Dresiarze!

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 10 cze 2005, 16:31

U nas żule, to również pijacy. A co do chuliganów, to kiedys mnie taklich dwóch chciało okraśc.
Ide sobie ulicą, ok. 23, widze stoja, tacy dwaj blisko mojego domu. Przechodze koło nich, oni do mnie: Która godzina ? Ja mówie, że niemam zegarka, bo wiadomo że koma nie wyjme. Oni wkurwieni, wzieli mnie pod siatke i obmacują. Znaleźli telefon, wyjmują i do mnie: "i co [k****] kłamiesz, w ryj chcesz ??" Ja nic, ostro przestraszony, myśle, że wpierdol mnie nie minie. I pewnie by nie minął, tylko że totalnym przypadkiem obok przejeżdzał mój kumpel :twisted: Kumpel nie był sam, razem z czterema innymi. TO co z tymi żulami się stało, to trudne do opisania. Rano w karzdym bądź razie, widziałem trochę krwi, 3 zęby i podarte ubrania.

Generalnie nie boję sie chodzić wieczorami po ulicach, bo nawet jak zarobie wpierdol, to wiem że potem się zemszcze. Sam bije sie dobrze, ale jak ktoś ma przewage to wiadomo, że jest strach.
A kumpli mam spoko, połowa po wyrokach (ale ja jestem grzeczny i nigdy głupot nie robie :wink: )
Tak więc ważne żeby mieć mocne tyły, a potem to juz jakos leci :)

Co to temat o przeklinaniu?? 2WP :? //Tomusmc

Wróć do „Hyde Park”