Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2272
Kibicuję: AC Milan

Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 28 maja 2013, 20:01

Patrzę na Greka przez pryzmat BL,staram się nie patrzeć na jego ''karierę'' w Milanie.

Mnie się Santana bardzo podobał w BVB.Zawsze na poziomie, jak brakowało kogoś z pary Hummels-Subotic i wchodził Brazylijczyk to nie było widać żadnej zmiany jakościowej.Nawet sądzę, że mógłby z powodzenia grać obok Hummelsa i posadzić Subotica na ławce.Natomiast patrząc generalnie to taki gracz na ławce to skarb bo zawsze gotowy do gry i ja sobie nie przypominam, aby popełniał seriami jakieś rażące błędy.

Natomiast inaczej to ma się z Sokratisem.Przede wszystkim ceną za jaką go kupiona nie jest adekwatna do jego umiejętności.Nigdy mnie nie zachwycał, taki trochę niepewny, mało zwrotny, miał przyjemność grać w jednej z gorszych defensyw BL ( trochę sprawiedliwa tę formację fakt, że Schaaf zawsze grał bardzo ofensywnie ] i jak na gościa, który ma być tylko zmiennikiem to raz, że cena wysoka a dwa to Santana w mojej opinii jest po prostu lepszym stoperem więc gdybym zarządzał BVB to starałbym się zatrzymać Murzynka, a nie sprowadzać Greka.

Wróć do „Niemcy”