FMy - Strona 711

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 mar 2013, 20:54

Próbowałeś wziąć urlop na kilka dni?

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 09 mar 2013, 20:55

W sumie nie zaraz obczaje :)

ed: chyba dziala Dzieki Sammy :beer:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 mar 2013, 21:05

bartbuks pisze:Ciągnę dalej Crewe. Pierwszy sezon w Championship. Na razie obiecująco. W pierwszej piątce.
Drugie miejsce w obecnej chwili. Ale to nawet jeszcze nie półmetek, to miałem 6 spotkań zwycięskich pod rząd. Daję radę, może uda się dociągnąć do awansu. Nie tracę głupio bramek, choć obrona oparta jest na wychowankach-odpadach z PL (Wootton, Bidwell, Thorpe), atak to Clayton i Martinez, którzy nadal są nastolatkami, a w bramce kolejny nastolatek Enzmann. Skrzydła to Frediani (w sumie to on schodzący napastnik) i Zacharias. Po weekendzie wrzucę kilka screenów :)

No i co najważniejsze, ponieważ Crewe ma dobrą szkółkę, to w juniorach wpadło mi kilku ciekawych grajków. :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 mar 2013, 14:00

:( jestem smutny. Nie miałem żadnych problemów z wywalaniem do systemu, a wczoraj zdarzyło się dwa razy... :(

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 16 mar 2013, 12:26

Skończyłem drugi sezon Dortmundem ,w Pucharze odpadłem bardzo szybko ,w Lidze Mistrzów udało mi się wyjśc z grupy śmierci(Juve,Real i ktoś tam juz nie pamietam) i dojść do Ćwierćfinału natomiast w Lidze poraz drugi nie udało mi się powalczyć w Bayernem i zająłem drugie miejsce chociaż przez kilka kolejek byłem liderem,teras przygotowania do trzeciego sezonu.

Tabela
http://zapodaj.net/cbb311448e385.jpg.html
Transfery
http://zapodaj.net/a52be90031e61.jpg.html

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 16 mar 2013, 20:19

Ogarnia ktoś trening zagrań? Kazałem 3 piłkarzom uczyć się danego zagrania (2x plasowane strzał + 1 zabójcze podania). Dwóch przekonałem, trzeci się oburzył i uczyć się nie miał zamiaru. Chciałem go szybko nauczyć jakiegoś innego, ale no nie dało się wybrać takiej opcji w kolejnej rozmowie. Myślałem, że poczekam trochę i będzie ok. Tak się jakoś stało, że minął sezon, z dwa miesiące po tym jak wymieniona wcześniej dwójka się już zagrań nauczyła i co? I w rozmowie z żadnym z trzech piłkarzy nie mogę wybrać uczenia się nowych zagrań. FM11, patch bodaj 3. Kiedy będę mógł ich uczyć nowych zagrań?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 14:20

Ze względu na niskie fundusze mam wąską kadrę. Gra co mecz ładuje mi kontuzje. Śmieszne.

Pora się pozbyć tego z dysku.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 mar 2013, 14:22

Mirek15 pisze:Ze względu na niskie fundusze mam wąską kadrę. Gra co mecz ładuje mi kontuzje. Śmieszne.
To nic. Ja znalazłem napadziora za free, z Gabonu, co staty ma fajne, wiec wziąłem go na rezerwę, bo mi drugi napastnik wypadł. To ten mi sie po 3 dnia rozjebał na 5 tyg, a po tym jak się wyleczył stwierdził, że nie czuje sie UK zbyt dobrze i prosi mnie o urlop, aby psychicznie odpocząć!

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 mar 2013, 18:09

Po 8 sezonach powoli koncze swoja przygode z Levante, choc moze jeszcze kiedys do niej wroce, bo to jeden z moich najlepszych sejwow w historii (pod wzgledem grywalnosci, nie sukcesow).

Male podsumowanie:

Sukcesy: 4 razy zwyciezca Pucharu Hiszpanii, 2 razy zwyciezca Ligi Hiszpanskiej, 2 razy zwyciezca Superpucharu Hiszpanii.

