Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 lut 2013, 21:51
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 mar 2013, 0:39
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 01 mar 2013, 10:14
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafa88 » 01 mar 2013, 11:20
rafa88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 01 mar 2013, 11:25
Piotrek to bardzo sympatyczny, skromny chłopak z ogromną ambicją i wolą walki. Ma tylko jeden problem, jest bardzo przeciętnym piłkarzem..emdżej pisze:Nie wiem jak, ale przegapiłem hit transferowy. Piotr Grzelczak wypożyczony do Polonii Warszawa. Jeśli on ma zastąpić Teodorczyka i Dwaliszwiliego to czarno to widzę.
Można coś więcej na ten temat?rafa88 pisze: Może jednak to prawda ze w Śląsk chcą zainwestować szejkowie
NoName1989
rafa88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 01 mar 2013, 14:06
W jaki sposób wrocławianie "namierzyli" 28-latka? W Śląsku mówią po prostu, że mają "dobre rozeznanie" na rynku. Zobaczymy. Zimą Mouloungui doznał jednak urazu kostki, a pierwsze informacje mówiły nawet o urazie do końca sezonu! Kilkanaście dni temu był testowany przez Servette Genewa. I nie przeszedł testów medycznych...
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 01 mar 2013, 14:18
Anders
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 mar 2013, 20:59
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinbm » 08 kwie 2013, 14:37
martinbm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 12 kwie 2013, 1:04
Nirvana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 12 kwie 2013, 19:17
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 15 kwie 2013, 10:41
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 kwie 2013, 12:37
Broź i Celeban raczej nie należą do najmłodszychlukas_k pisze:Legia podobno chce latem sprowadzić kilku młodych polskich zawodników. PS podawał, że mówi się o Pawłowskim z Widzewa i Stępińskim, a poza nimi to chcą też kupić Brozia, Celebana i Olkowskiego. Do tego jeszcze jacyś gracze z Fluminense. Szczerze powiedziawszy to ciężko mi uwierzyć, że Widzew puści Stępińskiego, ale po ostatnich ruchach transferowych już nic mnie nie zdziwi. Do tego jak odejdzie Ljuboja to zaoszczędzą sporo na pensji, którą mogą wydać na transfery. Cholera, może wreszcie byłaby ta LM, ale mistrza i tak zdobędzie Lech
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 maja 2013, 12:12
Ciekawe co to za wynalazek skoro nie przeszedł testów w Widzewie, Zawiszy i...Pogoni Siedlce.Pogoń Szczecin pozyskała 24-letniego napastnika Abdula Moustaphę Ouédraogo. Pochodzący z Wybrzeża Kości Słoniowej zawodnik był sprawdzany przez Pogoń już w marcu. Ouédraogo został oficjalnie zarejestrowany przez szczeciński klub i do końca sezonu ma występować w rezerwach, a pierwszy zespół zasilić w przerwie letniej.
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio