wszyscy wiemy iż Valencia jest bez formy a o tym wspomniałeś i nikt się Ciebie nie czepia,więc nie bardzo rozumiem Twoich uszczypliwych komentarzy.Bez odbioru.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 gru 2012, 18:35

Naprawdę musicie rozpieprzać temat takimi napinkowymi postami, które kompletnie nic nie wnoszą? I co chcecie sobie nawzajem udowodnić? Przecież obaj doskonale wiecie, że i tak nikt nikogo tu nie przekona.

Cieszą 3 punkty zdobyte w miarę luźno. Gol Robina ustawił nam mecz, mogło być dużo wyżej ale skuteczność dziś zawodziła ale i tak nie ma na co narzekać. Gra przez większość meczu była pod kontrolą, zgodzę się z pochwałami w kierunku Cleverleya, Jonesa i Smallinga. Bardzo fajnie także Carrick. W zasadzie cała drużyna zasługuje na pochwały. Dobrze, że wpadła w miarę szybko po gwizdku 3 bramka, było wtedy niemal pewne, że w tym meczu już nic złego nam się nie stanie. Vidic wrócił po kontuzji, tylko się cieszyć. Grać swoje, utrzymać dystans a będzie bardzo dobrze.

Co do karnego to ja bym tego nie gwizdnął i moim zdaniem to była dobra decyzja sędziego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2012, 19:04

MGiggs pisze:Spokojnie przypomnę swego czasu jak City Arsenal dostanie karnego po ręce.
są ręce i "ręce" w polu karnym. Tutaj Cuellar nie blokował piłki reką, miał ją przy ciele, nie zwiększył powierzchni, gdyby nie w rękę piłka trafiła by go w ciało i nic by to nie zmieniło. Naprawdę uważasz, ze sędzia powinien gwizdnąć ?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 gru 2012, 21:35

arsenal ostatnio dostal dwa karne z kosmosu i wygral 2-0 dlatego daleko szukac nie trzeba

jednak tym razem napinka bez sensu wg mnie bo fieldy ma racje opisujac te sytuacje cuellara

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 gru 2012, 22:04

Ok może widzieliście tą sytuacje lepiej bo ja widziałem z 1 powtórki.Z doświadczenia tego forum wiem że jak coś sie da MU(Chelsea Liverpool) jest larum na forum i setki wpisów ,kiedy sędzia kradnie gole(Reading City) czy sędziuje skandalicznie jak ze Spursami to jest wręcz grobowa cisza.

No i jak to jest z tym wpływem SAFa na sędziów? Foy sedziuje skandalicznie ze Spursami i nagle dostaje kolejny mecz na OT a Manchester w ostatnich kolejkach zostaje okradziony z 2 goli.Jestem poprostu ciekaw gdzie są wszyscy którzy wietrzą jakiś spisek.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2012, 22:12

ja tam zawsze napisze, jak oglądam mecz i sędzia drukuje w jakąkolwiek stronę. Chyba jak wam karnego nie dał w meczu z Spurs, też wspomniałem, nie chce mi sie szukać jednak ...
więc nie wszyscy są przeciwko wam :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 gru 2012, 22:17

fieldy Ciebie absolutnie nie mam na myśli.Pamiętam co się dzialo po Liverpoolu i jakie fajerwerki były po meczu Chelsea.Po meczu ze Spursami to tylko Ty i ubek napisaliście że sędzia nawalał, krzylacze,moraliści przepisów siedzieli wtedy cichutko.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 17 gru 2012, 9:12

Do tego, że jak sędziowie nam pomagają to tutaj jest wysyp postów, a jak nam coś zabiorą to jest cicho, to zdążyłem przywyknąć. Nie ma więc za bardzo o czym gadać.

Ja o meczu - pierwsza połowa znakomita. Para Carrick-Clev wydaje się rozumieć z każdym meczem coraz to lepiej. Nie chodzi tylko o gola, skąd inąd znakomitego, ale o to jak ta dwójka współpracowała. Tom był ciągle w ruchu, aktywny, a do tego posłał kilka kapitalnych długich piłek - ta w drugiej części do Younga to maestria. Do tego ewidentnie poprawił się w defensywie, jest silniejszy i wcale nie stoi na straconej pozycji w starciach bark w bark z rywalami. Pojawiło się info, że Carrick nabawił się urazu. Nie wierzę jednak, że mamy takiego pecha i jak w końcu znaleźliśmy złoty środek to się znowu się wszystko posypie :lol:

O drugiej części nie ma co dłużej gadać. Scholes i Giggs tylko potwierdzili, że to jednak nie te lata i powinni się poważnie zastanowić czy warto kontynuować przygodę z piłką.

Poza środkiem pola, na wyróżnienie zasługują wcześniej wspomniani Smalling i Jones. Bałem się, że obaj po długich urazach będą potrzebowali więcej czasu, żeby powrócić do optymalnej dyspozycji, a tymczasem grają świetnie 8)

PS mówi się, że Carrick wypada na mecze "świąteczne" :lol: Jak nie wyleczy się Ando, to trzeba będzie Jonesem tam grać, innej możliwości nie widzę.

PS 2 RvP :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 gru 2012, 11:00

red85 pisze:PS 2 RvP http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eh4a8XS1OI :lol:
za dwa lata w City Blue Moon będzie śpiewał :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”