Manchester United (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 maja 2005, 13:53

Manumef pisze:
beckhs pisze:Kaska to nie wszyastko. Nie chce zeby MU stalo sie takie jak Chelsea lub Real. Nie zniose tego !!
ManU nigdy nie będzie Chelsea ani Realem :!: Dlatego, że to klub z tradycjami i świetnymi kibicami (wyjątek każy wie :wink: ) a kibice nie chcieli przyjścia Malcolma Glazera w przeciwieństwie do The Blues, którzy uznali Romka Abramowicza za zbawienie. Naprawdę nie obchodzi mnie to czy inni pomyślą o nas że jesteśmy drugą Chelsea! Dla mnie najważniejsze jest to, że mamy swój honor! Glory, Glory Man United :!:

Futbolowa na bank przyjdzie nowy bramkarz, bo narazie został tylko Tim. Tylko, żeby był to udany, trafny i rozsądny transfer. Pisałem już kandydatów.

Jeśli chodzi o managera, to chciałbym by Fergie został jeszcze jeden sezon. Trzeba dać mu szansę, chce odmłodzić zespół. Fakt nie ma pomysłu na grę, ale sądzę, iż to nie tylko jego wina. Carlos Queiroz ma w tym spory udział. Dobrym kandydatem może być Martin O'Neill, który w tym sezonie żegna się z Celtikiem. Didier Deschamps jest trochę mało doświadczony co nie znaczy dobry. Paul le Guen już odszedł z Lyonu. Może on by zechciał poprowadzić Diabły?! Co Adriansse jest również świetnym coachem, ale może się nie sprawdzić w tak wielkim klubie jakim jest Manchester United (wiadomo AZ to klub o skromnym budżecie, z nieznanymi nazwiskami). [/b]

O proszę duuuużo nowego wniosłeś o trenarach. Hmm.... taki z Ciebie znawca futbolu, a nie wiesz, że Co Adriansse zastąpi O'neilla w Celticu. Jeśli chodzi o trenera, to trzeba dać Sir Alexowi jeszcze ten sezon, dwa na przebudowe United, a potem warto by było zatrudnić Gussa Hiddinka.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2005, 11:38

Właśnie się dowiedziałem, że Ruud chce opuścić ManU, nie wiem ile jest w tym prawdy (ale skoro podaje to "przegląd sportowy" to cos w tym musi być)
Podobno Ruud chce się przenieść do Hiszpanii (ciekawe czy woli stolice, czy tez może Katalonię)

radekutd - chyba znów będziesz musiał zmienic swój ulubiony klub.

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 maja 2005, 12:45

fieldy pisze:Właśnie się dowiedziałem, że Ruud chce opuścić ManU, nie wiem ile jest w tym prawdy (ale skoro podaje to "przegląd sportowy" to cos w tym musi być)
Podobno Ruud chce się przenieść do Hiszpanii (ciekawe czy woli stolice, czy tez może Katalonię)

POZDRO!!!!!!
A ja duzo slyszalem o zaintereswoanii Interu Ruudem V Niestelrooyem ale mam nadzieje ze to jakas peridna plota bo nei chcalbym kolejnego Titulare w skladzie mojego Interku.

Swoja droga to za duzo juz nie wyciagna za Ruuda, no ale zawsze cos. Teraz juz chlop nie ebdzie mial szans na gre, chociaz jeszcze do niedawna byl czolowym napadzorem i skutecznym snajperem, ale teraz tyle sie mowi o Fernado Torresie ze jzu sam nie wiem co mam o tym wszystki mmyslec :P

POZDRO

zed
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 16:46

Nie no błagam Van NISTELROOY, to mój ulubiony gracz Manchesteru United, a co do drużyny jest dla mnie na 2 miejscu w Angielskiej lidze

Michaldinho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michaldinho » 30 maja 2005, 17:52

Hm i co tu o tym calym zamieszaniu myslec? Ruud van Nistelrooy zrobil duzo dla MU, zdobywal bardzo cenne bramki, ale tez czasami zawodzil w bardzo waznych meczach. Ja jednak chcialbym widziec w skladzie MU w nastepnym sezonie Fernado Torresa. Razem z Roo mogą wiele zdzialac. Na lawce trenerskiej widzialbym najchetniej obecnego trenera Monaco, mlody zdolny i juz poprowadzil zespol do finalow LM. :D

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 maja 2005, 17:56

fieldy pisze: (ale skoro podaje to "przegląd sportowy" to cos w tym musi być)
:lol:

Poległem...

