Ja czytałem, że po meczach. Zresztą to nie jest istotne - każdy z tych pomysłów jest tak samo głupi/oderwany od rzeczywistościBienias pisze:chyba w przerwach meczow zaraz po gwizdku konczacym polowe.
Jasna sprawa. O tym właśnie pisałem... PR i propaganda w dużej ilości, potrzebne zmiany = zeroBienias pisze:Franz ale chyba nie bujasz w oblakach i nie sadzisz ze rzad ugnie sie pod wplywem kibicow. Trzeba zdac sobie sprawe ze na stadionach nie bedzie rewolucji a co najwyzej zmiana kosmetyczna. Dla PZPN to przede wszystkim zmiana wizerunku i pr Bonka.
Nie Żylety - tylko protest kibiców Legii Warszawa.Bienias pisze:Przy okazji jak sie ma protest Zylety? Do czasu az nie bedzie odpowiedzi na postawiony postulaty bedzie trwac protest? Nowy prezes chyba nie ma zamiaru o tym nawet dyskutowac nie wspominajac o udzieleniu jakiejkolwiek odpowiedzi.
Żyleta jest puściutka jak Natalia Siwiec, ale i na innych trybunach sporo wolnych miejsc
Zaś nowy prezes faktycznie nie widzi problemu. Jego sprawa. Mamy czas, my "Byliśmy, jesteśmy, będziemy - dla nas to coś więcej niż przemysł", a prezesi się zmieniają
Ciekawe co zrobi jak mu w lutym, w środku tygodnia, na pasjonujący mecz z Olimpią Grudziądz przyjdzie dzika horda/istne tłumy - w tamtym roku na meczu z 4 ligowym Gryfem było 13 tys zobaczymy jak będzie teraz
PS:
Nawiązują do dysputy o komunizujących kibicach:
"Polonia Warszawa - Precz z komuną"
Choć to pewnie znowu propaganda tej strasznej faszystowskiej Legii, zaś te lewusy z filmiku już dawno pogonione z ekipy!