Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lut 2013, 17:07
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 lut 2013, 17:13
My mamy Anelkę,Inter Carewa.Nie widzę wielkiej różnicy. Carew jest w tym samym wieku lub rok starszy jak dobrze pamietam bo nie chce mi się sprawdzać. Na tę chwilę ciężko byłoby kogoś lepszego wyjąć po okienku transferowym.wloski pisze:No tak, tylko, żeby ten kołek był formie i młodszy 10 lat to może by coś z tego było.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 lut 2013, 17:14
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 26 lut 2013, 17:28
Uspokój się facet, lepiej dać szansę komuś z Primavery niż graczowi, który nic nie wniesie po za wkurwieniem podczas meczu.Babel pisze:Sugeruje abyś wloski przesledzil wszystkich zawodników bez kontraktu i znalazł lepsza alterantywe do ataku na pól roku niż Norweg. Wtedy wroc do tematu i dalej kontunuuj swoje wywody, moze wtedy beda mniej jałowe. Poki co niewiele wnosisz do dyskusji, kapitanie oczywisty, raczej męczysz bułe, bo gdyby napastnik dla Interu po kontuzji Milito to nie była nagła sprawa to nikt w jego strone nawet by nie spojrzał. Sytuacja beznadziejna? Zamkniete okno transferowe? Anelka juz ma kontrakt? Nie chcem ale muszem? Juz kapujesz?
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lut 2013, 17:31
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 lut 2013, 17:33
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 lut 2013, 17:34
hmmm zakładając cofnięcie Palacio i Antka to cała nasza gra może być skierowana na Norwega, który będzie dostawał genialne piłki, może strzeli coś, ja też jak każdy jestem zirytowany tym co zarząd zrobił z Livają, ale nie oceniajmy go jeszcze zbyt szybko, zagra ze 2 mecze to będzie można coś powiedzieć, najważniejsze żeby odciążył naszą dwójkę bo obaj ledwo zipią po 70 minucie meczu, a gramy na 3 frontach ciągle. Ja tam łudzę się nadzieją iż przyda się on przy stałych fragmentach, prócz Ranocchi nie mamy nikogo tak wysokiego i w tym upatruje jakieś korzyści. A w lecie Rodrigo i BONYCarew w ostatnich 3 sezonach zdobyl 4 bramki w 45 spotkaniach, wiec nawet na kolka sie teraz nie nadaje.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 26 lut 2013, 17:50
Nie porównuj sytuacji Interu do naszej, bo jesteśmy w całkiem innym miejscu.League pisze:Włoski na naszym podwórku też lepiej dać szansę Beltrame czy Padovanowi,Immobile itp niż Bendtnerowi czy Anelce.Nie rozpędzaj się zbytnio z osądami.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2013, 20:05
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lut 2013, 20:24
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 lut 2013, 20:38
Wydaje mi się, że już jednego doświadczonego gracza do ataku w tym okienku sprowadziliśmyBabel pisze: gracz doswiadczony daje

Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lut 2013, 20:51
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 26 lut 2013, 23:24
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lut 2013, 2:21
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lut 2013, 10:43
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin