Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 19

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 15:07

Dobra cześć fanie klubu którego lekarz podawał epo gdy wygrywali w końcu coś w europie.. Widze że masz 12 lat i Mama ci ograniczyła wygadki wiec trudno ucz sie ucz może kiedyś bedzie pracował sam na siebie. To się zalozysz o glupią mamone...

Czekam na wasze realcja ... Jeden transferu już mam Jankulovski w Milanie OFICJALNIE. A to co moggi mowi jest traktowane smiecham we Włoszech to nic dziwnego że w polsce tez jest podobnie...

Coraz bardzie mnie utwierdzacie że jestescie instkatmi :D

Zakład o bana . o ludzie co za dzieci ...

Veelden jeszcze raz wielki Yo dla Ciebie. Może zakład przegram ja moze Ty ale Ty jako jedyny wszedłeś w "układ"

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 cze 2005, 15:10

*_For_zaza_Milan_* pisze:

Zazus sie boi, taki z ciebie hazardzista, jak ze mnie fan Spears.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 cze 2005, 15:15

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dobra cześć fanie klubu którego lekarz podawał epo gdy wygrywali w końcu coś w europie.. Widze że masz 12 lat i Mama ci ograniczyła wygadki wiec trudno ucz sie ucz może kiedyś bedzie pracował sam na siebie. To się zalozysz o glupią mamone...

Czekam na wasze realcja ... Jeden transferu już mam Jankulovski w Milanie OFICJALNIE. A to co moggi mowi jest traktowane smiecham we Włoszech to nic dziwnego że w polsce tez jest podobnie...

Coraz bardzie mnie utwierdzacie że jestescie instkatmi :D

I znowu koszmarne błędy :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 15:20

hehe poprostu wole kase. Daje 100 zł jak wchodzi to juz bo widze że dzieci macie problemy z kasą chyba ? Rególy już są ustalone :D Ja sie boje ?? Co mi z tego waszego bana ?? A tak może wpadnie 100 :D I tak mam wasze bany w ... .. Bać to sie może Juve sąd jak znów sie zbeirze.

Hunter Nie ma co jak Łysy po barażach czy tam kiedy ptwierdz nasze założenia to znów tym z pustego stadionu gul podskoczy. Ja w zeszłym tygodniu z Markiem.

Piotruś mazgaju wiesz wnioskują o bana dla Ciebie bo to jest forum piłkarskie a twoja wiedza równa sie zero. Tylko psoty bijesz wiec regulamin mówi jasno ...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 cze 2005, 15:29

*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe poprostu wole kase*. Daje 100 zł jak wchodzi to juz bo widze że **dzieci macie problemy z kasą chyba ? Rególy już są ustalone :D Ja sie boje ?? Co mi z tego waszego bana ?? A tak może wpadnie 100 :D I tak mam wasze bany w ... .. Bać to sie może Juve sąd jak znów sie zbeirze.

Hunter Nie ma co jak Łysy po barażach czy tam kiedy ptwierdz nasze założenia to znów tym z pustego stadionu gul podskoczy. Ja w zeszłym tygodniu z Markiem.

Piotruś mazgaju wiesz wnioskują o bana dla Ciebie bo to jest forum piłkarskie a twoja wiedza równa sie zero. Tylko psoty bijesz wiec regulamin mówi jasno ...
Nigdzie w regulamine nie ma napisane ,że nie wolno bić psot.
*-zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery!!
**- przed 'że'dajemy przecinek!!

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 cze 2005, 15:33

Witam kibiców klubu który w tym sezonie przegrał wszystko (czyt. Milan :lol: ) Witam także kibiców klubu który w ciągu 4 ostatnich sezonów zdobył 3 tytuły mistrza Włoch, i ma ich w kolekcji już 28(czyt. Juve), w przeciwieństwie do pierwszego klubu o którym była mowa który ma tych mistzrostw 17 :lol: 8) No co do Gilardino to wciąż mam nadzieje że jednak zostanie piłkarzem Juve, ale bardziej realnie widze w Juventusie Cassano. No bo wiadomo Capello, syn Moggiego jest w zarządzie Romy... Ale ataku koniecznie nie tzreba wzmacniać przecież jest Mutu :P Ale mam nadzieję że do Turynu zawita inny piłkarz Parmy- Bonera. Do tego Chellini i Cassetti i mamy obronę jak się patrzy! Przydałyby się wzmocnienia w pomocy. Coś czuje że Moggi teraz rozpracowuje transfer Vicente z Valencii bo w końcu wiszą nam 10 baniek :twisted: Nie martwię się wogóle bo mamy najlepszego w swoim fachu Moggiego a jeżeli on działa to Juve bez wzmocnień nie pozostanie :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 15:34

Nigdzie ?? Wiesz może jesteś ślepy ale to jest forum piłkarskie. Na szczeście zostałem za pewniony że to zostanie załatwione. Akcja STOP INSETKA twra nadal. Jak masz taką wiedze piłkarska to gratulacje..

