Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 maja 2013, 20:09
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 maja 2013, 20:11
Sory za pytanko. Jakie Ty właściwie masz obywatelstwo USA/PL?Magnum pisze:Miałem dzisiaj kwalifikacje wojskową i dostałem książeczke. To teraz będą coś jeszcze wzywać czy coś czy jak już jest to spokój?
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 maja 2013, 20:12
Nooo musisz jeszcze podbić rezerwę, choć szczerze mówiąc ja sam tego jeszcze nie zrobiłem od 3 latMagnum pisze:Miałem dzisiaj kwalifikacje wojskową i dostałem książeczke. To teraz będą coś jeszcze wzywać czy coś czy jak już jest to spokój?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 maja 2013, 20:14
Ja zrobiłem to po 9 latachsickstick pisze:Nooo musisz jeszcze podbić rezerwę, choć szczerze mówiąc ja sam tego jeszcze nie zrobiłem od 3 lat
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 21 maja 2013, 20:17
Będzie wojna to cię wezwą.Magnum pisze:Miałem dzisiaj kwalifikacje wojskową i dostałem książeczke. To teraz będą coś jeszcze wzywać czy coś czy jak już jest to spokój?
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 maja 2013, 20:21
Adrian wstawial link, gdzie ukraińscy parlamentarzyści plują coś, że polska okupuje ich tereny. Więc jak nas najadą*, to będziesz na bank wezwanyMeToYou pisze:Będzie wojna to cię wezwą.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 maja 2013, 20:27
PLfranz pisze:Sory za pytanko. Jakie Ty właściwie masz obywatelstwo USA/PL?
Jak po 4 to mnie już nie będziebartbuks pisze:Bartku, z tego co wiem, to podbiją Ci dość szybko. Kumpla brat dostał rezerwę po kilku miesiącach.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 maja 2013, 20:43
To jakiej wielkości pola maciebartbuks pisze:przewidujemy na ten rok około 40 tys pracowników z Ukrainy, na teren gdzie mieszkańców jest około 10 tys
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 maja 2013, 20:49
Tam gdzie ja mieszkam to największe zagłębie truskawkowe w Polsce, jak nie w całej Europie. Wg areałów z mojego terenu to ja mam małe plantacje (ponad 5 ha), bo rekordzista ma prawie 100 ha. Tylko, że ja nie pogodziłbym opanowania 5 hektarów z kupowaniem truskawki na przemysł, więc my staramy się dzielić plantację na różne uprawy (np jak jecie chipsy, albo używacie czegoś ze skrobią, to możliwe, że moja rodzina to wyprodukowałaMirek15 pisze:To jakiej wielkości pola macie To własność tylko twojej rodziny czy jakaś spółka
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 maja 2013, 20:53
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 maja 2013, 20:58
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 21 maja 2013, 21:37
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 maja 2013, 23:45
No to teraz ładnie ześ mnie obrzycił do czipsów na zagrychębartbuks pisze:Tam gdzie ja mieszkam to największe zagłębie truskawkowe w Polsce, jak nie w całej Europie. Wg areałów z mojego terenu to ja mam małe plantacje (ponad 5 ha), bo rekordzista ma prawie 100 ha. Tylko, że ja nie pogodziłbym opanowania 5 hektarów z kupowaniem truskawki na przemysł, więc my staramy się dzielić plantację na różne uprawy (np jak jecie chipsy, albo używacie czegoś ze skrobią, to możliwe, że moja rodzina to wyprodukowałaMirek15 pisze:To jakiej wielkości pola macie To własność tylko twojej rodziny czy jakaś spółka).
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 maja 2013, 0:08
ja do teraz tego nie zrobilembartbuks pisze:Ja zrobiłem to po 9 latach![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2013, 0:10
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio