Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Piłka w TV

Post autor: Kamil232 » 28 mar 2013, 15:08

ja bym się nie chwalił specjalnie, ze od dawna jestem abonentem i płacę regularnie, bo takich najmniej szanują - jesteś długo z cyfrą, wiec jesteś przyzwyczajony i zapłacisz więcej, bo nie chcesz stracić tv.
tamte kanały rzeczywiście mozna było dostać jak ktoś ich nekał telefonami, czy mailami, ale tylko do 21 marca. później już nie było takiej opcji.
Zgadza się. Przegapiłem ten termin, nie śledziłem forum satkuriera i chciałem sprawdzić czy jeszcze da się to uzyskać.
A co do pisania o stażu, to tak doradzali użytkownicy. Pisać z nimi ostro i o stażu, parę osób uzyskało w ten sposób dostęp, w odpowiedzi im przysyłali, że ze względu na długi staż przychylają się do prośby o włączenie im tych kanałów. Bo głównie oferowali je osobom które w lutym/marcu przedłużali umowę jako bonus.

Ja czekam na rozwój wypadków. Jeśli do końca umowy będę miał wszystkie c+ to do lipca się nigdzie nie ruszam. Na nsporcie mi zależało głównie bo tam ma być żużel, no i się jeszcze na LM załapie. W tej chwili płace 46 z multiroomem za c+kompakt, w lipcu mi się kończy 50% promo, które miałem na 9 miechów i ostatnie 3 mam bulić 82. Wtedy może uda się uzyskać platynę za 79/89 to się przenosić mogę bo będzie podobna cena. Do tego jak ktoś pisał powyżej, jak uda się zachować multiroom z dwoma niezależnymi kartami i dekoderami to może z kimś wejdę w spółę i na pół będę płacił, więc wyjdzie zacna cena :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”