Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek bluzgał w Arsenalu na Henryego.Kamil232 pisze:Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek bluzgał w United na CR7. Ba wręcz teraz parę lat po odejściu na trybunach fani śpiewają Viva Ronaldo.
Czy Ty nie rozróżniasz sytuacji, gdzie zawodnik odchodzi do jednego z największych rywali? Ciekawe jakbyście się zachowywali gdyby Rooney odszedł do City. Jak nie podpisywał kontraktu to już po nim jechaliście jak była gadka o jego odejściu do City. Nie mowie ze akurat Ty, ale pisze ogólnie o kibicach MU.Kamil232 pisze:O i tego właśnie nie kumam. Henry odszedł dla LM to w porządku. RVP odszedł dla Mistrzostwa Anglii to szmata.
Najpierw piszesz o jednym meczu, o niedawnej kompromitacji, a teraz zmieniasz temat i wyskakujesz z tekstem o niezdobywaniu trofeów od 7 lat?Kamil232 pisze:Wpadka? Wy nic nie wygraliście od 7 lat.
A kto grał? Ci sami co spierdolili. Najlepiej jest cos zjebac i odejsc i pieprzyc o trofeach.Kamil232 pisze:Nawet pucharu ligi ze spadkowiczem nie potrafiliście ugrać.
Wojciech Szczesny, Bacary Sagna, Gael Clichy, Johan Djourou, Laurent Koscielny, Tomas Rosicky, Samir Nasri, Alex Song, Jack Wilshere, Andrey Arshavin, Robin van Persie (c).
Słuchaj, każdy piłkarz przechodząc do klubu ma przedstawiane plany i cele jakie są przed drużyną. niestety większość leci później na kasę i odchodzi. Gdyby Arsenal płacił tygodniówki piłkarzom takie jak United to oprócz Fabregasa na przestrzeni kilku lat, żaden zawodnik pewnie by nie odszedł.Kamil232 pisze:Dla kasy i dla trofeów.
Piszesz tak jakbyś pierwszy raz był zapoznany z temat. Wiesz, że Arsenal wybudował stadion, który musi spłacić, dlatego oszczędza na czym moze.
Nie miałbym za złe Robinowi, że odszedł do klubu z tradycjami, który walczy o trofea. Bayern też był nim zainteresowany. Nie wiem w jakim stopniu, ale był.