Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 04 cze 2005, 19:51
Adam N

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 04 cze 2005, 21:05
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 21:16
nie wiem czy z walia wygramy, wydaje mi sie ze austria bedzie latwiejszym rywalem, ale trzeba byc optymistaherdek pisze:
PoL - WaL 3-1
PoL - AuS 2-1
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 cze 2005, 21:20
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 cze 2005, 21:24
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 21:31
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 cze 2005, 21:40
Ja tez to tak odebralem, ale mysle ze trener zapomnial o jednym (zbytecznym) slowie, jakiem jest "talent", tzn. zdanie brzmi mniej wiecej w ten sposob: "Jezeli wg niego niemcy, hiszpania, anglia czy inne druzyny sa dobre tylko dlatego ze maja kase i ludzie maja talent..."to arabia saudyjska czy katar powinny byc mistrzami swiata, no nie
snake
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 04 cze 2005, 23:19
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 23:22
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 23:30
zostana odjete punkty i bramki ktore druzyna strzelila lub stracila, tak wiec szwecji to zwyciestwo nic nie daje zakladajac ze zajmie drugie miejscefieldy pisze:w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
tak przynajmniej mi się wydaje - jeśli tak rzeczywiście jest to musimy sie obawiać wyłącznie Szwecji, która dziś strzeliła 6 bramek
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 23:35
tylko z tego co mi wiadomo Szwecja gra w grupie sześciozespołowejhubertd pisze:zostana odjete punkty i bramki ktore druzyna strzelila lub stracila, tak wiec szwecji to zwyciestwo nic nie daje zakladajac ze zajmie drugie miejscefieldy pisze:w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
tak przynajmniej mi się wydaje - jeśli tak rzeczywiście jest to musimy sie obawiać wyłącznie Szwecji, która dziś strzeliła 6 bramek
pzdr
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 23:55
kurde, rzeczywiscie, maja lepszy bilans: 23-2 a my 22-5,fieldy pisze: tylko z tego co mi wiadomo Szwecja gra w grupie sześciozespołowej![]()
więc to tutaj nie ma zastosowania
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2005, 0:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 cze 2005, 0:07
Andreyew
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio