Re: FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Re: FMy

Post autor: piotrcies » 17 kwie 2013, 22:03

No chyba Mirku przed pytaniem Boromira też dałeś wyraz swojemu stosunkowi do takiej gry ("nuda", "strata czasu", potem jeszcze [już w rozmowie z sympatycznym faszystą] dodałeś, że to "totalny bezsens"). Moim zdaniem FM to tylko gra i dorabianie do niej jakiejś ideologii, ocenianie przez pryzmat sposobu gry lub, co śmiejszniejsze (tu akurat piszę bardziej ogólnie, żebyś mi nie pisał, że piję do ciebie), za to jaki kto wybiera klub (a i ludzie czepiają się tego, że ktoś gra np. Barcą) jest moim zdaniem bezsensowne. Dla mnie istotniejsze jest to, by każdy sobie tę grę kupił, a nie zassał z neta, a to w jaki sposób i kim gra to jego sprawa. Jeśli jego pomysł na spędzenie czasu przy FMie jest inny od mojego (czyt. Genie Scout - też uważam, że to zabija radość z gry, wszak wielu wspaniałych młodych piłkarzy nie zostało docenionych przez sztab szkoleniowy swoich, często wielkich i słynących z wychowywania młodzieży klubów, więc tego typu pomyłki nadają grze realizmu), wtedy po prostu nie czytam na temat takiej gry.

Pozdrawiam,
Bragiel

Wróć do „Hyde Park”