Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 2282

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:14

Dudek pisze:

Kraków 8)

Tylko tutaj zapowiedź meczu koszykówki i zza trasparentu "Pozdrowienia do więzienia" wyskakuje chłop z maczetą :D
Myślisz, że to jest mądre :?: Występujesz w tym filmiku :?:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8676
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sty 2013, 0:27

Nie wiem czemu, ale nie działa mi odtwarzacz flash na weeb.tv - trzeba mieć coś specjalnego zainstalowane?
Nie chce działać ani na xp, ani 7.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5295
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 0:32

Mirek15 pisze: Myślisz, że to jest mądre :?: Występujesz w tym filmiku :?:
Nie wiem czy to jest mądre, nie mi to oceniać. I nie, nie występuje w tym filmiku, moje osiedle jeszcze nie organizowało, pewnie będziemy mieli następny mecz.

A co takiego Cię zbulwersowało w tym filmiku? :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:37

Dudek pisze:A co takiego Cię zbulwersowało w tym filmiku? :)
Nic. Choć dla mnie Ci ludzie nie są normalni.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 0:41

którzy dokładnie i za co? za odpalanie racy, trzymanie transparentu, okrzyki czy ten jeden gość o którym wspomniałem?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:44

Dudek pisze:którzy dokładnie i za co? za odpalanie racy, trzymanie transparentu, okrzyki czy ten jeden gość o którym wspomniałem?
Podejrzewam, że wszyscy są siebie warci. Oczywiście są jakieś wyjątki wśród nich. Kibice Craxy pewnie nie lepsi.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 0:49

Jeśli potępiasz ludzi za odpalenie racy, trzymanie transparentu czy tamte okrzyki to ciężko nam będzie dyskutować.
Ubranie kaptura na glowe jest także niedopuszczalne?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:59

Dudek pisze:Jeśli potępiasz ludzi za odpalenie racy, trzymanie transparentu czy tamte okrzyki to ciężko nam będzie dyskutować.
Ubranie kaptura na glowe jest także niedopuszczalne?
Trudno będzie, masz rację. Nic z tych rzeczy nie jest niedopuszczalne, lecz jestem tego pewny, że przynajmniej 85% z tych ludzi są nienormalni. W sumie mieszkam niedaleko Bieżanowa i wiem jacy są i co robią. Możesz mieć klapki na oczy i uważać, że są święci i nic takiego nie robią, ale nie zdziw się jak będziesz odwiedzał swoich kolegów(o ile masz akurat takich jak na tym filmiku) w więzieniu. Ogólnie tak na przyszłość nie polecam Ci podążać tą drogą. Oczywiście nie uważam, że taki jesteś.

Ogólnie myślisz, że ten filmik przedstawia odpowiednie zaproszenie :?:

e:Wejście na ośrodek treningowy rywala też niczym nadzwyczajnym nie jest :?:

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 1:15

Mieszkając w Krakowie przezwyczaiłem się do takich akcji (wchodzenie na teren przeciwnika, palenie szalików na bramach stadionu itd). Powiem Ci, że jak usłyszałem, że odpowiada za to m.in. Kurdwanów spodziewałem się że po akcji z człowiekiem mogą coś o nim wspomnieć.
Nie uważam że są święci, bo na pewno wszyscy nie są, ale myśle że sporo przesadzasz. Pewnie jak bym ubrał kaptur i odpalił racę w tamtej grupie to też byś mnie wziął za nienormalnego :)

Czy to jest odpowiednie zaproszenie? Nie wiem, zależy co znaczy odpowiednie. Zaproszenie jest skierowane głównie do ludzi z tamtych osiedli, a myśle że celem takiego filmiku jest pokazanie do kogo "należy" tamten teren. Inne zaproszenia były w podobnych klimatach, więc to jakoś specjalnie nie odbiega.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2013, 1:15

Wchodzą na ośrodek treningowy rywala? W cywilizowanym kraju to nie do pomyślenia. Na szczęście nie było wulgaryzmów, bo takiego natężenia bandytyzmu bym nie zniósł.

