Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: guru » 24 gru 2012, 2:08

Kamil232 pisze:Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek bluzgał w United na CR7. Ba wręcz teraz parę lat po odejściu na trybunach fani śpiewają Viva Ronaldo.
Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek bluzgał w Arsenalu na Henryego.
Kamil232 pisze:O i tego właśnie nie kumam. Henry odszedł dla LM to w porządku. RVP odszedł dla Mistrzostwa Anglii to szmata.
Czy Ty nie rozróżniasz sytuacji, gdzie zawodnik odchodzi do jednego z największych rywali? Ciekawe jakbyście się zachowywali gdyby Rooney odszedł do City. Jak nie podpisywał kontraktu to już po nim jechaliście jak była gadka o jego odejściu do City. Nie mowie ze akurat Ty, ale pisze ogólnie o kibicach MU.
Kamil232 pisze:Wpadka? Wy nic nie wygraliście od 7 lat.
Najpierw piszesz o jednym meczu, o niedawnej kompromitacji, a teraz zmieniasz temat i wyskakujesz z tekstem o niezdobywaniu trofeów od 7 lat?
Kamil232 pisze:Nawet pucharu ligi ze spadkowiczem nie potrafiliście ugrać.
A kto grał? Ci sami co spierdolili. Najlepiej jest cos zjebac i odejsc i pieprzyc o trofeach.

Wojciech Szczesny, Bacary Sagna, Gael Clichy, Johan Djourou, Laurent Koscielny, Tomas Rosicky, Samir Nasri, Alex Song, Jack Wilshere, Andrey Arshavin, Robin van Persie (c).
Kamil232 pisze:Dla kasy i dla trofeów.
Słuchaj, każdy piłkarz przechodząc do klubu ma przedstawiane plany i cele jakie są przed drużyną. niestety większość leci później na kasę i odchodzi. Gdyby Arsenal płacił tygodniówki piłkarzom takie jak United to oprócz Fabregasa na przestrzeni kilku lat, żaden zawodnik pewnie by nie odszedł.

Piszesz tak jakbyś pierwszy raz był zapoznany z temat. Wiesz, że Arsenal wybudował stadion, który musi spłacić, dlatego oszczędza na czym moze.

Nie miałbym za złe Robinowi, że odszedł do klubu z tradycjami, który walczy o trofea. Bayern też był nim zainteresowany. Nie wiem w jakim stopniu, ale był.
Ostatnio zmieniony 24 gru 2012, 2:11 przez guru, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Anglia”