W LM udalo mi sie jedynie awansowac do polfinalu...

Zawodnicy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2264
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 mar 2013, 18:35

Ja skończyłem pierwszy sezon Tuluzą.Było całkiem obiecująco bo 6. miejsce w lidze i wygrany puchar ligi francuskiej [ OM, Lille, Nancy, Troyes i wszystkie mecze grałem na wyjeździe ], ponadto mam bardzo zdolnych młodych graczy - Capoue jest gwiazdą, Abdennour również [ z gry dowiedziałem się, że on jest taki młody bo jego japa tego nie mówi ], pozbyłem się M'Bengue za 10,5 mln €, Ben Yeeder też do odpalenia ale nikt go nie chce.

Niestety mam taki problem, że miałem Rabiota na wypożyczeniu, chciałem go kupić, ale PSG w ogóle nie chce podjąć rozmów, da się coś z tym zrobić ?
Jeszcze ciekawsze opcja z Djalo - był na wypożyczeniu, najwięcej strzelał więc chciałem go ze Sportingu kupić - za 5 mln zaakceptowali, ale Djalo w ogole nie chciał o kontrakcie rozmawiać, co lepsze to jak się skończył okres wypożyczenia to jego cena spadał do 1 mln i Sporting za tyle też zgodził się sprzedać, ale Djalo znów nie chce rozmiawiać, zmienić się da to ?

Też tak macie, że jak strzelam gola to często tracę po paru minutach, można temu zaradzić jakoś ?

I szukam zdolnego dma, dajcie coś ciekawego ;).

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 19:27

Jak ustawiam żeby asystent prowadził rozmowy przedmeczowe to ja podczas meczu już nic w tym nie grzebie, tak :?:
EnJoy's pisze:I szukam zdolnego dma, dajcie coś ciekawego ;).
Kara z Genk.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 mar 2013, 19:32

Mirek15 pisze:Jak ustawiam żeby asystent prowadził rozmowy przedmeczowe to ja podczas meczu już nic w tym nie grzebie, tak
Ja np zauważyłem, że jak dajesz jakiekolwiek ustawienia w związku z przeszkadzaniem indywidualnym rywalom, to taktyka się sypie ostro. Dlatego tego nie tykam. Zatrudniłem sobie dobrego asystenta i on gada. I sądzę, że motywowanie jest nawet bardzo dobre.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 19:44

bartbuks pisze:Ja np zauważyłem, że jak dajesz jakiekolwiek ustawienia w związku z przeszkadzaniem indywidualnym rywalom, to taktyka się sypie ostro
Dlatego w to się nie bawiłem.
bartbuks pisze:Zatrudniłem sobie dobrego asystenta i on gada. I sądzę, że motywowanie jest nawet bardzo dobre.
A to myślę, że lepiej jak robi to asystent. Choć jedno mnie dziwi. Motywuje ich prawie zawsze tak samo. A gdzie czytałem kilka lat temu, że jak się używa tych samych motywacji to piłkarze przestają na nie reagować.

Przejdę z ofensywy na kontratak.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 mar 2013, 19:46

Mirek15 pisze:Choć jedno mnie dziwi. Motywuje ich prawie zawsze tak samo.
Dziwne, u mnie to jest różnorodne.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 21:43

bartbuks pisze:Dziwne, u mnie to jest różnorodne.
Wiadomo to zależy jakim się gra klubem. Jakbyś grał czołowym w lidze to byłoby coś o tym, że nie można zawieść kibiców.

Powiedz mi jedno. Jak już ustawiłeś żeby asystent prowadził rozmowy motywujące to dajesz coś przed mecze czy zostawiasz. Bo mi się osobiście wydaje, że potrzeba jeszcze włączyć rozmowę motywacyjną przez asystenta która wg Mnie powinna być automatycznie ustawiona skoro ustawiłem, żeby on je prowadził.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”