FMy - Strona 139

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Łukasz15
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 09 cze 2005, 20:16

jackieboy pisze:
Łukasz15 pisze:Własnie mam problem ... Niestety miałem wczoraj stawiany nowy system ... i dzisiaj zainstalowałem Managera ...
wszystko wporządku jest aż do czasu gdy chce poprostu włączyć gre ...
ROBI MI SIE COŚ TAKIEGO ...

KLIKAM NA IKONKE Manger NO I ROBI SIĘ CZARNY EKRAN ... JAK BY MIAŁA SIĘ GRA URUCHOMIĆ I POTEM DUPA ... NIC ... CIĄGL EJEST CZARNY EKRAN ... I NIC WIĘCEJ ...

CZY KTOŚ WIE JAK MI MOŻNA POMÓC ... BARDZO WAS PROSZE O POMOC ...
Hej a zainstalowałes sobie directy ??? . Spróbuj sobie sciagnac jakiegos najnowszego i moze pomoze.

yyy ... sorry ... ale pojakiemu ty domnie mówisz ... chyba nie po polskiemu ... : - ] hehe nie no świrki ...
ja nie iwem co to DIRECKT ... : - |
ALE poprzednio bez żadnych dziwdałe mi wchodziło ...

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 09 cze 2005, 20:55

radeq ale ja sie pytam czy w 2gim seoznie a nie w 15tym (wiem ze nie napisalem, wcielo mi :P). On ma 16lat i sie pytam dla tego

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 09 cze 2005, 21:59

Sergeboy pisze:radeq ale ja sie pytam czy w 2gim seoznie a nie w 15tym (wiem ze nie napisalem, wcielo mi :P). On ma 16lat i sie pytam dla tego
W pierwszym, drugim i pietnastym we wszytskich sezonach jest poprostu EXTRA !! :D, jak mozesz go kupic to niezastanawiaj sie ani minuty :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 cze 2005, 7:10

Łukasz15 pisze:
jackieboy pisze:
Łukasz15 pisze:Własnie mam problem ... Niestety miałem wczoraj stawiany nowy system ... i dzisiaj zainstalowałem Managera ...
wszystko wporządku jest aż do czasu gdy chce poprostu włączyć gre ...
ROBI MI SIE COŚ TAKIEGO ...

KLIKAM NA IKONKE Manger NO I ROBI SIĘ CZARNY EKRAN ... JAK BY MIAŁA SIĘ GRA URUCHOMIĆ I POTEM DUPA ... NIC ... CIĄGL EJEST CZARNY EKRAN ... I NIC WIĘCEJ ...

CZY KTOŚ WIE JAK MI MOŻNA POMÓC ... BARDZO WAS PROSZE O POMOC ...
Hej a zainstalowałes sobie directy ??? . Spróbuj sobie sciagnac jakiegos najnowszego i moze pomoze.
yyy ... sorry ... ale pojakiemu ty domnie mówisz ... chyba nie po polskiemu ... : - ] hehe nie no świrki ...
ja nie iwem co to DIRECKT ... : - |
ALE poprzednio bez żadnych dziwdałe mi wchodziło ...
DirectX -specjalne biblioteki dll potrzebne do dzialania wielu gier - zainstaluj koniecznie ... sciagniesz np z www.komputerswiat.pl

POZDRO

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 10 cze 2005, 9:51

hmmm....w ataku mam: Adu, Podolski, Mboma, Van Hooidjonk oraz G. Federico (to bardzije pomocnik chyba)...doradzcie kogo wystawiac w 1-szym skladzie!

