Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 49

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 22:28

Niklos pisze:Owszem . Wisła myśli o kupnie Andrzeja Kubicy z Górnika Łęczna. Może jeszcze Żuraw zostanie na el. LM , ale raczej jest to nie realne. Potencjalni rywale Wisły w 3 rundzie El. LM
Manchester Unite ::)
Inter Mediolan :)
Panathinaikos Ateny
Celtic Glasgow
Villarreal
Sporting Lizbona :)
AS Monaco
Ajax Amsterdam :)
Club Brugge
Anderlecht Bruksela
Glasgow Rangers
Dynamo Kijów
Werder Brema :)
Lokomotiw Moskwa
Rosenborg Trondheim
Slavia Praga

P.S Najbardziej bym chciał , ażeby Wisłą spośród tych drużyn zagrała z Ajaxem.
Wisła to miałaby jakiekolwiek szanse jedynie z Slavia Praga bądź Lokomotivem Moskwa. Jeśli nie trafiliby na te zespoły to fajnie by było gdyby zagrali z ManU :D Pojechałbym sobie na mecz :D Villareal, Monaco, Ajax i Werder na pewno byłyby ciekawe.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2005, 22:29

Patrze na ta liste i sie zastanawiam z kim Wisla dostanie mniejsze lanie.? kazdy jest lepszy od wisly o 1 klase, szkoda bo znowu LM nie bedzie dla Polski

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 22:35

Bienias pisze:Patrze na ta liste i sie zastanawiam z kim Wisla dostanie mniejsze lanie.? kazdy jest lepszy od wisly o 1 klase, szkoda bo znowu LM nie bedzie dla Polski
zgadza się, może jakby jeszcze Heniek K. był to może mogliby powalczyć,
ale teraz :? nie dadzą rady. Obawiam się, że nie będzie LM dla Polski jeszcze długo :cry:
Szkoda, bo jakby oststnio nie trafili na Real to mogło coś z tego być :roll:
A może to i lepiej - później byłby taki wstyd jak po wystepie Amiki w UEFA CUP, (choc oczywiście nigdy nie wiadomo - może akurat wygraliby kilka meczy)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 01 cze 2005, 23:10

Manumef pisze:
Niklos pisze:Owszem . Wisła myśli o kupnie Andrzeja Kubicy z Górnika Łęczna. Może jeszcze Żuraw zostanie na el. LM , ale raczej jest to nie realne. Potencjalni rywale Wisły w 3 rundzie El. LM
Manchester Unite ::)
Inter Mediolan :)
Panathinaikos Ateny
Celtic Glasgow
Villarreal
Sporting Lizbona :)
AS Monaco
Ajax Amsterdam :)
Club Brugge
Anderlecht Bruksela
Glasgow Rangers
Dynamo Kijów
Werder Brema :)
Lokomotiw Moskwa
Rosenborg Trondheim
Slavia Praga

P.S Najbardziej bym chciał , ażeby Wisłą spośród tych drużyn zagrała z Ajaxem.
Wisła to miałaby jakiekolwiek szanse jedynie z Slavia Praga bądź Lokomotivem Moskwa. Jeśli nie trafiliby na te zespoły to fajnie by było gdyby zagrali z ManU :D Pojechałbym sobie na mecz :D Villareal, Monaco, Ajax i Werder na pewno byłyby ciekawe.
nie trzeba sie nawet specjalnie zastanawiac zeby dojsc do wniosku ze wisla nie masz szans z zadna z tych druzyn, kazda z nic jest co najmniej klase lepsza, mowi sie ze wisla ma "jakies" szanse ze slavia albo lokomotivem, to nie jest prawda, te zespoly maja lepszych pilkarzy, wiecej kasy, wiec wisla jest zdecydowanie najgorsza

