Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: bartbuks » 05 lut 2013, 10:25

DREWNIANY SRACZ pisze:Raz: gdzie zes byl jak nasz górnik kazał "spierdalać" - dosłownie. Czemu nie byles wtedy taki szybki z reakcją? Kolejny hipokrytra sie ujawnił?
Po pierwsze nie potrafisz dyskutować, nie umiesz przekazywać argumentów, ani kontrargumentować. Każdy Twój post to prostacka napinka, nic więcej. Nie widziałem, nie śledzę Twojej twórczości tak bardzo, ale z tego co udało mi się przeczytać, to dziwi mnie to, że tylko on kazał Ci spierdalać.
DREWNIANY SRACZ pisze:Dwa: dane? Prosisz możesz i tyle, na tym sie twoja rola konczy. Co ty pies jesteś?
Może.
DREWNIANY SRACZ pisze:Żaden sedzia ponizej miedzynarodowki nie ma prawa tyu wyjezdzac ze swoimi opiniami jako "jenynie prawdziwymi". Czy ten uzytkownik nim jest? Nie jest. Jest jakims nieistotnym szczurkiem w poziomie okregowki. w Polsce! Nie wspomne ze juz wielokrotnie udowodnil tu swoja nieobiektywnosc
W takim wypadku jeśli szczurek z okręgówki nie ma prawa komentować sędziowania, to Ty tym bardziej, no chyba, że jesteś międzynarodowym arbitrem.

PS.
Radzę nauczyć się pisać, to nie boli.

Wróć do „Hiszpania”