Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 02 cze 2005, 14:28
Maateusz_JuveFan
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 02 cze 2005, 14:31
snake
raven
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 02 cze 2005, 15:13
snake
patryk89
Lakier
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 cze 2005, 15:29
kama_reda
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 02 cze 2005, 15:32
tu jest kompletny chaos! kiedys tez zauwazylem ze nie te druzyny co trzeba były wystawione do pojdynku ale się tym nikt nie przejął... Tu jest kompletny bałagan mnie to juz nic nie obchodzi tylko tępo głosuje na bardziej lubianą bądź lepszą druzyne i tyle... O niczym więcej nie mysle...kama_reda pisze:ja mam pytanie, dlaczego teraz gra ArsenalO ile się nie myle przegrali z Bayernem i z PSV (nie jestem tego pewien). Poza tym Bayern jeszcze nie rozegrał meczu z PSV, albo gdzieś przeoczyłem, prosze o odpowiedź.
metol
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 cze 2005, 15:45
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2005, 15:49
Bajer niemetol pisze:tu jest kompletny chaos! kiedys tez zauwazylem ze nie te druzyny co trzeba były wystawione do pojdynku ale się tym nikt nie przejął... Tu jest kompletny bałagan mnie to juz nic nie obchodzi tylko tępo głosuje na bardziej lubianą bądź lepszą druzyne i tyle... O niczym więcej nie mysle...kama_reda pisze:ja mam pytanie, dlaczego teraz gra ArsenalO ile się nie myle przegrali z Bayernem i z PSV (nie jestem tego pewien). Poza tym Bayern jeszcze nie rozegrał meczu z PSV, albo gdzieś przeoczyłem, prosze o odpowiedź.
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio