Ostrzeżenia - komentarze - Strona 65

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 19:02

beckhs pisze:zauwazcie ze teraz wy wszyscy nabijacie posty. przestancie komentowac wypowiedzi innych, bo sami jestescie nabijaczami., niedlugo posypia sie ostrzezenia.
ty teraz też nabiłeś :lol:
A moim zdaniem trzeba odspuścić tym wszystkim mathiaskom, mikusińskim i całej reszcie. Nie ma sensu z nimi walczyć bo oni robią to nieświadomie, jak dorosną to zrozumią co zle robili a tym czasem lejmy na nich i nie zwracajmy na ich nabijanie uwagi. Tylko niepotrzebne spory na forum się tworzą.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 30 maja 2005, 19:19

radekutd pisze:
BUNCH pisze:Witaj w klubie, ja też nie wiem za co dostałem.
Ja z tych siedmiu, trzy dostalem za nic, a może cztery :wink:

POZDRO!!!!
Jakbyś dostał je za nic to pewnie wcale byś ich nie dostał... :roll:

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 30 maja 2005, 19:45

Ja nie chce sie udzielać , ale o co wam chodzi z tym nabijaniem? niech se nabija kto chce , ile chce i jak chce? jakiś ranking prowadzicie? jak dzieci dosłownie.. co wam zależy niech sobie ci ludzi ktorych krytykujecie pisza po jednym słowie , ma to jakiś wpływ na te forum- chyba tylko powiększa sie liczba numerków pok ksywką która najmniej wszytskich powinna interesować ? moderatorzy są "śmieszni" owszem za te ciągłe jakieś WP nawet nie wiem co to dokładnie jest , siedze na tym forum bo jest interesujące i nie patrze na numerki w tym przypadku ilość postów danej osoby , tylko na ich zawartość i nie przeszkadzają mi wypowiedzi typu "dzięki Kowalski za to i tamto" które muszą także sie pojawiać bo podkreślają jak dobre jest forum i jaka panuje tu atmosfera. Dlatego takie wasze kłótnie są chyba niepotrzebne .. to moja opinia na ten temat która stawia teraz moderatorów w niewłaściwym świetle za co pewnie dostane upomnienie :) -oczywiście żartuje :)

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 20:20

Witam,postanowilem zadomowic moja "skromna" osobe na tymze forum,interesuje sie pilka nozna i chcialbym moc wyrazac swoje opinie oraz emocje zwiazane z tym sportem,przegladajac forum w oczy od razu rzucilo mi sie pare nickow,mianowice osobnik Piwus posiada chyba jakis kompleks gdyz za kazde nie odpowiednei slowo nagradza jakimis ostrzezeniami,sadze ze w moim przypadku cos takiego nie bedzie mialo miejsca.pozdrawiam i mozecie sie wszyscy jzu powoli przyzwyczajac do mojej wybitnej (aczkolwiek pare wad dostalo sie przez DNA) osobie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2005, 20:28

hmm pachnie (lub jak kto woli śmierdzi) szyderą ...
Oczywiście witam serdecznie. Ciekawe czy na tym forum sprawa będzie wyglądała podobnie.

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 20:29

Yhhhm??Szydera?naprawde nie wiem o co temu userowi chodzi,chcialbym sprostowania co do tej sprawy gdyz nastapila zapewne jakas pomylka.Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 30 maja 2005, 21:04

@unojedrzej - twój post można streścić w trzech słowach: "Niech żyje spam!" :roll: :roll: :roll: Pomyśl logicznie. Gdybyśmy nie działali przeciwko spamowi i spamerom zrobiłby się tu straszny bałagan. Widzisz... nie wszyscy podchodzą do licznika postów tak racjonalnie jak ty. Dla niektórych jest on ważny i chcą być koniecznie pierwsi pod tym względem na forum. Jeślibyśmy tyego nie zwalczali wkrótce byś przechodził przez kilka stron bezsensownych wypowiedzi, aby znaleźć coś wartościowego.

@piotrek256 dostaje 2WP za manipulowanie postem Mikusińskiego tak, aby stracił on pierwotny sens

I MAM NADZIEJE, ŻE OT SIĘ TU SKOŃCZY !

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 21:13

Mazurek pisze:@piotrek256 dostaje 2WP za manipulowanie postem Mikusińskiego tak, aby stracił on pierwotny sens
Nie prawda, nic nie zmieniałem, to mikusinski szybko zwedytował posta po tym jak się spostrzwegł co za głupoty pisze.
Prosze o cofnięcie ostrzeżeń.

