Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 31 maja 2005, 22:49

piotrek256 pisze:Chyba nie sądzisz,że narażał bym się na WP tylko dla jakiegoś głupiego żartu
Tak właśnie myśle.
piotrek256 pisze:Po postach mikusia w temacie " Legendy forum" widać ,że jest na mnie mocno wkurzony przez ujawnienie jego PW do mnie.
Ma do tego pełne prawo. Ujawnianie prywatnych PM wychodzi poza granice dobrego smaku.
zawdi pisze:nie raczyl skomentowac nawet mojego posta!
A radze przejrzeć dokladnie temat, a następnie się wypowiadać... gwarantuje ci, że znajdziesz odpowiedź na swojego posta :roll: :roll: :roll:
Zwdi ostatnim postem mnie rozwialiłeś po prostu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Powodów podałem juz wystarczająco i to podkreśliłem na czerwono. Nie zamierzam się powtarzać. Problemy z czytaniem ? :roll:

WP poszły słusznie. Nie zamierzam ich wycofywać. Ale apeluje o zaprzestanie POWTARZANIA SIĘ bo ani zawdi, ani piotrek nie wnoszą kompletnie nic nowego do dyskusji. Ja już nie będę powtarzał więcej dlaczego dałem to WP. Napisałem już dwa razy jasno i wyraźnie. Powtórze trzeci raz bo zawdi może znów nie zauważyć:
Pierwsze 2 WP - manipulacja postem Mikusińskiego, oraz podanie w jego imieniu słów, których nie wypowiedział.
Kolejne 4 WP - Podwójne obrażanie usera Mikusińskiego oraz podanie fałszywej informacji i powtórne przytoczenie słów w imieniu Mikusińskiego, których on sam nigdy nie powiedział/napisał.
Nie ma nic więcej do tłumaczenia. I to nie są moje "poronione domysły" tylko fakty. Widze, że dyskusja toczy się w okół słowa "normalny", które piotrek zamienił na "nienormalny". Jaka szkoda, że to nie było jego jedyne przewinienie. Z tym czy bez tego i tak dostałby 2 WP na sam początek. A kolejne 4 WP? Za bardzo głupi sposób wybronienia się od poprzednich WP. Ludzie przecież cos takiego co zrobił piotrek jest ścigane prawnie w Polsce ! Nie możesz tego pojąć nadal ? Trudno. Ja niestety nic na to poradzić nie moge...

Wróć do „Wracając Do Meritum”