Re: FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Re: FMy

Post autor: piotrcies » 11 lut 2013, 12:02

A ja na razie biję się o awans do Championship moim Notts Co. Zrobiłem kilka ciekawych transferów, wypożyczyłem m.in. Watta z Arsenalu i Cole'a a United, którzy robią sporo wiatru na skrzydłach. I tak najwięcej zależy od moich środkowych pomocników (co ciekawe, żaden z nich normalnie na tej pozycji nie gra, ale pasowali mi do koncepcji i ich przerobiłem) - Hughesa i Judge'a. Po 32 kolejkach jestem drugi (Brendford mają tego niesamowitego Trottę, który im mecze wygrywa), ale mam 2 pkt straty i mecz więcej do rozegrania oraz czołówkę u siebie na rozkładzie, więc jestem dobrej myśli. Z ciekawszych wzmocnień, to pozyskałem Habiba Beye z wolnego transferu i Senegalczyk pomimo wieku i już nie tej szybkości radzi sobie fajnie. Soton wcisnęli mi Gazzaniggę na bramkę, bo jestem ich klubem filialnym, więc Białkowski ma wreszcie dobrego konkurenta :lol:
Moją największą zmorą jest w tym sezonie... Tottenham. Odpadłem z nimi i w 3 rundzie Capital One Cup (wcześniej odprawiłem z kwitkiem m.in. Middlesbrough), i w 4 rundzie FA Cup (a pokonałem w poprzedniej Millwall). Oba mecze przerżnięte 0:4 (jeden u siebie, drugi na wyjeździe), więc widać, że chłopakom do poziomu Prem brakuje jeszcze sporo, ale nic tam, da się nadrobić :P
Idziemy na awans :!:

Wróć do „Hyde Park”