Ehh spryciarz z tego mikusia...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 maja 2005, 21:23

Mikusinski pisze:
Popatrz na siebie. Ja nie nabijam, piszę normalnie posty, a nie jak Nowaczek, teraz Zed. No szkoda że bany są tymczasowe, bo lakiera nie byłoby trochę więcej niż 21 dni na forum!!!!
Po 1. Nie martw sie, patrze na siebie.

Po 2. Ekhm, w temacie "przyjaciele i wrogowie" napisales ze Nowaczek jest twoim kumplem, juz go nie kochasz? :(

Po 3. Nie dostalem jeszcze bana, wiec o co ci chodzi?

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 maja 2005, 21:23

co do nabijanai postów to po co to Wam?...nie mówie teraz do ludzi którzy nabijają tylko do tych którym to przeszkadza...w końcu to nie jest żadna gra o złote kalesony...jak chcą to neich nabijają sobie i niech będą od was więksi rankingiem na tej stronie...po co się denerwuejcie?nie rozumiem tego jak lubią pisać i są aktywni na forum to niech piszą...mi to zwisa a nawet dobrze bo bez nich nie byłoby co czytać i forum byłoby uboższe

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 maja 2005, 21:24

Corinthians pisze:Mi się wydaje, że Mikusiński nie jest nabijaczem. Ja go przynajmniej do nich nie zaliczam. Przecież on nie pisze jednolinijkowych postów, ale pisze krótko zwieźle i na temat. Tu nie chodzi, żeby pisać artykułu, które się półgodziny czyta, ale normalne posty.
Teraz Mikusiński się poprawił, ale weź pod uwage, że zazwyczaj pierwsze wrażenie jest najważniejsze, a to nie było w jego przypadku zbyt pozytywne. Ja go zapamiętałem jeszcze przed tym jak dostał bana, potem wiem, że zakładał kilka kont jak miał bana, aż wreszcie ban mu się skończył i dalej pisze jako Mikusiński.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 21:25

Spójrz z innej strony. Jeśli ktoś przyjdzie na forum i zobaczy, że nie ma z kim rzeczowo pogadać, a forum opanowały krwiożercze trzynastki, co zrobi?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2005, 21:26

Sławek pisze:co do nabijanai postów to po co to Wam?...nie mówie teraz do ludzi którzy nabijają tylko do tych którym to przeszkadza...w końcu to nie jest żadna gra o złote kalesony...jak chcą to neich nabijają sobie i niech będą od was więksi rankingiem na tej stronie...po co się denerwuejcie?nie rozumiem tego jak lubią pisać i są aktywni na forum to niech piszą...mi to zwisa a nawet dobrze bo bez nich nie byłoby co czytać i forum byłoby uboższe
Chciałbyś poczytać wypowiedzi o swoim ulubiony klubie, które są rozwinięte czy też ktoś podaje jakieś nowinku czy wolałbyś żeby były odpowiedzi w stylu "bardzo lubię ten klub"?? bo ja nie za bardzo.

p.s. i tak z nabijaczami będziemy walczyć do końca bo Nam czyli redakcji to przeszkadza :twisted:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 21:31

piwus pisze:Spójrz z innej strony. Jeśli ktoś przyjdzie na forum i zobaczy, że nie ma z kim rzeczowo pogadać, a forum opanowały krwiożercze trzynastki, co zrobi?
To mam pomysł. Podczas rejestrowania sie na forum trzeba zaznaczyć ,czy ma się poniżej 13 czy powyżej 13. Jeśli ktoś by zaznaczyl pierwszą opcje to automatycznie dostaje bana.

I ponawiam prośbe o usunięcie mi 2wp . Zostałem poprostu wykiwany przez mikusinskiego.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 21:33 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:33

Tomusmc pisze:
Sławek pisze:co do nabijanai postów to po co to Wam?...nie mówie teraz do ludzi którzy nabijają tylko do tych którym to przeszkadza...w końcu to nie jest żadna gra o złote kalesony...jak chcą to neich nabijają sobie i niech będą od was więksi rankingiem na tej stronie...po co się denerwuejcie?nie rozumiem tego jak lubią pisać i są aktywni na forum to niech piszą...mi to zwisa a nawet dobrze bo bez nich nie byłoby co czytać i forum byłoby uboższe
Chciałbyś poczytać wypowiedzi o swoim ulubiony klubie, które są rozwinięte czy też ktoś podaje jakieś nowinku czy wolałbyś żeby były odpowiedzi w stylu "bardzo lubię ten klub"?? bo ja nie za bardzo.

p.s. i tak z nabijaczami będziemy walczyć do końca bo Nam czyli redakcji to przeszkadza :twisted:
jesl ijest sposob to z ogromna checia moge Wam szanowni modzi pomoc.
I jesli moge spytac to chcialbym sie dowiedziec co oznacza podpis pod moim emblematem Junior?To sie jakos zmienia w miare pisania postow?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”