Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 maja 2013, 22:58
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 13 maja 2013, 23:05
u mnie w internecie za donoszenie adminowibartbuks pisze:Marco_Van_Basten uważaj, bo za takie pyskowanie u mnie na wsi dostaje się w ryj.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 maja 2013, 23:32
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 maja 2013, 0:24
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 maja 2013, 9:43
W KZK GOP 3,20 za jedno miasto, 3,80zł za dwa i aż 4,80zł za trzy miasta. Jak wiadomo aglomeracja jest tu duża, miasto na mieście, więc z tych najdroższych często trzeba korzystać. Przykładowo z Będzina do Katowic taniej dojedzie się pociągiem niż autobusem.Akarin pisze:O 17:30 jak pracę skończyłem to nie było tak źle. Choć te bilety drogie jak cholera, 4,40 za bilet autobusowy
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 maja 2013, 9:49
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 maja 2013, 10:34
To jest chore.(L)oczkerson pisze:Ja po ostatniej podwyżce w Warszawie praktycznie przestałem korzystać z komunikacji miejskiej. Finansowo wychodzi mi na to samo jak jadę autem...
...chyba nie o to miało chodzić z transportem publicznym
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 maja 2013, 10:43
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 maja 2013, 11:48
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 maja 2013, 11:59
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 maja 2013, 12:10
W Krakowie bilet normalny godzinny kosztuje już 5 zł, a to zapewne nie koniec podwyżek.(L)oczkerson pisze:Ja po ostatniej podwyżce w Warszawie praktycznie przestałem korzystać z komunikacji miejskiej. Finansowo wychodzi mi na to samo jak jadę autem...
...chyba nie o to miało chodzić z transportem publicznym
Tak to jest w Polsce. Podniecają się [ch**] wie czym.Duch pisze:Ubek, widzę, że zaliczasz się do grona osób jarających się cyckami Angeliny[k****], co to za kraj. Żółte paski w tv, specjalne wydania programów, pewnie korespondenci już jadą pod jej dom. Po prostu nic ważniejszego się nie dzieje.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 maja 2013, 12:11
To nie podpucha tym razemArwin pisze:Ja już nic od Ciebie nie otwieram Kajo!
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 maja 2013, 12:21
W Warszawie godzinny 6,40. No, ale to tylko do stycznia. Od nowego roku kolejna podwyżka i będzie ponad 7W Krakowie bilet normalny godzinny kosztuje już 5 zł, a to zapewne nie koniec podwyżek.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 maja 2013, 12:58
z sosnowca do katowic też taniej, z tego co pamietam to bilet na pociag (bez znizki) 1,20-1,40zł kosztujeemdżej pisze:W KZK GOP 3,20 za jedno miasto, 3,80zł za dwa i aż 4,80zł za trzy miasta. Jak wiadomo aglomeracja jest tu duża, miasto na mieście, więc z tych najdroższych często trzeba korzystać. Przykładowo z Będzina do Katowic taniej dojedzie się pociągiem niż autobusem.Akarin pisze:O 17:30 jak pracę skończyłem to nie było tak źle. Choć te bilety drogie jak cholera, 4,40 za bilet autobusowy
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 maja 2013, 14:35
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio