to chyba moja zasluga:)zadam wynagrodzeniaCieszę się, że zrobiła sie taka sieczka z tematu. // Piwus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 11 cze 2005, 11:23
to chyba moja zasluga:)zadam wynagrodzeniaCieszę się, że zrobiła sie taka sieczka z tematu. // Piwus
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 11 cze 2005, 11:56
Łukasz15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 11 cze 2005, 12:16
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 12:53
Niepowiem bo ładnie to ujołesDORIAN pisze:Rece opadaja jak widzi sie ze 15 latkowie utozsamiaja sie z typowymi pol-mozgami ktorzy nie maja nic do roboty tylko wsczynac bojki itp,a co gorsza jesli sie nie jest tym za kogo sie podaje.Zajmij sie czlowieku nauka lepiej i nie opowiadaj pierdol bo jakby cie zaczepili owi 17 latowie to bys nei wiedzial gdzie spieprzac.
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 11 cze 2005, 13:04
czyli o calym przekletym spoleczenstwie ktore nie mzoe zajac sie jakas robota.przystankowcy, blokersi dresy, lumpy, menele.....
dziekiNiepowiem bo ładnie to ujołes
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 11 cze 2005, 13:04
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 11 cze 2005, 13:20
Hej a z ktoergo jestes osiedla ???Sergeboy pisze:lukasz15 myslisz ze jak powiesz ze kogos pobiles to zyskasz szacunek? po 1. chyba nikt ci tu nie uwiezyl a po 2 tylko robisz z siebie debila wiec przestan sie wydurniac dobra?
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 cze 2005, 13:22
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 11 cze 2005, 14:01
Jak mi kur*a nie wierzysz to trudno ... ja ci mowie co bylo ... wiem ze to dziwne ... ale gdybym mial lat 20 to bys juz predzej uwiezyl ...Sergeboy pisze:lukasz15 myslisz ze jak powiesz ze kogos pobiles to zyskasz szacunek? po 1. chyba nikt ci tu nie uwiezyl a po 2 tylko robisz z siebie debila wiec przestan sie wydurniac dobra?
Łukasz15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 11 cze 2005, 14:03
człowieku weź się uspkój ... jak nas było 5 a ich 3 ... ty myślsiz że jak ktoś jest starszy to odrazu trzeba się go bac ... buehehehe weź mnie ty mnie nie rozsmieszaj ...DORIAN pisze:Rece opadaja jak widzi sie ze 15 latkowie utozsamiaja sie z typowymi pol-mozgami ktorzy nie maja nic do roboty tylko wsczynac bojki itp,a co gorsza jesli sie nie jest tym za kogo sie podaje.Zajmij sie czlowieku nauka lepiej i nie opowiadaj pierdol bo jakby cie zaczepili owi 17 latowie to bys nei wiedzial gdzie spieprzac.
Łukasz15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 11 cze 2005, 14:05
TARGÓWEK : - ]jackieboy pisze:Hej a z ktoergo jestes osiedla ???Sergeboy pisze:lukasz15 myslisz ze jak powiesz ze kogos pobiles to zyskasz szacunek? po 1. chyba nikt ci tu nie uwiezyl a po 2 tylko robisz z siebie debila wiec przestan sie wydurniac dobra?
Łukasz15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 11 cze 2005, 14:06
SPOKO opowiadam co mnie spotkało ... no , ale dobra ...Sergeboy pisze:lukasz15 myslisz ze jak powiesz ze kogos pobiles to zyskasz szacunek? po 1. chyba nikt ci tu nie uwiezyl a po 2 tylko robisz z siebie debila wiec przestan sie wydurniac dobra?
Łukasz15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 11 cze 2005, 14:13
co z tego że Cie wyśmiejąbo jezeli bedziesz chcial na psokojnie to czasami moga cie wysmiac i powiedziec ze jest Fraje* ... niestety taka Polska ...
niechcesz mi wierzyć ... niemusisz tak naprawcde mi nie zalezy ...
mark_p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 14:22
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 11 cze 2005, 14:32
zapraszam do Starachowic jezeli jestes taki kozak.Łukasz15 pisze: Jeszcze jedno do tego kolesia ... co powiedział ze jak bym spotkał 17 latka to bym uciekał gdzie popadnie tyle ci powiem --- bueheheheheh ebuehehehehe buehehehehe niezły Joke buehhehehehehe
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio