Manumef pisze:ManU nigdy nie będzie Chelsea ani Realembeckhs pisze:Kaska to nie wszyastko. Nie chce zeby MU stalo sie takie jak Chelsea lub Real. Nie zniose tego !!Dlatego, że to klub z tradycjami i świetnymi kibicami (wyjątek każy wie
) a kibice nie chcieli przyjścia Malcolma Glazera w przeciwieństwie do The Blues, którzy uznali Romka Abramowicza za zbawienie. Naprawdę nie obchodzi mnie to czy inni pomyślą o nas że jesteśmy drugą Chelsea! Dla mnie najważniejsze jest to, że mamy swój honor! Glory, Glory Man United
![]()
Futbolowa na bank przyjdzie nowy bramkarz, bo narazie został tylko Tim. Tylko, żeby był to udany, trafny i rozsądny transfer. Pisałem już kandydatów.
Jeśli chodzi o managera, to chciałbym by Fergie został jeszcze jeden sezon. Trzeba dać mu szansę, chce odmłodzić zespół. Fakt nie ma pomysłu na grę, ale sądzę, iż to nie tylko jego wina. Carlos Queiroz ma w tym spory udział. Dobrym kandydatem może być Martin O'Neill, który w tym sezonie żegna się z Celtikiem. Didier Deschamps jest trochę mało doświadczony co nie znaczy dobry. Paul le Guen już odszedł z Lyonu. Może on by zechciał poprowadzić Diabły?! Co Adriansse jest również świetnym coachem, ale może się nie sprawdzić w tak wielkim klubie jakim jest Manchester United (wiadomo AZ to klub o skromnym budżecie, z nieznanymi nazwiskami). [/b]
O proszę duuuużo nowego wniosłeś o trenarach. Hmm.... taki z Ciebie znawca futbolu, a nie wiesz, że Co Adriansse zastąpi O'neilla w Celticu. Jeśli chodzi o trenera, to trzeba dać Sir Alexowi jeszcze ten sezon, dwa na przebudowe United, a potem warto by było zatrudnić Gussa Hiddinka.