Witam obgadywacza! Nie wiem czy piłkarze, których wyminiłeś to niezła paczka. Raptem przywoity zespół. Lepszy skład kadrowo ma chyba nawet Wolfsburg czy Bayer lub Werder. A z jego umiejętnościami do mógł grać w klubach z najwyższej półki.Manumef pisze:Witam NiemcaEbi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.![]()
Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!