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 cze 2005, 12:21

fieldy pisze:
Bienias pisze:Patrze na ta liste i sie zastanawiam z kim Wisla dostanie mniejsze lanie.? kazdy jest lepszy od wisly o 1 klase, szkoda bo znowu LM nie bedzie dla Polski
zgadza się, może jakby jeszcze Heniek K. był to może mogliby powalczyć,
ale teraz :? nie dadzą rady. Obawiam się, że nie będzie LM dla Polski jeszcze długo :cry:
Szkoda, bo jakby oststnio nie trafili na Real to mogło coś z tego być :roll:
A może to i lepiej - później byłby taki wstyd jak po wystepie Amiki w UEFA CUP, (choc oczywiście nigdy nie wiadomo - może akurat wygraliby kilka meczy)
Nie przesadzaj, kiedy Kasperczak był trenerem, to Wisła sobie ze słabym Anderlechtem nie potrafiła poradzić w kwalifikacjach do LM, a w Pucharze UEFA z jakimiś Gruzinami czy Norwegami... ;) Nie ma w Polsce ani dobrych trenerów (Janas :D ), ani dobrych zespołów. Jest jedynie kilku graczy dobrych, którzy spokojnie poradziliby sobie w jakimś Ajaksie czy Sportingu. ;)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 02 cze 2005, 12:36

Podobno Dudka już podpisał paierki z Wisłą - prawda to??

jak tak to moja Legia musi szukać kogoś innego...może Sznaucner!

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 02 cze 2005, 12:45

Nie wydaję mi się żeby wisła coś zdziałała w przyszłych rozgrywkach LM. Mają mocny skład, ale na ligę polską, a nie jest to poziom europejski. Zresztą jeżeli miałby odejść Żurawski to tak naprawdę nie wiem kto będzie strzelać bramki, bo to on najczęściej podawał piłkę Frankowskiemu który po podaniach Żurawia nie miał problemów z umieszczeniem piłki w siatce. Kuźba wątpię, żeby odzyskał formę sprzed paru lat, kiedy to był czołowym strzelcem Wisły, a Brożek nie otrzymuje w ogóle szansy gry i wydaje mi się, że może i on odejdzie z Krakowa.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 02 cze 2005, 13:11

Txp1986 pisze:Nie wydaję mi się żeby wisła coś zdziałała w przyszłych rozgrywkach LM. Mają mocny skład, ale na ligę polską, a nie jest to poziom europejski. Zresztą jeżeli miałby odejść Żurawski to tak naprawdę nie wiem kto będzie strzelać bramki, bo to on najczęściej podawał piłkę Frankowskiemu który po podaniach Żurawia nie miał problemów z umieszczeniem piłki w siatce. Kuźba wątpię, żeby odzyskał formę sprzed paru lat, kiedy to był czołowym strzelcem Wisły, a Brożek nie otrzymuje w ogóle szansy gry i wydaje mi się, że może i on odejdzie z Krakowa.
nie sadze zeby zurawski odszedl z wisly, niby basalaj chce go sprzedac ale chce za niego zbyt duzo kasy, 3mln euro, nikt nie da tyle kasy za pilkarza prawie 30 -sto letniego, do tego jest polakiem, a wiadomo ze nie sa zbyt cenieni na zachodzie(sa wyjatki), za ta kase zainteresowana nim austria wieden czy trabzon moze sobie kupic 2 mlodych utalentowanych pilkarzy, on nie ma sie jak wypromowac w wisle, zostaje mu tylko reprezentacja, mam nadzieje ze zagra bardzo dobrze z azerami i ze gdzies odejdzie, ale jest malo prawdobodne(ze gdzies przejdzie),

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2005, 14:27

Alkoholiko pisze:Podobno Dudka już podpisał paierki z Wisłą - prawda to??

jak tak to moja Legia musi szukać kogoś innego...może Sznaucner!

Ofertę złożyli podobno na 400 tys. ojro, ale czy Amica pusci zabójcę, to jeszcze nie wiadomo. Dla mnie to ściema.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 03 cze 2005, 16:00

ściema, nieściema... fajnie by było jakby Dudka przyszedł:>

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 16:02

W Krakowie więcej ludzi do przejechania o jakieś 700 tys :roll:.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 cze 2005, 11:28

ojj... miejmy nadzieje ze to dało mu nauczke...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 05 cze 2005, 12:13

A propos tej nieszczęcnaj LM to sądzę, że niekoniecznie Wisła jest skazana na przegraną. Myślicie, że Club Brugge to taki wymiatający zespół :?: Bo ja nie sądze. Jakby mieli szczęście nie trafić na światowego potentata to byłoby good.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 cze 2005, 13:42

ja tam jestem optymistą:> futbol teraz to jedna wielka loteria:> kazdy ma szanse z kazdym:>

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 06 cze 2005, 23:12

Można dziś powiedzieć tak że rezerwy Wisły wygrały z zagłebiem 1-0

gol P.Brożka

Miła atmosfera na trubunach jak na taką garstkę :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”