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 maja 2005, 17:57

fieldy pisze:Właśnie się dowiedziałem, że Ruud chce opuścić ManU, nie wiem ile jest w tym prawdy (ale skoro podaje to "przegląd sportowy" to cos w tym musi być)

POZDRO!!!!!!
Dlaczego znów, zawsze kibicuje ManU i nawet jak jeden z moich ulubionych piłkarzy odejdzie, to też będe najbarzdziej uwielbiał ManU.

POZDRO Fieldy :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 18:01

POZDRO!!!!!!
Przecież Ruud mówił, że chce wypełnić kontrakt z MU i przenieść się z powrotem do PSV. Według mnie to jest bardzo dobry pomysł :lol:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 maja 2005, 18:06

Corinthians pisze:

POZDRO!!!!!!
Przecież Ruud mówił, że chce wypełnić kontrakt z MU i przenieść się z powrotem do PSV. Według mnie to jest bardzo dobry pomysł :lol:

Zazwyczaj, jak coś mówią, to potem dzieje się inaczej. :wink: Przed chwilą przeczytałem, że ManU złożyło Barcelonie oferte Eto za Ruuda. Ciekawe ile w tym prawdy???? Również Sir Alex jest zainteresowany pozyskaniem Juninho. Fajnie!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2005, 18:09

przecież ja nie mówię, że podpisał umowę, tylko że tak się wypowiedział.
Można sobie chyba pospekulować troszkę prawda

szkoda kostka :wink:
pozdro

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 maja 2005, 18:12

fieldy pisze:przecież ja nie mówię, że podpisał umowę, tylko że tak się wypowiedział.

pozdro

Ale to nie znaczy, że ja zmienie klub. Bardzo lubie Ruuda. Kocham Manchester.

POZDRO Fieldy!!!!

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 maja 2005, 18:19

fieldy pisze:przecież ja nie mówię, że podpisał umowę, tylko że tak się wypowiedział.

pozdro
Zastanów się jeszcze raz nad tym, co napisałeś o PS. Jeżeli podtrzymujesz tą opinię to jestem pełen podziwu dla Twojej wiedzy o poziomie i rzetelności tego dziennika.

PS:
(ale skoro podaje to "przegląd sportowy" to cos w tym musi być)
:lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 maja 2005, 18:26

Ruud do Barcy? Nie wierzę, niemożliwe.
Do Interu? Też nie.
Do PSV? Całkiem prawdopodobne. Zresztą gdybym miała wybrać Ruudowi inny klub niż ManU, byłby to właśnie PSV :roll:

Liczę na to, iż teraz, lub za rok Ruud odejdzie z ManU...

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 30 maja 2005, 18:36

wielki klub... wspaniala historia... genialni pilkarze... Alex Ferguson...
wiele mozna powiedziec o ManU, ael slowa nie wyraza wielkosci tego klubu, trzeba zobaczyc jego pilkarzy w akcji, trofea, poznac historie....
dobrze ze sa takie kluby jak ManU, Inter, Barca, to one nadaja niepowtarzalnosc tej wspanialej dyscyplinie sportowej :P

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 30 maja 2005, 20:55

futbolowa pisze:Ruud do Barcy? Nie wierzę, niemożliwe.
Do Interu? Też nie.
Do PSV? Całkiem prawdopodobne. Zresztą gdybym miała wybrać Ruudowi inny klub niż ManU, byłby to właśnie PSV :roll:

Liczę na to, iż teraz, lub za rok Ruud odejdzie z ManU...

Fajnie by był jakby Ruud odszedł do PSV i Keżman zrobił tak samo. W Eindhoven mieli by superatak i najprawdopodobniej wykożystaliby taką okazję jaką dał im Milan w półfinale LM. Trzeba przyznać że PSV miało w tym roku niezły przypływ gotówki <daleko zaszli w LM a w kraju wygrali wszystko co się dało> szkoda tylko trochę że van Bommela oddali za darmo.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”