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 10 cze 2005, 13:23

Sergeboy pisze:hmmm....w ataku mam: Adu, Podolski, Mboma, Van Hooidjonk oraz G. Federico (to bardzije pomocnik chyba)...doradzcie kogo wystawiac w 1-szym skladzie!
Ja ym ci osobiście doradzał wystawić atak Podolski - Van Hooidjonk, natomiast za ich plecami jako AMC Freddy'ego Adu i masz napad jak z marzeń. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 10 cze 2005, 13:26

Sergeboy pisze:hmmm....w ataku mam: Adu, Podolski, Mboma, Van Hooidjonk oraz G. Federico (to bardzije pomocnik chyba)...doradzcie kogo wystawiac w 1-szym skladzie!
A ja na twoim miejscu wystawilbym Podolskiego i dokupil Mokoene i masz super atak :wink:

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 10 cze 2005, 16:04

potrzebuje dobrego playmakera do barcy kogo radzicie??mam ronaldinho i aimara ale zawodza :( :( POMOZCIE!! :!:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 cze 2005, 16:55

Chciałem sie spytac czy jak gral ktoś polskim klubem i wygrywal lige zachodzil daleko w Pucharach to chcialy mun przychodzic do klubu sredni pilkarze tacy jak np. Camoranesi czy Spector. Ja niewiem czy sie oplaca grac odra caly czas bo jak narazie nikt z bardziej znanych w europie nie chce do mnie przejsc... :cry:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 cze 2005, 19:44

Możecie mi podac dobrego, ofensywnego pomocnika do Udinese. Właśnie zacząłem nią grac. Na transfer moge przeznaczyc 5mln funtów i pensja ok 15 000 funtów.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 cze 2005, 20:10

radekutd pisze:Możecie mi podac dobrego, ofensywnego pomocnika do Udinese. Właśnie zacząłem nią grac. Na transfer moge przeznaczyc 5mln funtów i pensja ok 15 000 funtów.

POZDRO!!!!!
Barco polecam Horacio Waltera Peralte :!: :!: Miałem juz zaklepany jaego transfer ale nie wiem co mnie podkusilo (chyba FMowy diabel :P ) zeby z niego zrezygnowac. Podpisal kontrakt z Realem Madryt i byl wart 15 mln euro a po 2 seonach kupil go Betis w ramach transakcji wymiennej za Arzu i musze powiedziec ze swietny technicznie zawodnik potrafi dryblowac, podawac, strzelac, wrzucac i wogole wszytko a kupisz go za okoolo 1 mln euro z jakiegos klubu Urguwajskiego ....

POZDRO

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 10 cze 2005, 23:52

Oto gwiazda Odry Wodzisław czyli Mariusz Zganiacz.

http://img40.echo.cx/my.php?image=mariu ... acz3mx.gif

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 11 cze 2005, 0:05

potrzebuje dobrego playmakera do barcy kogo radzicie??mam ronaldinho i aimara ale zawodza Sad Sad POMOZCIE!! Exclamation
jesli masz 1 lub 2 (moze jeszce ew. 3 :P) sezon to VASILIS TSIARTAS! Stary co prawda ale wymiata!

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 11 cze 2005, 9:10

RoRo, ten Peralta naprawde taki dobry? Bo moge go mieć za free. Ale sytuacja jest taka: musze z nim podpisać 4-5 letni kontrakt, bo jak okaże się dobry to będzie chciał odejść zgodnie z Bosmanem. Ale mam już 3 zawodników spoza UE i właśnie jak go kupię to mi się limit skończy, a jak się trafi jakiś talent poźniej spoza UE to co?? Może mogłbyś jakiegoś screena wstawić (jestem na początku drugiego sezonu). Prośba :P Ale jeśli nie to będe musiał uwierzyc na słowo :D
Ijeszcze jedno. Czy dobrze gra na ofensywnym pomocniku w środku bo takowego mi potrzeba jak Kallstrom odejdzie. I namierzyłem dobrego polaczka. Marcin Plichta (chyba jkoś tak) z Wisły. Ofensywny pomocnik środek, 18 lat i dobre statsy. Ma go ktoś? A może mi przybył po pierwszym sezonie??
Ostatnio zmieniony 11 cze 2005, 13:30 przez Maateusz_JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 11 cze 2005, 13:02

Możecie mi podac dobrych lewych obrońców, których sprowadze na początku gry. Cena- 2.5 mln funtów.

POZDRO!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”