Wzmonienia Juve już pewne GG i Kovac no no nie ma co tylko po gratulować hehe :D Rynek cały czas działa ciekawe co przyniesie :D

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 05 cze 2005, 15:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dobra cześć fanie klubu którego lekarz podawał epo gdy wygrywali w końcu coś w europie.. Widze że masz 12 lat i Mama ci ograniczyła wygadki wiec trudno ucz sie ucz może kiedyś bedzie pracował sam na siebie. To się zalozysz o glupią mamone...
Powiedzial chlopiec ktory niz nza historii wlasnego klubu :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:A to co moggi mowi jest traktowane smiecham we Włoszech to nic dziwnego że w polsce tez jest podobnie...

Chlopczyku, Luciano Moggi jest najwiekszym fachowcem we Wloszech w sprawie transferow, inni nie mogliby mu nawet butow czyscic.
Uwazaj zebys sie nie przeliczyl bo moze byc powtorka z tego sezonu 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Coraz bardzie mnie utwierdzacie że jestescie instkatmi :D
Co to sa instkatmi? :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze: Zakład o bana . o ludzie co za dzieci ...
Boisz sie ze nie bedziesz mial gdzie pojsc, wkoncu na acm.pl masz juz bana :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze: A tak może wpadnie 100 :D
Idz poszukaj w smietniku, moze wpadna ci jakies 2 zl :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze: Wzmonienia Juve już pewne GG i Kovac no no nie ma co tylko po gratulować hehe :D
Za to wam jest co pogratulowac sredniak Vogel i kontuzjowany Jankul :lol:

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 05 cze 2005, 16:16

większość z was pisze o transferze jakiegoś napastnika do juve...a obrona to co?kogo mają na środku oprócz cannavaro?-nikogo...powinni moim zdaniem jak najszybciej zakupić środkowego obrońce i środkowego pomocnika który w przyszłości godnie zastąpiłby nedveda...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 cze 2005, 16:23

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nigdzie ?? Wiesz może jesteś ślepy ale to jest forum piłkarskie. Na szczeście zostałem za pewniony że *to zostanie załatwione. Akcja STOP INSETKA twra nadal. Jak masz taką wiedze piłkarska to gratulacje..

Wzmonienia Juve już pewne GG i Kovac no no nie ma co tylko po gratulować hehe :D Rynek cały czas działa ciekawe co przyniesie :D
Kolejne byki :?
Nawet jak mnie zbanują to mam to w dupie. Jeśli wolą tu trzymać niedokształconych błaznów niz ludzi kompetentnych, z pasją i co najważniejsze inteligentnych(czyt. mnie) to nic nie trace.

Zaza walcz z "insetkami" :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 16:33

Fajnie...

Na szczeście są gracze którzy nie chcą epo dostawać .. I wybiora inne kluby.

2 zł ?? Głodnemu chleb na myśli.. Może ty jesteś smieciesz :?: Jak 100 nie masz ??

Widać wiekszośc z was mecze serie A odgląda w eurogolu co poniedziałek ... hehe prawdziwi kibice wstyd. Teraz żaden nie ma jaj by zalłzyć sie. Chyba macie jak Włosi zero szacunku do słów Lucka. ..nie dziwie sie w końcu on załatwi wszystko nawet kupno meczu :D

Pioterk twoje wiedza na teman piłki jest taka jak prawdziwego fana juve zerowa gratulacje. Na szczęscie to jest forum piłkarskie i zajma sie tym..

Sławek Oni nie moga myśleć o obrońcach bo zazdrośc ich rozwala z jednyn napastnikem. Choć zakładaja że nie przejdzie do Milanu żaden nie ma odwagi sie załozyć o siano.. Tylko jeden jest taki :!:

Aha Piotrek pisz jeszcze wiecej nie na temat bo zależ mi zeby tego troche było. :D A ty jesteś dobry w tym że nie piszesz na temat zero wiedzy to tak jest :D hehe

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 cze 2005, 16:43

*_For_zaza_Milan_* pisze:Fajnie...