Masz Mirku prywatnego ochroniarza, czy musisz do szkoły dojeżdżać MPK?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 1:21

piwus pisze:Wchodzą na ośrodek treningowy rywala? W cywilizowanym kraju to nie do pomyślenia. Na szczęście nie było wulgaryzmów, bo takiego natężenia bandytyzmu bym nie zniósł.
Tak, normalne to jest. Jednostronność na temat Wisły się u ciebie jak zwykle nie zmienia.
piwus pisze:Masz Mirku prywatnego ochroniarza, czy musisz do szkoły dojeżdżać MPK?
Nie muszę.
Dudek pisze:to też byś mnie wziął za nienormalnego :)
Przeczytaj dokładnie co napisałem.

Wiem, że są to dla Was ideały, ale chodziłem na Wisłę na trybunę kibicowską i swoje doświadczenie mam.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 1:34

Przeczytalem i napisałes o przynajmniej 85 procentach. Czyli jak bym tam poszedł z 2 kumplami, to statystycznie 2 z nas wziąłbyś za nienormalnych.

A swoją drogą zrobili coś złego na tym filmiku? Okradli kogoś, pobili? Nie wydaje mi się.

Ideały? <uśmiech politowania>

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2013, 1:39

Mirek15 pisze: Wchodzą na ośrodek treningowy rywala? W cywilizowanym kraju to nie do pomyślenia. Na szczęście nie było wulgaryzmów, bo takiego natężenia bandytyzmu bym nie zniósł.

Tak, normalne to jest. Jednostronność na temat Wisły się u ciebie jak zwykle nie zmienia.
Nie jest to normalne. Wiele w poprzednim roku Polska widziała. Gwałty, podpalenia, kradzieże, morderstwa, pedofilię, korupcję, recesję, dzieci przywiązywane jako tarcze. Ale to wszystko blednie w obliczu nieustającego zagrożenia wkroczeniem kibiców do ośrodka szkoleniowego rywala i odpaleniem rac pod Wawelem.
Mirek15 pisze:Masz Mirku prywatnego ochroniarza, czy musisz do szkoły dojeżdżać MPK?

Nie muszę.
To proponuję jednak zacząć, pooglądać trochę świat. Jest niezwykły. Dokonasz wielu zadziwiających odkryć.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 1:56

Dudek pisze:A swoją drogą zrobili coś złego na tym filmiku? Okradli kogoś, pobili? Nie wydaje mi się.
No chyba to jest oczywiste, że na filmiku który trafi do internetu nie mogą nic zrobić.
Dudek pisze:Przeczytalem i napisałes o przynajmniej 85 procentach. Czyli jak bym tam poszedł z 2 kumplami, to statystycznie 2 z nas wziąłbyś za nienormalnych.
Statystycznie.
piwus pisze:Nie jest to normalne. Wiele w poprzednim roku Polska widziała. Gwałty, podpalenia, kradzieże, morderstwa, pedofilię, korupcję, recesję, dzieci przywiązywane jako tarcze.
Od razu użyłeś porównania nie mającego sensu. Idąc twoim tokiem myślenia można by napisać, że zabicie 1 osoby to nic takiego w porównaniu do zabicia 100 osób.
piwus pisze:kibiców
Widzisz. Nie rozróżniasz kibiców od tych drugich co przychodzą na stadion.
piwus pisze:nieustającego zagrożenia wkroczeniem kibiców do ośrodka szkoleniowego rywala
Dostali się na ośrodek prywatny wrogiego klubu bez pozwolenia. Są zajebiści, przyznaje :beer:

e:Pożegnanie pewnego sezonu w meczu z Arką też niczym nadzwyczajnym nie było. Po prostu ich skopali bo ich zwyczajnie nie lubili :smoke:

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 2:21

Temat meczu z Arką był wałkowany setki razy, są różne relacje, ale nie będę nikogo bronił bo nie pochwalam kopania piłkarzy.

No pisząc 85 procent też brałeś statystycznie :) I oceniłeś ich na podstawie 4minutowego filmiku.

A i w jednej rzeczy odpowiem za Piwusia:
zabicie 1 osoby to nic takiego w porównaniu do zabicia 100 osób.
Ktoś mi kiedyś zadał pytanie, dość dawno jak jeszcze nie wiedziałem nawet o istnieniu tego forum: "Czy (oczywiście hipotetycznie) widząc w 1900 roku topiącego się Hitlera, wiedząc jak wygląda przyszłość ratujesz go czy czekasz aż utonie?"

E: Idę spać, wiec już dzisiaj nie odpiszę. Miłej nocy!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”