Re: Tenis

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Tenis

Post autor: Morrow » 20 sty 2013, 13:46

No szkoda Ani, ładnie dziś wyglądała w tej sukieneczce ;) W Polsce szał wokół Radwańskiej, pewnie się czepiam, Polka idzie w tym sezonie jak burza ale mimo wszystko jakoś jej gra mnie nie przekonuje mimo, że odprawia kolejne przeciwniczki niczym profesorka. Chociaż w sumie wynika to z tego, że jakoś nigdy nie byłem wielkim fanem tenisa w jej wykonaniu. Akurat za konesera kobiecego tenisa w żadnym wypadku się nie uważam i co prawda, imponuje mi w Australii spokój na korcie Agnieszki, serwis i to jak świetnie się porusza po korcie ale obawiam się, że silniejsza i lepiej dysponowana przeciwniczka ją wyśle do domu. Jeśli nie Na Li teraz to Sharapova w półfinale choć samo dojście tam już będzie wielkim sukcesem Polki.

Fajny mecz Novaka z Wawrinką. Nole gra tylko zrywami a Wawrinka dzisiaj bardzo dobrze dysponowany. Byłaby to niewątpliwie sensacja ale niczego nie można wykluczyć. Szwajcar dzisiaj zwietrzył swoją szansę, po przegranym drugim secie, który już miał podany na tacy myślałem, że się załamie a on bardzo dzielnie walczy i niewykluczone, że będziemy mieli pięciosetówkę.

Wróć do „Inne sporty”