Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 maja 2013, 23:54
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 06 maja 2013, 23:58
Sędzia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 maja 2013, 8:31
gdybajmy. walmy teksty ze barca bez messiego. xavi bez messiego, messi bez iniesty. cloner z mozgiem.
Pep: "Lepiej samemu podjąć decyzję o opuszczeniu klubu niż żeby tę decyzję podjęto za ciebie. W Barcelonie byłem szczęśliwy".
Jezeli wypowedzi sa dobrze przetlumaczone to mozna wiele wnioskow wyciagnac i to bardzo nieprzychylnych w strone Zarzadu. Co do drugiego zdania wierze ze kiedys wroci no chyba ze bedzie dla Barcy kims takim jak teraz Cruyff.Guardiola w Argentynie: "Czy wrócę do Barçy? Mój etap w Barçy jest zakończony. Człowiek się rodzi, dorasta i starzeje" via
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 maja 2013, 9:30

BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 07 maja 2013, 15:16
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 maja 2013, 8:09
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 08 maja 2013, 8:26
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 maja 2013, 9:27
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 maja 2013, 9:27
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 08 maja 2013, 10:53
Koper15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 maja 2013, 10:58
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 08 maja 2013, 11:14
Tw Puyol: "All reports that are being published are false. I'm only focusing on recovering and being fully fit for next season." #fcblive
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 08 maja 2013, 11:15
Może i pasuje, ale skąd bierzecie kwotę 25 mln euro? Hummels ma kontrakt do 2017 r. i jak twierdzi BVB, bez kl. odstępnego. Albo w ogóle nie będzie na sprzedaż (jak póki co twierdzi BVB), albo za dużo wyższą kwotę niż 25 mln euro. Chłopak ma 25 lat i świetność kariery tak naprawdę przed sobą. Plus długi kontrakt - 40 baniek jak nicBarcaQzYN pisze:Thiago Silva nie przekonuje mnie jako wzmocnienie Barcy przed sezonem 2013/2014 za 40 mln Euro. Jak miał przyjść to prosto z Milanu, teraz wydanie na niego o 15 mln Euro więcej niż na Hummelsa, który moim zdaniem jest absolutnie najlepszym kandydatem na pozycję ŚO w Barcelonie jest bez sensu.
I raz jeszcze odwołuję się do Bundesligi. Kto ogląda regularnie występy Hummelsa w Barcelonie ten powie Ci to samo - on pasuje idealnie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 maja 2013, 11:19
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 maja 2013, 11:25
Ostatnio sporo pisali o tym, że Barca jest wstępnie dogadana z BVB na transfer Hummelsa za 25 mln Euro, ale dla Tito priorytetem jest Silva, który za mniej niż 40 nie przejdzie.BarcaQzYN pisze:Silva też mnie nie przekonuje. Stokroć bardziej wolę Hummelsa, o ile ceny podawane w mediach są prawdziwe.
BarcaQzYN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio