Podolski w ogóle zagra?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 lut 2013, 14:56
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lut 2013, 16:24
Magnum pewnie już pije, nie słuchaj goEbi pisze:1-1 tak Cię zadowala?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 lut 2013, 16:43
W ciemno bym wzial, bo boje sie przegranej, ale skoro nie ma opcji brania niczego w ciemno, to trzeba walczyc o jak najlepszy wynik.Ebi pisze:1-1 tak Cię zadowala? Nie jest to najlepszy wynik w perspektywie rewanżu w Monachium.
Ja pije tylko w PolsceDuch pisze:Magnum pewnie już pije, nie słuchaj go![]()
Tez mnie okropnie nosi. I tez mysle, ze wejscie w mecz bedzie wazne. A ostatnio z tym bardzo kiepsko. Nie wyobrazam sobie, zeby Arsenal mogl odrobic strate dwoch bramek, jak z Barcelona, bo Bayern sie po prostu najzwyczajniej w swiecie tak nie otworzy i nie odpusci. Takie odnosze wrazenie.Duch pisze:Ja tam jestem dziwnie spokojny przed dzisiejszym meczem, a z drugiej strony już mnie tak nosi żeby wyjść z pracy i celebrować wieczór. Niby wiadomo w jakiej jesteśmy sytuacji i wiadomo jak prezentuje się Bayern, ale do cholery, gramy u siebie, a chyba wszyscy dobrze wiemy, jak Arsenal potrafi zagrać, gdy dobrze wejdzie w spotkanie. To moim zdaniem będzie dzisiaj klucz do korzystnego rezultatu przez rewanżem, czyli zwycięstwa, nawet najskromniejszego i najlepiej do zera.
Rosicky na skrzydlo.. paaanie.Duch pisze:Walcott od początku na szpicy i Rosicky na skrzydłoCzuje, że to mogłoby wypalić.
Chyba tak, chociaz w ostatnich 2 meczach nie zagral ani minuty, a w dwoch wczesniejszych wchodzil z lawki.Ebi pisze:Podolski w ogóle zagra?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 19 lut 2013, 16:44
To trzeba było mówić, że idziesz do pubu zanim postawiłem na awans BayernuEbi pisze:Panowie - pub czy domek? Ja tradycyjnie pub i liczę dziś na przełamanie mojej klątwyNigdy, przenigdy kiedy tylko wybieram się do knajpy Bayern jeszcze nie wygrał, a nawet nie zremisował.
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lut 2013, 16:50
Oj tam oj tamMagnum pisze:Rosicky na skrzydlo.. paaanie
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 lut 2013, 16:58
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2013, 17:09
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 lut 2013, 17:57
Ale idę tylko dziś, w rewanżu mogą odrobić, więc skoro postawiłeś na awans to nic straconego.rzeznik pisze:To trzeba było mówić, że idziesz do pubu zanim postawiłem na awans BayernuEbi pisze:Panowie - pub czy domek? Ja tradycyjnie pub i liczę dziś na przełamanie mojej klątwyNigdy, przenigdy kiedy tylko wybieram się do knajpy Bayern jeszcze nie wygrał, a nawet nie zremisował.
![]()
A już na poważnie - w tej parze faworyt jest jeden i wydaje mi się, że dużo większe emocje mogą nas czekać wbrew pozorom w dwumeczu Porto i Malagi. Z drugiej strony biorąc pod uwagę jak nieobliczalny jest Arsenal, to niczego nie można być pewnym w stu procentach.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 lut 2013, 18:57
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 19 lut 2013, 19:15
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lut 2013, 19:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 19 lut 2013, 19:24
niente

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lut 2013, 19:26
niente pisze:Moim zdaniem lepsze 3:4 dla Bayernu niż 0:2 po szachach.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 19 lut 2013, 19:27
Nie kibicuje ani jednym ani drugim. Co w tym dziwnego, że chce dobrego meczu z dużą ilością bramek? A obie drużyny na to stać.Duch pisze:niente pisze:Moim zdaniem lepsze 3:4 dla Bayernu niż 0:2 po szachach.
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 lut 2013, 19:29
To żeś dojebał, znajdź fana Arsenalu, który będzie zadowolony po porażce u siebie nawet przy hokejowym wynikuniente pisze: Wynik 2:4 dla Bayernu czy co lepsza, 3:4 dla Bayernu na pewno zadowoliłby nawet fanów Arsenalu, którzy widzą, że ich zespół nie jest stawiany w roli faworyta, a z drugiej strony z takim rezultatem można powalczyć w rewanżu, co automatycznie powoduje, że ten drugi mecz także może być ciekawy.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio