Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 50

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2005, 0:37

No to super jak Wisełka ma zaliczke. Tym bardzie że nie grali czołowie gracze. Jak nie grali podstawowym składem to dobrze samo to ile Wiślaków grało w kadrze. Teraz w lidze Groclin przyjeżdza na Reymonta i trzeba bedzie połonać viceMISTRZA Polski. Wkońcu graja z Mistrzem :!:

Rewanż w Lubinie i nie powinno być źle.

Mnie rozwala trener Zagłębia. Kiedyś przed meczem powiedział że nie ma napastników klasycznego snajpera potrzebuje - oczywiście mówił po swojemu - i na koniec że "jego piłka jest interesantna"

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 cze 2005, 0:47

Nono, Wisełka lekko osłabiona wygrała skromnie ale zdecydowanie :).Brak Głowy, Franka i Baszcza nie był aż tak widoczny, jednak zmiennicy wcale nie grali olśniewajaco.Dalej to nie jest ta sama Wisełka, nie ma tych składnych, wypracowanych akcji, tak jak za Henia, tylko dalej to klepanie 'spontaniczne' na boisku.Ogólnie meczyk nie najciekawszy, ale zwycięzki :!: 8)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 07 cze 2005, 17:02

dobrze zagrał Iwan, ale jakas paskudne zderzenie i kto wie...

p.s. niegadajcie ze rezerwy... grało tylko 3 graczy z ławki... a pozostałych 8 to podstawowi... i po Kłosie niebyło widac ze jets zmęczony... bniegał tak jak zwykle... darl się strzelał dośrodkowywał i wogole:> zagrali poprostu źle a Zagłębie sie bronilo, ale mialo klka akcji na gola...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2005, 17:06

No właśnie Mazi ja musze "odszczekać " wyraz "rezerwy" bo czytałem w gazecie i to nie było tak jak myślałem. Ale brali tez Ci co mniej graja. Vidlicka :D asysta może go po lubią hehe

Szkoda że to nie był mecz jak w Lidze. 7:1 :D i to w takim stylu :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 07 cze 2005, 18:34

w takiej sytuacji jak był Didliczka i by niepodął pod nogi Brożkowi to by był obciach... :>

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 cze 2005, 21:10

To się porpostu nie mieści w głowie! Nie chce już po tym sezonie widziec Liczki w Wiśle! Drugi mecz przegrany z jednym z najgorszych wrogów! Szkoda słów...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2005, 21:19

Tomusmc pisze:To się porpostu nie mieści w głowie! Nie chce już po tym sezonie widziec Liczki w Wiśle! Drugi mecz przegrany z jednym z najgorszych wrogów! Szkoda słów...
a sklad widziales ??

WISŁA: Radosław Majdan - Kamil Kuzera (61, Radosław Jacek), Jacek Kowalczyk, Vlastimil Vidliczka, Maciej Stolarczyk - Jakub Błaszczykowski, Radosław Sobolewski, Aleksander Kwiek (83, Martins Ekwueme), Marek Zieńczuk - Paweł Brożek (87, Kelechi Iheanacho), Tomasz Frankowski.

przeciez z takim skladem nie da sie wygrywac :D:D

i tyle tego dobrego ;)

ten sklad bedzie Was obowiazywal w przyszlym sezonie :D czyli 2.liga wita :D:D

pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 cze 2005, 21:24

Niestety nie mogłem oglądać :?. Z opisów wynika, że mecz był tragiczny w wykonianiu wiślaków, ale są pewne okoliczności łagodzące. Brak Żurawskiego, Baszczyńskiego, Głowackiego, Kłosa, Cantoro. Tylko, że tak może wyglądać Wisła w przyszłym sezonie :?.

Poza tym potrzebny był taki mecz, żeby ocenić szansę młodzieży. W końcu i tak już nie śrubujemy rekordów.

Taaa, zacząłem pisać tego posta nie widząc wypowiedzi clonera i praktycznie napisaliśmy to samo. Przynajmniej raz się zgadzamy...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 cze 2005, 21:29

Nie no coraz gorzej :?

Liczka powinien jak najszybciej odejsc choc wiem , ze tak sie jednak nie stanie. Henio byl najlepszy , ale zdaje sobie sprawe ze taka decyzja nie wchodzi juz w gre :evil: Watpie aby Wisla awansowala do LM w przyszlym sezonie

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 cze 2005, 22:33

swoją drogą jestem ciekaw skąd Liczka znalazł takie poparcie w Polsce i kto go lansował.Gość nie ma żadnego warsztatu.
Lige mistrzów wiślacy sobie mogą odłożyć na półke z fantastyką lub bajkami
p.s wydaje mi się że piłkarze go nie rozumieją(jak słucham z nim wywiadów to też nic nie rozumiem) :( :(
POZDRO

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 09 cze 2005, 22:33

no chłopaki słabo słabo (ale nie martwi mnie to za bardzo :wink: ) mimo ze jestem wrogiem Wisły to chciałbym zeby awansowali do LM (punkty do rankingu dla Polski i promocja Polskiej piłki :wink: ) ale z taką grą bedzie z tym ciezko, piszecie ze usprawiedliwieniem porazki z Lechem jest nieobecnosc Żurawskiego, podobno ma odejsc tego lata wiec Wisła bedzie musiała sobie jakos radzic bez niego i co wtedy ?? nie sądze ze takiego gwiazdora da sie szybko zastąpic wiec z awansem do LM moze byc cieżko. Wiadomo ze Wisła grała ten mecz na luzie bo ma juz mistrza ale i tak troche nie wypada tak konczyc sezon zdobywcom mistrzostwa Polski :wink: Druga Wisła, ta z Płocka tez miło mnie zaskoczyła pokonując Odre ... oby spadli do II, nigdy za nimi nie przepadałem ale po aferze z Katowic to juz na maxa ich znienawidziłem.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 cze 2005, 22:41

Quo Vadis Wisło ? :( ... żenada, Werner uciekaj lepiej, dla własnego dobra, bo chyba kibicę sami Cię zjedzą.Co to za skład ? Rozumiem, że koniec roku, mistrz pewny i trzeba dać się ogrywać, ale trzeba też coś udowodnić, bo Twoja Wisełka to powiedzmy szczerze śmiech.Miej godność zrezygnować, oszczędzisz wstydu i nerwówki sobie i kibicom.Ciekawe co Wisełka zamierza w oknie transferowym ? Czy Cupiał coś da na transfery ? Jak narazie jest Gołoś, mam nadzieje dojdą inni młodzi dobrzy i za trenerkę weźmie się ktoś godny Białej Gwiazdy :!:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 09 cze 2005, 23:31

cloner pisze:
a sklad widziales ??

WISŁA: Radosław Majdan - Kamil Kuzera (61, Radosław Jacek), Jacek Kowalczyk, Vlastimil Vidliczka, Maciej Stolarczyk - Jakub Błaszczykowski, Radosław Sobolewski, Aleksander Kwiek (83, Martins Ekwueme), Marek Zieńczuk - Paweł Brożek (87, Kelechi Iheanacho), Tomasz Frankowski.

przeciez z takim skladem nie da sie wygrywac :D:D

i tyle tego dobrego ;)

pozdro
mistrz polski powinien miec porzadna lawke, wisla jest jak real, nie ma 3-4 pilkarzy i od razu tragiczna gra, wg mnie to zadne usprawiedliwienie ze nie gralo kilku pilkarzy, przeciez lecha i wisle dzieli przepsac nie tylko w tabeli, ale nawet jesli chodzi profesjonalizm w klubie, bazy treningowe, budzet itp itp, mysle ze wisla powinna przynajmniej zremisowac ten mecz a liczka powienien wypierda*** w polski, bo go tu nikt nie lubi, no oprocz basalaja ktoremu sie wydaje ze jak trener ma paszport inny niz polski to jest lepszy od polakow, a tu zonk panie basalaj, to chyba tyle
pzdr

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2005, 0:29

Wisła jest jak Real, nie ma pieciu graczy i juz się sypie :lol:. Ciekawa teza. Ciekawą rzecz przeczytałem przed chwilą:

MODLITWA WIECZORNA O ODEJŚCIE LICZKI:
"Tobie dobry Panie zapalę świczkę tylko błagam weź z Krakowa tego Liczkę! Niech w krainie knedli on swe idiotyzmy zamienia w te słynne automatyzmy! I niech nie będzie sam w swej do Czech drodze. Daj mu Vidliczkę ku przestrodze! Amen.

:lol: :lol: :lol: :lol:.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2005, 12:43

hehe sam to wymyśliłeś ?? dobre nawet miejscami się rymuje :wink:
Ale co prawda..to prawda - Liczka jest za słaby żeby prowadzić taki zespół jak Wisła. Już w Górniku po maratonie przegranych meczów z rzędu powinien się Cupiał zorientować, że z Liczką to za daleko nie zajdą - a już na bank nie do Champions League :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”