Po pierwsze nie potrafisz dyskutować, nie umiesz przekazywać argumentów, ani kontrargumentować. Każdy Twój post to prostacka napinka, nic więcej. Nie widziałem, nie śledzę Twojej twórczości tak bardzo, ale z tego co udało mi się przeczytać, to dziwi mnie to, że tylko on kazał Ci spierdalać.DREWNIANY SRACZ pisze:Raz: gdzie zes byl jak nasz górnik kazał "spierdalać" - dosłownie. Czemu nie byles wtedy taki szybki z reakcją? Kolejny hipokrytra sie ujawnił?
Może.DREWNIANY SRACZ pisze:Dwa: dane? Prosisz możesz i tyle, na tym sie twoja rola konczy. Co ty pies jesteś?
W takim wypadku jeśli szczurek z okręgówki nie ma prawa komentować sędziowania, to Ty tym bardziej, no chyba, że jesteś międzynarodowym arbitrem.DREWNIANY SRACZ pisze:Żaden sedzia ponizej miedzynarodowki nie ma prawa tyu wyjezdzac ze swoimi opiniami jako "jenynie prawdziwymi". Czy ten uzytkownik nim jest? Nie jest. Jest jakims nieistotnym szczurkiem w poziomie okregowki. w Polsce! Nie wspomne ze juz wielokrotnie udowodnil tu swoja nieobiektywnosc
PS.
Radzę nauczyć się pisać, to nie boli.