Na szczeście są gracze którzy nie chcą epo dostawać .. I wybiora inne kluby.

2 zł ?? Głodnemu chleb na myśli.. Może ty jesteś smieciesz :?: Jak 100 nie masz ??

Widać wiekszośc z was mecze serie A odgląda w eurogolu co poniedziałek ... hehe prawdziwi kibice wstyd. Teraz żaden nie ma jaj by zalłzyć sie. Chyba macie jak Włosi zero szacunku do słów Lucka. ..nie dziwie sie w końcu on załatwi wszystko nawet kupno meczu :D

Pioterk twoje wiedza na teman piłki jest taka jak prawdziwego fana juve zerowa gratulacje. Na szczęscie to jest forum piłkarskie i zajma sie tym..

Sławek Oni nie moga myśleć o obrońcach bo zazdrośc ich rozwala z jednyn napastnikem. Choć zakładaja że nie przejdzie do Milanu żaden nie ma odwagi sie załozyć o siano.. Tylko jeden jest taki :!:

Aha Piotrek pisz jeszcze wiecej nie na temat bo zależ mi zeby tego troche było. :D A ty jesteś dobry w tym że nie piszesz na temat zero wiedzy to tak jest :D hehe
Znowu mnóstwo błędów.
Zaza ty chyba nie myślałeś ,że będę z tobą dyskutować. Z jakimś zdesperowanym kibicem Milanu , który wszystkie sukcesy Juve tłumaczy przekupowaniem sędziów i braniem niedozwolonych środków :lol:

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 05 cze 2005, 16:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:Fajnie...
Nie wiem czy tak fajnie ze nawet nie wiesz co to afera "totonero"- wielki kibicu calcio :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Na szczeście są gracze którzy nie chcą epo dostawać .. I wybiora inne kluby.
28>17 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Widać wiekszośc z was mecze serie A odgląda w eurogolu co poniedziałek ...
Za to ty sledzisz relacje na telegazecie :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe prawdziwi kibice wstyd.
Czym byla afera "totonero" chlopczyku? Prawdziwy kibic powinien to wiedziec.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz żaden nie ma jaj by zalłzyć sie.
Kto by sie zakladal z debilem i gosciem bez honoru? 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba macie jak Włosi zero szacunku do słów Lucka. ..
Wiesz o Moggim tyle samo co o calcio czyli jedno wielkie NIC!
*_For_zaza_Milan_* pisze:nie dziwie sie w końcu on załatwi wszystko nawet kupno meczu :D
28>17

Czy nikt nie widzi debilizmu ze stony uzytkownika *_For_zaza_Milan_*?
Agnieszko Tobie powinno zalezec na tej stronie wiec nie pozwol aby forum przez takich ludzi zeszlo na psy.

Taa, mamy się pozbywać usera, który ma coś do powiedzenia, bo komuś się pisownia nie podoba... Załatw sobie poważne problemy i WP za obrazę.
// Piwus

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 cze 2005, 17:08

Ja nie mam Canal+ i nie mam sie czego wstydzić :? A ty znowu swoje, masz jakieś kompleksy :x Ja śledze newsy swojego ukochanego klubu i skróty meczów. I co myślisz że jesteś lepszy?? G**** prawda!! Bynajmniej ja się nie czuje gorszy od jakiegoś zakompleksionego kibica Milanu. Zakało forum wiedza jednego fana Juve jest większa niż was milanistów razem wziętych. I znowu poczułem się dotknięty, chyba uzasadnione. TWOJA wiedza jest zerowa a na dodatek coś ci się w d***** poprzewracało. Wielki znawca futbolu, a może jeszcze drugi Jan Miodek??

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 cze 2005, 17:08

DjJuve pisze: Czy nikt nie widzi debilizmu ze stony uzytkownika *_For_zaza_Milan_*?
Ja widze. Niestety tutaj debile pokroju Zezy są na specjalnych warunkach. (np. 2 konta, bezpodstawne oszczerstw itd. )

Ja widzę, co innego... Obrazę użytkownika :?. Radziłbym skończyć z pisaniem postów dedykowanych pisowni Zazy, bo o ile mi wiadomo to się trochę mija z tematem wsłoskich transferów... To jak pisze, to jego sprawa. Przeszkadza? To nie czytać... // Piwus

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”