Re: Real Madrid - Manchester United

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Real Madrid - Manchester United

Post autor: Morrow » 06 mar 2013, 0:43

Rozgoryczenie to jedno ale raczej zawsze staram się obiektywnie patrzeć na postawę MU. Kiedy zasługiwaliśmy na bolesne porażki z Barceloną w finałach LM, czy kiedy kompromitowaliśmy się w grupach LM albo graliśmy słabo w lidze nigdy nie miałem oporów żeby to przyznać. Nie miałbym żadnych oporów dziś gratulować Realowi i uznawać jego klasy gdyby dzisiaj wygrali w normalnych okolicznościach. Pisałem już wielokrotnie, że to wielki klub zdolny nas pokonać. Jeśli piszesz jednak, że Real przycisnął grając 11 na 10 i przegrywając 0:1 to co mogę Ci odpisać, a co miał robić i co miało robić MU?

IMO to Ty jesteś dziwnie zaślepiony i trochę mnie to dziwi bo przecież jesteś kibicem Romy. Mourinho potrafił uznać klasę rywala i przyznać, że dziś Realowi nie wyszło ale widzę, że i to niektórzy będą próbowali zbyć bo nie pasuje do koncepcji. Skoro więc trener Realu się myli odnośnie postawy swojego zespołu i wyraźnie daje do zrozumienia, że kartka była niesłuszna a grupa ludzi z forum to neguje to ja tu nie widzę pola do dyskusji.
Real Madrid boss Jose Mourinho: "Man Utd have the mentality of lions. They are aggressive in a good way. They are giants and are fantastic."

Obrazek

Nie gwizdnąłbym ale sędzia by się wybronił :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”